Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

QUOTE(doviliuke @ 2008 11 14, 17:39)
Manau jeigu dukryte miegotu neramiai, tarkim per miegus daznai pabusdinetu, tai nepalikciau, bet kadangi miega visada apie 1,5- 2val, tai tikrai nematau reikalo rymot prie miegancio vaiko blush2.gif , gyvenam nuosavam name, todel kai uzmiega einu ir virtuve ir vonia tvarkyti i pirma auksta dukryte miega antram aukste, nzn jei sedeciau dar ir prie miegancio vaiko, tai isvis namai voratinkliais apaugtu, as visus darbus pasidarau kai uzsimigdau mergyte, ir isimaudau ir pan,  juk girdziu jei verkia, kai nemiega va tada jau kitas reikalas is akiu negaliu paleist, ir kaip pietus pagamint kai aplink virykle vaikas laksto? mano nuomone kas skirta likimo tai tas ir atsitiks, nuo to nieks neapsaugotas  ax.gif

Bet iš namų tai neišeini.Tai ir aš apsitvarkau,valgyt padarau,ir vėl prie vaiko,dar kokią knygą nusitveriu ar tam pačiam kambary lyginu.Mano sesuo greituškėj dirba,tai kartais kai papasakoja,ką vaikai prisidirba...Tik į laikraščius ne viskas patenka.
Atsakyti
QUOTE(gaika78 @ 2008 11 14, 19:46)
Bet iš namų tai neišeini.Tai ir aš apsitvarkau,valgyt padarau,ir vėl prie vaiko,dar kokią knygą nusitveriu ar tam pačiam kambary lyginu.Mano sesuo greituškėj dirba,tai kartais kai papasakoja,ką vaikai prisidirba...Tik į laikraščius ne viskas patenka.

Nulekdavau vasara i darza atsinesti darzoviu, i soda obuoliuka, i rusi nuvarau pečiuka pakurt, juk viskas cia pat, as kazkaip negalvoju apie blogiausia kas gali nutikt, man daug baisiau atrodytu jei nemiegancia palikciau, o kai miega tai nematau as pavojaus kad atsikels, neras mamos salia sedincios ir parades verkt, uzkeliu lovytes krasta kad nesiliptu ir viskas smile.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų kartais jaučiuosi kaip ta brolių Grimų pasakos herojė,kur verkė,kad ant vaiko kai paaugs dalgis ar kažkas ten nukris,vis prisimąstydavo.Bet aš jau tokia perekšlė.Aišku,nieko tokio,jei turėčiau sodą,daržiuką prie namų,gal ir aš pasikapstyt išeičiau miego metu,vis tiek per langą girdėčiau savo mažulį.Bet kad keliom valandom išlėkčiau atsipalaiduot,tai nežinau,koks šriūbas turi atsisukt(čia TIK MANO nuomonė).O jei man kas nutiks - avarija,užpuls kas,ar pan.Gretimam name viena mamytė pas kaimynus vakarojo,tai kai namo grįžo,rado besilydančią naktinę lemputę.O jeigu 10 min vėliau būtų grįžus?
Atsakyti
nepalieku, bijau vis dar. jie dabar tokio amziaus, kad visur lenda, lipa. tai bijau, kad kur neisilistu doh.gif
Atsakyti
Tai as irgi pvz. kai mano vaikas uzmiega galiu ir siukslius isnesti (i lauka, gyvenam nuosavame name) ir i lauka iseiti (parukyti, nesmerkit, bet turiu tokia yda ax.gif ), bet toli nuo namo neiseisiu
Atsakyti
4u.gif Vienos namie nepalieku,i parduotuve abi galim nueiti.Bijociau viena palikti,jei kokia plytele atsuks,ar issigas,dar tegul paauga rolleyes.gif
Atsakyti
nepalieku dar mazyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidusee @ 2008 11 14, 16:28)
Sveikutes smile.gif

na, jus ir uzsipuolet mamyte  blink.gif
Pamenu mama pasakojo, kaip mus mazas 4 dukreles palikdavo. Eidavo savo reikalu tvarkyt, ir pan.  Kazkaip ir gyvos likom, ir sveikos.
Na as saviske, dazniausiai, kai uzmiega palieku , kai iki rusio reik nubegt. Bet pamenu kazko labai reikejo is jo, o manoji dar nemiegojo. Tai ijungiau filmuka, pasakiau, kad begu iki rusio ir tvarkele.
O siaip manau kiekvienos mamos reikalas kaip savo vaikus priziuret ir jais rupintis.
taip , kad gyvenkime draugiskai, mamytes 4u.gif

aciu uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte/b @ 2008 11 15, 21:11)
4u.gif Vienos namie nepalieku,i parduotuve abi galim nueiti.Bijociau viena palikti,jei kokia plytele atsuks,ar issigas,dar tegul paauga rolleyes.gif

as taippat galiu i parduotuve nueiti kartu su merginomis.Dar mazutes,kad liktu vienos smile.gif .
Atsakyti
kadangi gyvenam nuosavam name, tai kai uzmiega pietu miegelio, vasara islekiu patvarkyt kiema ar geliu pasodint ir paravet. ir tai tikrinu kas 10 min. siaip vieno nepalieku niekada.bijau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 17 lapkričio 2008 - 13:31
nepalieku schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mes niekada nepaliekam.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evitafoto: 20 lapkričio 2008 - 12:36