niekada
Kazkada reikejo skubiai nubegt prie laiptines, tai idejau i lovyte ir nulekiau.
Bet siaip niekada nepalieku
net kai i wc einu i lovyte imetu
Bet siaip niekada nepalieku
net kai i wc einu i lovyte imetu
Niekda nepalikau vaiko vieno
Joo
tikriausiai visos mamos mes tokios
Tas vaikelis sau parpia pora valandu, omes i laiptine isnesusios siuksles siaubo filmo scenariju sugalvojame. Man visada toks saudavo i galva (kai maniske visai lialius buvo): uzsitrenkia durys. Kol jas koks kaimynas islauzia mazyle atsibudusi ir visko daug baisaus ivyke
Niekada nebuvau palikusi vieno
nezinau kas turetu nutikti kad palikciau viena
niekada savo dukrytes nepalieku vienos,baisu dar man
manau kad dar anksti,mum greitai trys metukai
mieganti palikdavau,greit i parduotuve
,o db truputi paauges su maziuku susitariam filmuka ijungiam,su vyru poto pareinam ir guli kaip gulejes.
tikrai nerizikuoju
QUOTE(benmama @ 2009 06 16, 16:46)
Joo
tikriausiai visos mamos mes tokios
Tas vaikelis sau parpia pora valandu, omes i laiptine isnesusios siuksles siaubo filmo scenariju sugalvojame. Man visada toks saudavo i galva (kai maniske visai lialius buvo): uzsitrenkia durys. Kol jas koks kaimynas islauzia mazyle atsibudusi ir visko daug baisaus ivyke 
As irgi panasiai visada masciau, bet susikloste tokia situacija, kad su dideliu sunim turejom bute gyvent kelis menesius. Tad nori-nenori tekdavo isvest ji nors karta per diena laukan (ryte-vakare jau vyras juo pasirupindavo). Kantrus jis vargsas buvo, laukdavo, kol uzmigdysiu dukryte pokaituko, ir begdavom abu greit laukan, 5 minutem maksimum. Ir viena karta taip isbegam iki pievutes, griztu atgal - o raktu kisenej ner...
Tai po to ivykio suni dienom pririsdavo vyras pas pazistamus kieme, o pasitaikius progai issinuomojom namo dali.
tenka kas rytą max 5 min palikt vieną
kol vyresnįjį nuvedu į darželį... bet tai darau tik šį mėnesį, nesinori, kad vasarą sūnus į darželį keltųsi 6,30 ir su tėčiu iškeliautų 7 val... dar liko kelios dienos
Mažius visada miega iki 9,30-10 val. o aš išbegu 5 min 7,55
dar niekada nebuvo prabudęs
Mažius visada miega iki 9,30-10 val. o aš išbegu 5 min 7,55
Niekada