Nea, nepalieku, isskyrus, kai uzmiega isnesu siuksles, bet kadangi laiptinej yra siuksliu vamzdis, tai uztrunku keleta sekundziu...

QUOTE(anela @ 2008 06 28, 14:59)
Niekada vienos nepalieku, į parduotuvę, rūbų džiaut ir t. t. visur kartu.
Žinau tą siaubą kai prabundi po pietų miegelio ir supranti, kad namuose esi viena, žiauriai išsigandau ir iki šiol prisimenu ir mamai primenu
Žodžiu nerizikuoju, nes išėjus gali ir plyta ant galvos užkirst ar dar koks biesas
Žinau tą siaubą kai prabundi po pietų miegelio ir supranti, kad namuose esi viena, žiauriai išsigandau ir iki šiol prisimenu ir mamai primenu

Žodžiu nerizikuoju, nes išėjus gali ir plyta ant galvos užkirst ar dar koks biesas

Gal dėl tos pačios priežasties (ir, aišku, dėl daugelio kitų baimių) NIEKADA nepalieku vieno vaiko net trumpam

Niekada nepalieku vienos savo pupos, net miegancios, na, maza kas -per silpni mano nervai krastitiniu atveju isivaizdavimui

Pietų miego miega 2-3 valandas, - visąlaik šalia nesėdžiu: praeitą savaitę sunešiau malkas žiemai ( aišku, kas 10-15 min vis prieidavau prie lango paklausyti ). Šią savaitę apsiravėjau gėlynus ( lygiai taip pat pasitikrindama ). Išdžiaustau skalbinius. Nušluoju kiemą.
as vieno berniuko niekad nepalieku
,nebent jei darau valgyti virtuveje tai ir tai kaskart ateinu paziureti ar viskas gerai
o kad palikti
NIEKADA !

nepalieku. Šiukšlės nedega, išnešt supsėsiu, iki parduotuvės keliaujam abu. Kai jis miega ir aš prigulu... Nebuvo dar extra atvejo... O jei tikrai toks būtų, ieškočiau, kad kas padabotų - parduotuvė ir šiukšlės tikrai netinka tai kategorijai.
Nepalieku vieno. Vienintelį kartą, kai dar visai lialius buvo buvau porai minučių palikusi vieną miegantį, tai kaip ant sparnų užskridau į penktą aukštą - labai neramu buvo. Dabar kai jau nemažas, tai ir baisu, kad išgrius iš lovytės pabudęs, o anksčiau irgi labai bijojau, kad miegodamas gali atpilti, paspringti ir t.t.

na o as tda busiu nedauguma , nes esu palikus.kazkaip kaimyne vis klausdavo o kodel tu jo vieno nepalieki miegoti ir pan., nes ravedavau darza, o jis vezime miegodavo, bet viena kart karsta buvo tai namie uzmigdziau ir nuejau revt jis miega 1.5 val neprabusdamas, tai 1val paravejau, aisku su tikrinimais.bet pvz.isnesdama siuksles, dziaudama skalbinius nemanau, kad bloga drau,nes zinau kiek ilgai jis miega, nors kaip buvo mazesnis tai ir is virtuves laksciau ziuret kaip miega.
Mes gyvename nuosavame name, tai miegantį ir aš palieku ir einu tvarkyti kiemo, padžiauti rūbus,bet toliau kiemo nesiryžtu nueiti, maža kas.Vaikuti einu pažiūrėti karts nuo karto, nes miega 3 valandas be atsibudimo.
Nepalieku jokiu budu !