Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

Aš net ir miegančio nepalieku schmoll.gif O jei kokia durų spyna ims ir suges,kas tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2009 03 26, 21:19)
Aš net ir miegančio nepalieku schmoll.gif O jei kokia durų spyna ims ir suges,kas tada doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mijukas @ 2009 03 22, 20:50)
Neisivaizduoju, kaip tokio amziaus vaika galima palikt viena blush2.gif netgi karta sapnavau kosmara, kad palikau viena vaika namuose, atsikeliau su tabaluojancia sirdimi biggrin.gif

tokie košmariukai dažnai ir mane kamuodavo , bet dabar mano vaikui šeši su puse ir prieš pora savaičių pradėjau palikt viena namuose neilgiau nei pusvalandis , nubėgt į parduotuvė jei jis kartu nenori , bet mūsų iki iškart nusileidus yra , bet ir tai kartas stovint eilei koks vaizdelis galvoj susideda ovz, iškrenta vaikas pro devinta aukšta ( o kodėl turėtu)ar pan, tai kaip kulką skrieju namo atgal doh.gif
Atsakyti
As tai tikrai ne uz tai, kad vaikas be prieziuros lieka namie,o juolab kai mamos savo malonumui kazkur iseina, bet buna ir man atveju, kad kazko labai reikia is parduotuves, tai uzmigusia 5 min palieku ir lekiu kaip kulka. visus kartus giliai miegancia radau, net ant to paties sono ax.gif Kosmaru nesapnuoju, bet ta mintis kad kokios durys gali uzstrigti, kaip cia kazkuri mamyte rase, tai tikrai kyla. Todel ir palikus esu tik kelis kartus, kai jau super extra atvejis buvo...bet nemiegancios tikrai nepalinkciau.. maza ko 2,5 metu vaikas gali prisigalvoti ir padaryti.. net ir to, kas buna draudziama ir aiskinama, kad negalima g.gif
Atsakyti
nepalieku...
Atsakyti
Tikrai nepalieku vienos maza dar
Atsakyti
Aš nepalieku, nes kol kas nėra ir poreikio. Visur einam kartu.
Atsakyti
Viena kart uzmigdzius nakciai,man kazkaip susisuko,kad neuzrakinau masinos,tai is penkto auksto pirmyn ir atgal gal per kokia puse min.sulaksciau doh.gif O poto kazkokios nesamoningos mintis lindo visa vakara,o jei tas,o jei anas butu atsitike blink.gif Daugiau nepalieku ir nepaliksiu vienos ax.gif
Atsakyti
esu pora kartu palikus mieganti, bet labai trumpam, tik nulekti iki parduotuves, kuri visai salia namu...
bet dabar, kai jis laisvai gali islipti pats is lovos , nebedristu palikti vieno namie ilgiau nei minutei biggrin.gif net miegancio
Atsakyti
Esu palikusi gal pora kartų kai reikėjo labai į parduotuvę. Bet palikdavau miegantį ir parduotuvėje užgaišdavau daugiausia 10min. Tai budavo greitas apsipirkimas ir atgal namo doh.gif
Atsakyti
nesu palikus ir tikrai bijociau, unsure.gif visur nueiname kartu arba kazkas namie pabuna su vaiku 4u.gif
Atsakyti
Ne, nesu palikusi, bijau, kad kas neatsitiktu.
Atsakyti