Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

kartais palieku bet tik miegancia,isbegu i parduotuve maximum dvidesimciai minuciu,ar pas kaimyna,dar niekada nebuvo atsikelusi kol manes nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 06 18, 19:20)
mieganti palikdavau,greit i parduotuve ax.gif ,o db truputi paauges su maziuku susitariam filmuka ijungiam,su vyru poto pareinam ir guli kaip gulejes.

Neisivaizduoju kaip su tokio amziaus vaiku galima susitarti doh.gif mano dukryte irgi tik pora men.vyresne,nu bet,kad palikt viena schmoll.gif Ir dar su vyru einat,tai gi galit po viena vaiksciot blink.gif
Atsakyti
nu jau ne,viena palikti ir klaidzioti po parduotuve...juk ir su vaiku galima nueiti...ir vaikui luke pabuti i nauda ir paciom smagiau ir saugiau,nereikia prisimastyti,kad kazkas nutiks,ar atsibus ir verkianti rasim.................as ,tai kol savo auksto laiptus isplaunu tai begu,vos ne kas laipteli ziureti ar viskas gerai,vaikiukas miega gerai,vel lekiu laiptus plaut.......o vieno palikti niekada nesugalvociau.......kazkaip baisu.......drasios gi esat mamytes paliekancius vienus.......
Atsakyti
nepalieku nei 5min nes nezinia kas gali per jas nutikti ,nors vaikas ir ramiai guli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2009 06 18, 19:20)
mieganti palikdavau,greit i parduotuve ax.gif ,o db truputi paauges su maziuku susitariam filmuka ijungiam,su vyru poto pareinam ir guli kaip gulejes.

nu kaip taip galima ??? paskuj ir pranesa ivyko nelaime ,vaikas uzmogo motina isbego trumpam i parduotuve ,o vaikas iskrito per langa doh.gif doh.gif nepalieku ir kaip jus galit taip palikti ,juk gali prabusti atsidaryti ir ta langa doh.gif as netgi kai bunu namie stebiu vaika kad prie lango nelystu schmoll.gif nes viena minute gali buti cia o kt jau apacioja blink.gif va taip kaip kaskas atsitinka tik tada susimasto motinos ka padariusios ax.gif ir ne vien langai ,o razetes ,o virykle ? visko tie vaikai prisigalvoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***SuperBrunetė***: 02 liepos 2009 - 22:07
Nepaliekam vieno, dar bijau, nebent kai miega paliekam su broliu, kad vyresnysis pasaugotų. Į parduotuvę einu kartu su vaikais, o jei vyresnysis darželyje, tai tik su mažium.
Atsakyti
Sveikos,man dar ir siandien nedaeina ,kaip galima viena palikti ir kazkur iseiti pvz;i parduotuve apsipirkti,nezinau,kazkaip nesuvokiama g.gif g.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
neikada nepaliekam vieno,kad ir miega
jauciu gryzus namu nerasciau lotuliukas.gif
Atsakyti
niekad nepalieku, nebent mieganti kai siuksles reikia isnest, o taip tai bijau palikt
Atsakyti
Niekada nepalieku vaiko vieno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 02, 23:06)
nu kaip taip galima ??? paskuj ir pranesa ivyko nelaime ,vaikas uzmogo motina isbego trumpam i parduotuve ,o vaikas iskrito per langa  doh.gif  doh.gif  nepalieku ir kaip jus galit taip palikti ,juk gali prabusti atsidaryti ir ta langa  doh.gif  as netgi kai bunu namie stebiu vaika kad prie lango nelystu  schmoll.gif  nes viena minute gali buti cia o kt jau apacioja  blink.gif  va taip kaip kaskas atsitinka tik tada susimasto motinos ka padariusios  ax.gif ir ne vien langai ,o razetes ,o virykle ? visko tie vaikai prisigalvoja

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Teisybe!
Niekada nepalieku, ar ziuretu filmukus, ar miegotu, ar butu labai uzsiemes savo zaislais!! Reikia iseiti,nors ir siuksles isnest, pasiemu ir nueinam kartu! Juk ir saugiau ir ramiau! thumb_yello.gif
Atsakyti
nepalieku vieno schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi niekada nepalieku vieno vaiko namuose, nei miegančio, nei ne. Tiesa, vieną kartelį buvau palikusi kokios 5-7 min., bet daugiau niekada. Man baisu, kaip pvz. vaikas jausis, jei pabus? Juk jis gali labai išsigąsti, o ne tik, kad kažkas jam atsitikt, ar kažko namie pridarytų. doh.gif
Atsakyti