QUOTE(Vanduo @ 2008 05 11, 15:24)
Asmeninių gyvenimo problemų atsiradimas yra signalas apie užsiblokavimą!
Tai signalas, kad užpumpuota asmeninė nuomonė prasilenkia su realybe.
Supratau (bet be išankstinės nuomonės

) - jei žmogus susilaužo koją, reiškia todėl, kad turi aiškią (reiškia išankstinę) nuomonę kažkuriuo klausimu. Todėl, kad užpumpuota asmeninė nuomonė prasilenkia su realybe. Jei jo asmeninė nuomonė nebūtų užpumpuota, žmogus gyventų be jokių problemų.

Kaži narkocikai tokios būsenos nepadeda pasiekt, kai nebėr jokių problemų?
Papildyta:
Kuo žmogus labiau užsimūrijęs tuo uoliau įsitraukia į įrodinėjimus kas teisinga ir kas klaidinga...
Suprantama - jūs kaip su nemenka asmenine patirtim šiuo klausimu ko gero esate teisus

Šiaip, kolega, užsimūrijęs žmogus kaip tik praranda galimybę kažką aktyviai įrodinėti. Na bet tebūnie - tiesų gi daugybė.
Papildyta:
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 10, 12:48)
Beveik 90% šio forumo dalyvių pagrindinis užsiėmimas
Kokiu būdu atlikote skaičiavimus? Kokia galima paklaida?
Papildyta:
va Mice, atsakymas
Neįveikiamos kliūtys yra ir nėra.
Tik aš nebesuprantu tai čia tas užsiblokavimas, nuo kurio kyla problemos gerai ar nelabai?
Asmeninių gyvenimo problemų atsiradimas yra signalas apie užsiblokavimą!
Išsaugoti save koks esu, tai reiškia išsaugoti ir tas problemas kurios yra.
Išsaugoti problemas? Jei lūžus koja - negydyt, o saugot, kad su ja ten kuo prasčiau būtų? Jei šuo į padalkas kabinas, leist kad kabintųsi ir po to to pasekmes kiek įmanoma ilgiau saugot?
Gerbiamasai susikaupė klausimų, prašyčiau nepateikinėti sekančio teksto, kol išsamiai neišnagrinėtas pirmas skyrius, nes žinote kaip su matematika - praleidai daugybą - aukštosios iškart neįkirsi. Atsiprašau aš čia su savo linijiniu ir nežinau užblokuotu ar užpumpuotu protu. Bet labai domina jūsų nuomonė, kurios jūs, savaime suprantama, neturite (?)