QUOTE(Uodegyte @ 2009 06 18, 19:20)
mieganti palikdavau,greit i parduotuve
,o db truputi paauges su maziuku susitariam filmuka ijungiam,su vyru poto pareinam ir guli kaip gulejes.

Neisivaizduoju kaip su tokio amziaus vaiku galima susitarti

nu jau ne,viena palikti ir klaidzioti po parduotuve...juk ir su vaiku galima nueiti...ir vaikui luke pabuti i nauda ir paciom smagiau ir saugiau,nereikia prisimastyti,kad kazkas nutiks,ar atsibus ir verkianti rasim.................as ,tai kol savo auksto laiptus isplaunu tai begu,vos ne kas laipteli ziureti ar viskas gerai,vaikiukas miega gerai,vel lekiu laiptus plaut.......o vieno palikti niekada nesugalvociau.......kazkaip baisu.......drasios gi esat mamytes paliekancius vienus.......
nepalieku nei 5min nes nezinia kas gali per jas nutikti ,nors vaikas ir ramiai guli 
Papildyta:
nu kaip taip galima ??? paskuj ir pranesa ivyko nelaime ,vaikas uzmogo motina isbego trumpam i parduotuve ,o vaikas iskrito per langa
nepalieku ir kaip jus galit taip palikti ,juk gali prabusti atsidaryti ir ta langa
as netgi kai bunu namie stebiu vaika kad prie lango nelystu
nes viena minute gali buti cia o kt jau apacioja
va taip kaip kaskas atsitinka tik tada susimasto motinos ka padariusios
ir ne vien langai ,o razetes ,o virykle ? visko tie vaikai prisigalvoja

Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2009 06 18, 19:20)
mieganti palikdavau,greit i parduotuve
,o db truputi paauges su maziuku susitariam filmuka ijungiam,su vyru poto pareinam ir guli kaip gulejes.

nu kaip taip galima ??? paskuj ir pranesa ivyko nelaime ,vaikas uzmogo motina isbego trumpam i parduotuve ,o vaikas iskrito per langa

Nepaliekam vieno, dar bijau, nebent kai miega paliekam su broliu, kad vyresnysis pasaugotų. Į parduotuvę einu kartu su vaikais, o jei vyresnysis darželyje, tai tik su mažium.
Sveikos,man dar ir siandien nedaeina ,kaip galima viena palikti ir kazkur iseiti pvz;i parduotuve apsipirkti,nezinau,kazkaip nesuvokiama

neikada nepaliekam vieno,kad ir miega
jauciu gryzus namu nerasciau
jauciu gryzus namu nerasciau

niekad nepalieku, nebent mieganti kai siuksles reikia isnest, o taip tai bijau palikt
Niekada nepalieku vaiko vieno

QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 02, 23:06)
nepalieku ir kaip jus galit taip palikti ,juk gali prabusti atsidaryti ir ta langa
as netgi kai bunu namie stebiu vaika kad prie lango nelystu
nes viena minute gali buti cia o kt jau apacioja
va taip kaip kaskas atsitinka tik tada susimasto motinos ka padariusios
ir ne vien langai ,o razetes ,o virykle ? visko tie vaikai prisigalvoja

Niekada nepalieku, ar ziuretu filmukus, ar miegotu, ar butu labai uzsiemes savo zaislais!! Reikia iseiti,nors ir siuksles isnest, pasiemu ir nueinam kartu! Juk ir saugiau ir ramiau!

Aš irgi niekada nepalieku vieno vaiko namuose, nei miegančio, nei ne. Tiesa, vieną kartelį buvau palikusi kokios 5-7 min., bet daugiau niekada. Man baisu, kaip pvz. vaikas jausis, jei pabus? Juk jis gali labai išsigąsti, o ne tik, kad kažkas jam atsitikt, ar kažko namie pridarytų.