Vieno nepalieku. Kartą miegantį palikau ir begau iki vaistinės, tai taip bijojau...

Ne vienos nepalieku,nes baisu jei prabustu ir nieko nerastu

Viena karta buvau palikusi miegancia.. Lekiau greituoju budu, kai grizau miegojo, bet siaip nepalikineju. Buvo extra atvejis

As taip pat tik ekstra atveju ir tik lb trumpam

ilgiausiai buvau palikusi viena tik kai nuejau, tiksliau nuvaziavau, su liftu laikrasciu paimti. tai truko 2 - 3 min. ir ejau tik tada, kai tik uzmigoo pietu miego. nes tada tikrai zinojau, kad nepabus...
Nepalieku ir as
Maza kas...tokiems judriems padariuksciams uztenka ir keliu akimirku,kad ka nuveiktu,o ka jau kabet apie kelias minutes

as tai palieku kai reikia suksles isnest iki parduotuves nes prie pat namu ar iki pasto dezutes ir tai kai miega nes zinau kad neatsikels dar duru skambuti atjungiu del visa ka
o siaip vieno nepalieku nes bijau kad ko nenutiktu

QUOTE(ZANUSSI @ 2008 05 12, 10:10)
iki parduotuves nevažiavau niekada
prisigalvoju nesamoniu, kaip važiuojant padarau avarija arba mašina sugenda, ar dar kokia nesamone atsitinka ir aš negaliu namo grįžt, o vaikas namie verkia
tai va taip prisimastau ir nedrįstu vieno palikt 

Cia ne nesamones,o realiai gali taip atsitikti.NIEKADA nepaleku vaiko vieno

Niekada nepalieku vieno,nes issigastu nerades manes,verktu.
esu pora kartų palikus, kai reikėjo išnešti šiukšles, bet tai ne minutės netrukdavo, ir vieną kart iki pardės buvau nulėkus... (tai truko apie 5 min)
bet tada baimės buvo, ir lėkiau namo kaip bite

Niekada savo zuikiuko nepalieko vieno namie!