Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

aš nepalieku niekada, net tokių minčių nėra schmoll.gif
visur lipa, viską ima, viskas įdomu, tai dar nusiverstų nuo kokios sekcijos
Atsakyti
NIEKADA schmoll.gif
Atsakyti
Niekada nepalieku,net minties tokios nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Tikrai NE. Net nesugalvociau pati schmoll.gif
Atsakyti
Niekada niekada niekada
Atsakyti
na aš tik iki kokio rūsio nubėgu kartais pasiimt kokių daiktų, bet ir tai užtrunku kokią min, bet nutaikau kada žiūri teletabius. O parbėgus jau randu stovintį prie durų. o ilgesniam laikui tai dar neteko, nes kažkaip glūdi nuojauta, kad tuo metu ir pabus ir mamos neras.
Atsakyti
Miegancios nepalieku niekada. Nenoriu ir bijau pasekmiu (issigas, liudes, apsiverks ir dar n priezasciu). Kai nemiega, galiu palikti viena kambaryje, bet turiu konkreciai paaiskinti kur, kodel ir kiek laiko iseinu i kita kambari lotuliukas.gif
Dazniausiai, tai visi mano isejimai buna pateisinami taip: "mama isejo sisiuko daryti. Grisiu, kai sudesi kaladeles i vieta". Bandau speti apsisukti, kol sudeda kaladeles. Kol aks speju. Bet g.gif daznai begioju as to "sisiuko" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as buvau palikus nemiegancia tik viena vieninteli karta, nes reikejo i rusi nueit kaazko atsinest. uztrukau tik kokia 1-2min. 5min net ir miegancios vienos niekada nebuvau palikus,kad ir ekstra atvejis, geriau palauksiu kol atsikels 4u.gif
Atsakyti
vienos niekada nepalieku,nes super aktyvi ,kai reikia i miesta tai su broliais palieku,ir tai zaibo greitumu sukuosi. Nuo jos ir broliai nukencia, doh.gif labai jau sustra!!!
Atsakyti
as niekad nepalieku, tik siuksles isnesu 1 min smile.gif kai miega
Atsakyti
O as palieku tada, kai tik uzmiega ir , jei reikia skuodziu i parduotuve, galiu kur ir toliau pavaziuoti, taciau nemiegancio niekur ir niekada, jis toks verzlus ir visur jo pilna, kad tiesiog ne pati nesuspeju paskui jo tvrakytis ir begioti.
Atsakyti
O as esu palikusi viena, bet mieganti, pamenu buvo ekstra atvejukas ax.gif
Atsakyti