as ir palieku keliom minutem ir nemieganti,nes vyras komandiruotej o turim suni ir reik isvesti,tai pasodinu pajungiu multika duodu koki saldaini pasakau kad palauktu ir staigei i kiema su suniu trunku maximum 3min kol pasisioja,pakolkas nieko nenutiko sedi ir ziuri vaikuciam

palieku jei reikia iki rūsio nueiti ar šiukšles išmesti. bet geriau nepalikti.
Sveikos,
aš už tai, kad vaiko vieno tokio amžiaus palikt negalima. maniškis šviesos greičiu pradingsta, krečia visokias šunybes, negaliu net trumpas palikt vieno. Stengiuosi visada jį matyt
aš už tai, kad vaiko vieno tokio amžiaus palikt negalima. maniškis šviesos greičiu pradingsta, krečia visokias šunybes, negaliu net trumpas palikt vieno. Stengiuosi visada jį matyt

Aš ir nepalikinėju, o ji ir neliktų šiaip
Pora kartų teko miegančią palikt, labai reikėjo į parduotuvę.

Stengiausi nepalikti, bet jei aplinkybės taip susiklosto tai palikdavau, kas belieka.
ne ne ne
tuoj prisidirbtų kąnors(bent taip aš galvoju,nes labai judri).Vieną kartą brolis išvedė šunį laukan,tai nei nepastebėjau,kai mažoji iš paskos(tik batus staigiai persiavė
)ir pro duris,išgirdau tik trinktelėjimą,bėgau vytis,tai jau pirmam aukšte(gyvenam antrame),bet taip greit
gi galėjoi nusirident

mes nuosavam name gyvenam,tai teko karta isbegti i rusi darzoviu, ar ant laiptu nosi iskisti- seima pakviesti kavos, bet i parde trbt nedrisciau... zinot, man kazkaip labai uzstringa tie nelaimingi atvejai, kai per telika parodo, kai gaisras koks, o maziukai vieni namie... as kai pabandau isivaizduoti, koks bejegiskumas..kaip tuo momentu jie suaugusiuju salia pasigenda, ta siaubas.... visur tempiuosi su savim drauge savo, jeigu nera kam palikti...nzn kaip atleisciau sau , jei neduok dieve kas nutiktu..

nepalieku, o ir neisleistu turbut

Nepalieku, o ir neimanoma butu, uzsiklyktu

hmmm net kai reikėjo nueiti iki 1 aukšto pasiimti tašę iš 3 ėjau su ja... niekada nesu palikusi vienos. net kai į WC eidavau ją su vežimuku netoliese prisiveždavau-(čia kai buvo jai keli mėnesiai... Iš viso iš pradžių pamaniau kad juokaujate. Nors gal apie didelius vaikus kalbat? maniškei va greit tik 2 sueis... Net keista kad paliekat- mano draugės iš viso mane neatsakinga laiko nes savo mergaitei leidžiu būt vienai kambaryje kai valgyti darau virtuvėje...

As manau, kad viena vaika palikt rizikinga ir pavojinga, as tai negaleciau, jau geriau su savim temciausi