Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

mane tevai nuo 4 metu palikdavo viena namie...gyvenom daugiaaukstyje 9 aukste... kur buvo ju protas... as savo vaiku nepalieku, net neisivaizduoju kaip tai imanoma... o dar jei daugiaauksty... prisimenu kaip atsinesdavau i balkona kede, uzlipdavau ir persisverud per turekla ziuredavau ka daro kaimynai... dabar paniskai bijau aukscio... ir SAVO vaiku uz jokius pinigus taip nepalikciau
Atsakyti
NIEKADA, nes labai jautriai miega ir jei atsikelus nerastus manes neisivaizduoju kas butu blink.gif
Atsakyti
palieku 3-4-5h dicke lotuliukas.gif ,maziuka porai minuciu,kol isnesiu siuksles.ilgiau schmoll.gif atsimenu is vaikystes,kaip mane mama miegancia buvo palikus,kad nubegt iki parduotuves,o as atsibudau,issigandau,nes buvo tamsu,ziema doh.gif rado stovincia laiptinej su naktiniais doh.gif buvo gal 5m.
Atsakyti
Palikus vieną buvau du-tris kartus iš viso ir ne daugiau kaip 10-15 min. Visus kartus grįžus radau miegančią. Šiaip baisu palikti, nes jei prabustų, užsiklyktų...
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 06, 02:15)
Palikus vieną buvau du-tris kartus iš viso ir ne daugiau kaip 10-15 min. Visus kartus grįžus radau miegančią. Šiaip baisu palikti, nes jei prabustų, užsiklyktų...

Kartą palikau miegančią- nulėkiau į šalia esančią parduotuvę, bet stresuodama blaškiausi, pusę pirkinių, aišku, nenusipirkau....taigi daugiau tokių išbėgimų nepraktikuoju bigsmile.gif
Atsakyti
Niekada nepalieku vienos, net miegancios schmoll.gif Neisivaizduoju, kaip galima palikt, juk gali pabusti, o siaip palikt, tai net minciu nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medituk @ 2008 12 06, 18:24)
Niekada nepalieku vienos, net miegancios schmoll.gif  Neisivaizduoju, kaip galima palikt, juk gali pabusti, o siaip palikt, tai net minciu nekyla doh.gif

as tai turiu viresneli broliuka ir uzmigdzius mazaji begu i parduotuve kuri ira salia tai parbegus visada randu mieganti bigsmile.gif
Atsakyti
As kazkaip niekada nesu palikusi vieno sunaus,,,,,, schmoll.gif
Atsakyti
turiu 3 vaikus, bet palikusi viena namuose nei vieno nebuvau... visi labai padyke ir judrus... baisu, kad ko nors nesumastytu
Atsakyti
Niekada nepalieku savo kliackiuko vieno schmoll.gif
Atsakyti
NIEKADA.o tevai kurie palieka savo vaikus vienus isproteja. blink.gif esu labai griesta tuo klausimu.juk jei reik kur islekti galima kartu ir maziuka pasiimti o jei ekstra atvejis juk kaimynai yra .vieno vaiko NIEKADA schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
kai miega pietu kartais viena palieku kai nieko ner namie. I parduotuve 15- 20 min islekiu. Nematau tikslo su vaiku ten vaikscioti. As is vis stengiuosi kuo maziau su vaiku po parduotuves trintis. Einu tik tada kai tikrai neisvengiama. Kad visokie snargliuoti ten ciaudetu ir kosetu ant vaiko? Kelis kartus buvo kad bacila is ten parsinese. As situo klausimu irgi griezta. Arba kaip dabar mada - su vaiku i prekybos centra, kad eileje nereiketu stoveti. Kraupstu kai pamatau visa seimyna su naujagimiu po pardes vaikstant.
O kad atsibus- nelabai bijau, nes ji iskart nesikelia. Pagulineja, po to uzsiima savais reikalais. Kita karta virtuvej kai ka darau, uzeinu i kambari, o ji jau atsikelus zaidzia. Ir kambarys taip sutvarkyta kad nieko neatsitiktu. Kai miega ir i rusi nueinu, ir siuksles isnesu, ir kartais suni isvedu. Bet cia sneku tik apie ta laika. Jokiais budais ne ilgiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmami: 20 gruodžio 2008 - 00:00