Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

niekad nepalieku schmoll.gif
Atsakyti
Palieku tik, kad šiukšles išnešti į laiptinėje esantį vamzdį.
Atsakyti
Aš taip pat nepalieku savo dukriuko schmoll.gif Vieninteli kartą nulėkiau iki pašto dėžutės, kai miegojo pietų miegelio, net durų nerakinau, bijojau, kad kartais neužstrigtų spyna (nors durys ir spyna naujos ir nei karto taip nebuvo atsitike...). Kažkaip baisu pagalvot, kas būtų jeigu būtų...Žodžiu maža ką...
Atsakyti
Esu palikusi savo zuikutį miegantį tik tada kai šiukšles išnešti reikia arba iki pašto dėžutės nueinu vienu aukštu žemyn ax.gif , į parduotuvę bėgti tikrai nerizikuoju, nors ir netoli yra, bet mano vaikas miega labai jautriai ir tik pirmas miegojimo pusvalandis būna kiek gilesnis, o paskui jau vos ne budėjimo režimu, taip kad bet kuriuo momentu gali pabusti, o supratęs kad niekas nepries gali likti laaaaaabai nepatenkintas schmoll.gif
Atsakyti
Nepalieku niekada, nes nėra svarbesnių reikalų nei vaiko saugumas!
Atsakyti
as niekada viena nepalieku
Atsakyti
aš bijau ir pagalvot apie tai unsure.gif nesu vienos palikus
Atsakyti
Gyvename nuosavame name, tai aš pietų miegelį miegančią visada palieku, kad kieme apsikuopčiau, bet dažnai įkišu nosį pažiūrėti, ar nevaikšto. Maniškė bent jau 1 val. garantuotai miega, o ir pabudusi nekelia skandalo.
Atsakyti
Palieku ilgiausiai 5 minutėms vieną biggrin.gif
Atsakyti
as tai palieku,kai reik nueit i parduotuve,ar siaip drabuzius isdziaustyti.
Atsakyti
niekad nepalieku schmoll.gif bijau kad galvos nenusisuktu lotuliukas.gif labai jau megeja visur lipti ir karstytis, ir dar sokti nuo kokio stalo doh.gif zodziu, net i tualeta veduosi, man ramiau, o ji salia ant puoduko pasedi bigsmile.gif
Atsakyti
As tai palieku tik jei i lauka einu (mes nuosavam name gyvenam). Apie ejima kazkur toliau, ar tuo labiau vaziavima palikus vaikus vienus namie man net minties tokios nebuvo schmoll.gif
Atsakyti