einu iki konteinerio siuksles isnest tada palieku, bet begu visom keturiom, toks neramumas sirdy

Seniau palikdavau per pietų miegą ir iki parduotuvės nueidavau ir pas kaimynę, nes žinodavau, kad 2 valandas ramus bus, bet dabar jau gudruolis moka išlipti iš lovytės, tai nebepalieku

Pernai vasara, kai buvo lelius, tai miego metu ramiai sau vysnias, serbentus skindavau, darza ravedavau, nes miegodavo ramiausiai, dabar jau vos speju lauke skalbinius isdziauti ar iki pasto dezutes nulekti - tuoj riksmas prasideda, supranta, kad vienas paliktas, tenka suktis kaip reaktyvinei. O palikti mieganti vaika ir nulekti iki parduotuves tai niekaip negaleciau
Nebent vaikai labai ramiai miega, bet maniskiui miegas dabar problema Nr.1

QUOTE(Fa @ 2009 04 19, 18:19)
Nezinau nesmerkiu, bet mano sunus pirma kart vienas buvo visa pusvalandi 7 metu
na o kai pradejo eiti i mokykla tekdavo pabuti vienam grizus ir po pora valandu. vidurinioji kaip ir brolis nuo mokyklos ir tai kartu su broliu
tai cia apie namus, o lauke vienu du kieme pazaisdavo ir tik pries mokykla vyresniajam ta vasara pradejo
O va mazoji niekad dar viena nebuvo, net su broliu ir sese niekad nebuvo palikta
kazkaip man nesunku prisiderinti ir drauge iki tos pardes palekti, jei ne iseina MB grizdamas parnesa ka reik 

O va mazoji niekad dar viena nebuvo, net su broliu ir sese niekad nebuvo palikta

Mano vyresneliui 7 ir tik dabar as jau nebijociau palikti kokiai valandai viena. Is mokyklos irgi pasiimu po pamoku, o kai negaledavau - leisdavau i prailginta grupe.
O apie mazaja tai net nesneku. Juk vaikas gali elementariai uzspringti, pradeti dusti ir pan. Maniskei buvo viena karta, kad sukilo temperatura staigiai (mieganciai, per 2 min.) ir prasidejo traukuliai. Neisivaizduoju kas butu buve, jei tuo metu buciau buvus parduotuvej

Na as nepalieku niekad vienos dukros namie.. mazyte dar jinai..

Aš irgi nepalieku, gal kokį kartą buvau iki parduotuvės nulėkusi, kol miegojo, bet parduotuvė yra priešais namus, tik per gatvę pereiti reikia
Bet irgi bėgau labai labai greitai
O kartą kai jam buvo gal 1,5 metų, ėjom kepti blynų, jis labai juos mėgsta, pradėjau darytį tešlą, žiūriu, kad miltų nėra. Buvo žiema, tai galvoju kol aš jį aprenksiu, tai iki tos parduotuvės už kokio pusvalandžio išsiruošim. tai aš jam paaškinau, kad nėra miltų, o jis žino, kas jie, nes pat juos berdavo į dubenį, ir kad negaliu kepti blynu. Sakau eisiu iki parduotuvės. Tai jis taip vyriškai sutiko pabūti vienas, daviau jam papiešti, kol grįšiu, ir tokia spurdančia širdimi, dideliu greičiu išskuodžiau
Grįžus radau savo vaiką piešianti, ir paskui jis labai didžiavosi, ir visiems gyrėsi, kad pabuvo vienas, kol mama iki parduotuvės nubėgo
Bet dabar tai jau nepalikčiau, nes jo nė sekundės nebegali paleisti, per daug drąsiai visur lipa ir demonstruoja savo "didumą"

Dukrytes namie vienos nepalieku-dar tikrai per maza

Ne,visada visur bunam kartu

Jei nemiega, tai 2-3 min. kartais palieku- nubėgu laikraščių atsinešti, kavos pasidarau, telefonu atsiliepiu, bulves nusunkiu ir pan.
Jei miega - tai palieku ir ilgėliau, išeinu pavyzdžiui gėlyčių išpikuoti, šiltnamio palaistyti