Nesu vieno palikusi dar nei karto

vienos nesu palikus ir nepaliksiu, nesaugu, juolab, kad moka duris atsirakint. ir siaip visur lipa, krenta. palieku tik su sese 6 m, bet ir tai skuodziu kuo greiciau is parduotuves. maza kas...
Buvau porai minuciu palikusi miegancia pasto pasiimti is apacios, bet irgi lekiau atgal kaip igelta. O taip NIEKADA!!!!!
As palieku megancia ir einu i parduotuve, anksciau kaip kulka lekiau, o dabar galiu ir pusvalandziui iseiti, tik eiti reikia kai tik uzmiega (tfu tfu tfu dar jokiu problemu nebuvo) is lovos dar nesugeba islipti, o ir miega gerai, as kitaip negaliu, nes vyras dirba ir namie buna 3 per 3 savaites, maze vezyme nesedi, tad su ja i parduotuve eiti negaliu 
be to jei suserga ka daryti i parduotuve neeiti? tad neturiu iseities ir kartais tenka palikti, bet tik miegancia

be to jei suserga ka daryti i parduotuve neeiti? tad neturiu iseities ir kartais tenka palikti, bet tik miegancia
QUOTE(Mong @ 2009 02 27, 19:54)
Labai gerai darot, as taip pat nebeeinu su vaiku i parduotuve, siuo metu tai ypac pavojinga.Viena karta tik isbegau siukles isnest, jis ne miegojo, bet daviau jam harribo meskiuku, tai ramiai sedejo.Begau aisku labai greitai. 

As atsimenu, kai mazesni maniskiai buvo, tai jei palikdavau kazkuriam laikui, tai jokiais budais neduodavau nieko valgyt, kazkaip man vis baisu budavo, o vdrug uzsprings, net nzn, kodel tokios mintys

O dabar, retai, bet buna, palieku 10-20 min, tai dazniausiai duodu darbo: nupiesti ar nuspalvinti ka. griztu - sedi, piesia ramiausiai

ne ne niekada nepalieku vieno namie nei minutei kai miega tik i kita kambari ledziu sau iset bet netoliau

QUOTE(bela @ 2009 02 25, 16:22)
Pasitaiko, kad palieku vieną keliom minutėm - iki rūsio ar šiukšles išnešti, o šiaip ilgiau, kokiai 20 min esu palikusi tik vieną kartą - kai jis miegojo lovelėje o man žūtbūt reikėjo į parduotuvę, bet skubėjau kaip užsukta ir labai neramia širdimi. Kai tai sužinojo mano anyta, tai tik gūžtelėjo pečiais - o ko čia jaudintis, kai vaikas saugiai lovelėj miega - ji net miestan sugebėdavo nuvykti (gyveno užmiesty) ir užtrukdavo net keletą valandų
ir niekada jokių problemų nebuvo anot jos. Man tai baisu net tokių kalbų kalusytis, bet kai paklausinėjau savo močiutės, tetos, tai labai daug moterų taip anksčiau darydavo - vaikas užmiega arba lovelėj ramus miega, o jos dirba laukuose darbus ar net išvyksta kur tolėliautvarkyti reikalų 

Ka cia kalbeti apie anksciau. Dabar lygiai tas pats. Gyvenu kaime, seneliu nera, kaimynai toli.... Kaime niekas atostogu neduoda. O karves pamelzt reikia, gyvulius pasert, darzai, malkos ir t.t. Jau prie labai dideliu darbu tai pasikvieti talka, o kasdien tai taip ir sukies, kartais vezies vezime visur, kartais palieki namuose- ar miegancia, ar zaidziancia. Skauda sirdi kartais nerealiai. Bet kol kas viskas gerai, gera dukryte, rami. Tik siandien pamaciau kad virtuvej jau ant kedes uzsikore, nuo jos- ant stalo. Tai jau nezinau kaip reiks palikt, jei nemiegos

Buvau palikusi keleta kartu, kai nusileidau apacion pasto dezutes patikrint, bet pasiemiau mobiliaka, kad jei lifte uzstrigciau galeciau prisiskambint kam nors. Bet siaip nepalieku. Net siuksles stengiuosi isnesti tada, kai kas nors is suaugusiuju namie yra. Taip ramiau

As savo dukryte nuo kokio pusmecio palikdavau viena per pietu miegeli, isvesdavau suni i lauka, nueidavau i parduotuve. O bijot nebijojau, gal todel, kad niekad nerekdavo pabudusi, visada lovyteje pasikalbedavo su savim ir zaislais, bet dabar tai jau stengiames viska kartu padaryt iki pietu miego
Tik laikrasti visada nueinu parsinesti is pasto dezutes viena, pasakiusi, kad greit grysiu, ir visada prie duru laukia patenkinta
taip po biski pratinasi, kad mama iseina, bet netrukus pareis

Tik laikrasti visada nueinu parsinesti is pasto dezutes viena, pasakiusi, kad greit grysiu, ir visada prie duru laukia patenkinta

Aš dar niekad nepalikau vienos namuose
Maža kas gali atsitikti
Esu liudininkė atvejo,kai kaiminystėj mama pusmetinuko vaiko užmigdė jį pietų ir išlėkė į parduotuvę.Per tą laiką kilo gaisras pas kaimynus
Atvažiavo gaisrinės,gėsina,jos neprileidžia įeiti į vidų,o ji iš išgąsčio net išlementi negalėjo,kad vienas vaikas namie.Tą gaisrą greit užgesino,ir vaikeliui nieko rimto nenutiko,bet juk galėjo baigtis ir kitaip
Žodžiu po tokių matytų įvykių rizikuot nesinori

na as savo dukrytes kartais kai labai skubiai reikia iki parduotuve s skubiai nueit palieku miegancias,bet parduotuve iskart po manim mazoji rami labai tai lovytej atsikelus zaidze o dicke dar ilgiau uz ja miega,aisku buna baisu jei pabus,bet buna net nepastebi,kad buvau trumpam isejusi
viena pazystama pasakojo kad kai jai buvo 3 metai mama su tyecoiu ja visai dienai palikdavol ir iseidavo i darab,cia tai labai mane nustebino tokio amziaus vaikas nezinia ka gali prisigalvoti likes vienas
as savo tokiam ilgam laikui niekad nepalikciau