Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

visai viena as palieku kai nesu siuksles ar i tualeta ,nes musu lauke doh.gif bet duris is lauko uzrakinu nes moka atsidaryt pats is vidaus doh.gif arba pieno nuvaziuoju su masina parsivezti ,tai uztrunku apie 5 minutes g.gif o su didziaja tai palieku ir valandai , ji jau pabuna g.gif
Atsakyti
AS pora kartu gal esu palikus kai imigo kietai ir nubegau iki parduotuves, tai uztruko apie 20-30 min.
Atsakyti
Paliekam tik automobilyje jei užmiega,nes gaila žadint būna,šalia paliekam žaisliukų ir mažiai kai jau abu atsibunda gerokai trinkteli kojike į dureles ir pradėjus cypt signalizacijai jau galima suprast kad jie pabudo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as pradejau palikineti viena savo dičke tik 5m, kai reikia nulekiam ir iki praduotuves ir šiaip reikalus susitvarkyti, o mažė 1m visada imu su savim. Tiesa buvau palikus maže vieną namuoe, bet tik miegančią ir nubegau šalia namo esančio kiosko daržovių nusipirkti. o tokia maža viena nemiegancia ir be priežiuros tikrai nepalikciau niekada schmoll.gif ir su vyresnele 5m dukra dar tokios mažoz nepalikčiau, per daug didelė atsakomybė tokiam dar mažam vaikui unsure.gif
Atsakyti
niekada nepalieku, nors mano lelius dar mažas dar tik du metukai
Atsakyti
Palieku dukryte su broliu kuriam greit 9 metai,sulakstau iki parduotuves,jokiu problemu nera smile.gif
Atsakyti
Viena kart esu palikusi kai miegojo pietu miegelio ir tai tik 15min.,kol nubegau i salia esancia parduotuve smile.gif . Manau ,kad viena vaikuti dar per anksti palikineti viena ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
iš perskaitytų laiškų susidariau nuomonę, kad visos atsakingos mamos savo vaikučių vienų nepalieka. Ir aš, jeigu reikia išvesti šunį palieku tik su dukra, kuriai tuoj bus aštuoni, o tai dvimetis kleckiukas tieeeeeeeek prisigalvotų blink.gif
Atsakyti
Saviski viena palikau , tik viena karta ir tai kai miegojo, uztruko 10min, na bet neramia sirdimi parlekiau is parduotuves ax.gif
Atsakyti
greit du metai. nepalieku vieno jokiu budu.
Atsakyti
nepalieku.baisu,juk dar tokia mazyte ta mano dukryte schmoll.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau, kad didžioji dauguma mamyčių savo angeliukų namie nepalieka vienų. Aš tokia pati 4u.gif . Nepaisant to, kad jau ne kūdikėlis - 1 m. 9 mėn., tačiau ir šiukšles išnešti, ir pašto dėžutę patikrinti veduosi kartu. Aišku, jis pats prašosi, nes labai mėgsta spaudą nešioti. Vieną kartelį buvau palikusi per pietų miegą jį vieną - o pati į vaistinę nulėkiau. Sugaišau gal 10 min., bet jau namo variau kaip beprotė doh.gif . Grįžusi pagalvojau, kad tokių stresų man nereikia blink.gif
Atsakyti