Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

Nepalieku siaip,anksciau kai mazesne budavo jei miegodavo isbegdavau i kiema skalbinius issidziauti.Bet dabar veduosi ja kartu i kiema,abi dziaunam biggrin.gif Nemegancios palikti ir negaleciau nes baisu ir ismoko atsidaryti duris,jei palieki atrakintas doh.gif
Atsakyti
Niekada schmoll.gif
Atsakyti
Neteko visiškai vienos palikt,o su broliu 10mečiu palieku,jai iki pardės reik nuvažiuot.
Atsakyti
kai miega pogulio tai kartais palikdavau kad iki parduotuves nulekciau o parduotuve kitapus gatves tai nieko blogo nematau penkiom minutem pabegti
Atsakyti
Nepalieku nė minutei schmoll.gif
Atsakyti
Dar nesu palikusi vaiko vieno nei iki parduotuves nei iki kitur,nes kazkaip bijau----vaika palieku su mociute ar su teciu jei reikia islekti,,,,
Atsakyti
Palieku su sunum kuriam 8m kai miega pietu,greit nulekiu iki parduotuves ax.gif
Atsakyti
Man baisu palikt viena vaika. Kadangi turim dar suni, tai nei minutei vaiko nepalieku vieno namie.
Atsakyti
viena kart buvau isbegus iki parduotuves priepat namu tik paguldzius miegot pietuku, uztrukau gal kokius 10 min. bet ir labai neramu buvo skubejau visu greiciu! smile.gif
Atsakyti
Aš savo trimetį palieku vieną jeigu lauke lyja ir reikia šunį pavedžiot, tada įjungiu teletabius, arba susitariam, kad jis papaišys kol mamytė pareis ir pabus vienas, vonią ir virtuvę užkabinu kabliuku nuo pagundų, bet šiaip susitarus visada randu ten kur palieku, o ir kambaryje likęs niekur nelandžioja kur jam uždrausta, o nei į parduotuvę nei kur kitur eidama vieno nebuvau dar palikus
Atsakyti
mano per pietu miega kietai ir ilgai miega(3val)tai as daznai islekiu iki parduotuves (2min kelio pesciomis) ramia sirdim. tik pirmus kartus buvo baisu.aisku parduotuvei sukuosi kaip vovere.o ne miegancio tai nepalieku niekada.
Atsakyti
Šiandien, kol miegojo perpietės, pasodinau lauke tulpes, persodinau keletą gėlių.
Atsakyti