Kai miegodavo tai isbegdavau kokiom 5min siuksliu isnesti,bet maudavau greitai atgal kaip kulka

kai uzmiega kartais iki parduotuves keliom minutem nulekiu,bet siaip tai nepalikciau ilgiau,nes tikrai nusiverktu,prie manes labai prisirisusi yra,ir jei atsibustu labai issigastu

maziuka buvau palikes mieganti masinoj, atrode tvarkoj viskas bus
dabar miegancio nepalieku, jau paauges tai sutariam koki filmuka paziures..
bet vis vien neramu ..tai kaip vejas visur

dabar miegancio nepalieku, jau paauges tai sutariam koki filmuka paziures..
bet vis vien neramu ..tai kaip vejas visur

QUOTE(Karista @ 2009 03 10, 22:32)
O as savaji esu keleta kartu palikus viena 15 -20min. kol i parduotuve nubegu. Ijungiu jam filmuka, susitariam kad as greit grisiu.. Bet sirdis aisku labai rami nera.. Bet kad kartais kitaip neina issisukti
..Paaiskinau, kad jei kompas uzstrigtu, eitu su zaisliukais zaisti..
karta bisk uztrukau- filmukas pasibaiges buvo, tai ir radau zaidzianti
Bet jei nebutu protaujantis ir neitu susitart - jokiu budu nepalikciau..

karta bisk uztrukau- filmukas pasibaiges buvo, tai ir radau zaidzianti

Tik nesupyk,kiekvienam savo

O jei jis pasiimtų kažką tokio ir rozetę pakrapštytų ar šiaip kas protingesnio į galvelę šautų

QUOTE(mammka @ 2009 03 16, 00:20)
Tik nesupyk,kiekvienam savo
.
O jei jis pasiimtų kažką tokio ir rozetę pakrapštytų ar šiaip kas protingesnio į galvelę šautų
??Kiek gali protaut dvimetis ar trimetis?

Na nera cia ko pykti, gi ir as mama esu

Tiesiog pazystu savo vaika.. Esu jam isaiskinus apie razetes su gyvais pavyzdziais, kai pirma karta bande listi (pries metus gerus)..iki siol daugiau kesinimusi nebuvo.. Dabar pasiima siurbli, o kistuka laido i dviracio stipinus ikisa (net kai mano kad niekas nemato).. Juk jei jausciau kad kazka tokio galetu padaryti tikrai nepalikciau

Ir tikrai pritariu, kad jeigu galima issisukti nepaliekant, tai tik taip ir reikia daryti!

Papildyta:
Tiesa, esu girdejus apie tokias mamas, kur metuku neturinti kleckiuka palikdavo mieganti ir varydavo prie vandenuko pasideginti ramia sazine..

Vat cia tai man visai ziauru atrodo (bet velgi, gal mama geriau savo vaika pazysta

kartais palieku jaigu griztam is miesto buna uzmiges ir reik is masinos pirkinius susinesti,o taip niekada
,

Nepalieku .

QUOTE(Karista @ 2009 03 18, 17:41)
Na nera cia ko pykti, gi ir as mama esu 
Tiesiog pazystu savo vaika.. Esu jam isaiskinus apie razetes su gyvais pavyzdziais, kai pirma karta bande listi (pries metus gerus)..iki siol daugiau kesinimusi nebuvo.. Dabar pasiima siurbli, o kistuka laido i dviracio stipinus ikisa (net kai mano kad niekas nemato).. Juk jei jausciau kad kazka tokio galetu padaryti tikrai nepalikciau
Ir tikrai pritariu, kad jeigu galima issisukti nepaliekant, tai tik taip ir reikia daryti!
Papildyta:
Tiesa, esu girdejus apie tokias mamas, kur metuku neturinti kleckiuka palikdavo mieganti ir varydavo prie vandenuko pasideginti ramia sazine..
Vat cia tai man visai ziauru atrodo (bet velgi, gal mama geriau savo vaika pazysta
)

Papildyta:

Nu joaa..aš irgi visokių varijantų girdėjus

Saviškio tai nė pro kur vieno negalėčiau palikt.Nei dėl sąžinės,nei dėl būdo

Neisivaizduoju, kaip tokio amziaus vaika galima palikt viena
netgi karta sapnavau kosmara, kad palikau viena vaika namuose, atsikeliau su tabaluojancia sirdimi

Is vis nesuvokiu kaip galima sugalvoti toki vaika palikti viena ir aplamai si tema net nedera tokiam amziui.
Amerikoj uz tokio vaiko palikima be prieziuros vaiko neatgautum. Siaubas kazkoks.

kai buvo kokiu 8 menesiu, daziau balkona, tai palikdavau, bet siaip tai niekada nepalieku

QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 20:50)
Neisivaizduoju, kaip tokio amziaus vaika galima palikt viena
netgi karta sapnavau kosmara, kad palikau viena vaika namuose, atsikeliau su tabaluojancia sirdimi 

O mane pastaruoju metu daznai tokie sapnai lanko, ir nebesuprantu kodel, nes savo vaiku nesu niekada vieno palikusi.Net tetukui ar mociutei palikusi ir isejusi i parduotuve skuodziu kaip vejas namo taip neramu ant sirdies, vis tik galvoji ar tikrai viskas gerai.Kai antra pagimdziau po paros namo lekiau ir ligonines, nes negalejau pakest minties kad mano mergina (1,3m) viena namie be manes (nors ir mociute ir tete ir teta buvo su ja).
Viena kaimynka megdavo palikti savo vaika po langu (gyveno antrame aukste) tipo pietu miego.Ir budavo ten vaikas po 3-4val paliktas.