vyresneliui 4 metukai,bet nei karto nebuvau palikusvieno net 5 min,man kazkaip jis dar nedrasu,beto dabar tuo labiau nepalikciau,nes su mazeliu galvas turbut nusisuktu

Aisku nepalieku, net vienos kambaryje ilgam nepalieku
. Dabar ismoko durys atidaryti uzdaryti, tai is viso
reikia pastoviai salia buti. Iki siol nesuprantu kaip aukle su visais 5 susitvarko

QUOTE(fillipa @ 2009 02 24, 07:58)
Aisku nepalieku, net vienos kambaryje ilgam nepalieku
. Dabar ismoko durys atidaryti uzdaryti, tai is viso
reikia pastoviai salia buti. Iki siol nesuprantu kaip aukle su visais 5 susitvarko 

tai kad kuo vaikų daugiau tuo lengviau. jie vienas su kitu užsiima ir nereiklauja tiek suaugusių dėmesio
Saviškio vieno niekad nepalieku, bet būna taip, kad mūsų tėvelis turi kelioms dienoms kur išvykti, tai šunį tenka man išvesti, jeigu oras geras, tai išeinam pasivaikščioti visi trys, bet jeigu blogas, tai mažių užmigdau, o tada išvedu šunį, bet stengiuosi greit susisukti, vis galvoju, ar neprabudo
Nepalieku

O as palieku kartais. Nueinu i rusi ar pan. Uztrunku kartais iki 15 min. pasakau dukrai, kad mamyte trumpam iseina, tuoj gris. Pasibuciuojam ir einu. Buna kartais, kad parejus matau, kad vaikas laisve pajutes ant sofos sokineja
, bet dazniausiai zaidzia ar multikus ziuri, zino, ko negalima daryti...

Aš savųjų niekad vienų nepalieku namie, nes turbut galvas nusisuktų. kai būdavao visai mažiukai ir miegodavo pokaitį, tai nueidavau nebent šiukšles išnešt ir greit grįždavau. nes man baisu ir mažiukus palikt.

Niekada, nei minutelei

Pasitaiko, kad palieku vieną keliom minutėm - iki rūsio ar šiukšles išnešti, o šiaip ilgiau, kokiai 20 min esu palikusi tik vieną kartą - kai jis miegojo lovelėje o man žūtbūt reikėjo į parduotuvę, bet skubėjau kaip užsukta ir labai neramia širdimi. Kai tai sužinojo mano anyta, tai tik gūžtelėjo pečiais - o ko čia jaudintis, kai vaikas saugiai lovelėj miega - ji net miestan sugebėdavo nuvykti (gyveno užmiesty) ir užtrukdavo net keletą valandų
ir niekada jokių problemų nebuvo anot jos. Man tai baisu net tokių kalbų kalusytis, bet kai paklausinėjau savo močiutės, tetos, tai labai daug moterų taip anksčiau darydavo - vaikas užmiega arba lovelėj ramus miega, o jos dirba laukuose darbus ar net išvyksta kur tolėliautvarkyti reikalų