Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

AS IRGI NEPALIEKU,NEBENT IKI PASTO DEZUTES IS TRECIO AUKSTO I PIRMA NULEKIU KAIP STRELE IR ATGAL KAIP MIEGA biggrin.gif NERAMU KAZKAIP MAN BUTU PALIKTI,AR ATSIKELTU NETIKETAI..VIENA KART KAZKAIP TIK GALVOJAU IKI PASTO GREIT NULEKT CIA VISAI SALIA NAMU,BET KAZKAIP VISTIEK NEPRISIRUOSIAU ax.gif BIJAU PALIKT,KAD IR MIEGANTI...
Atsakyti
as irgi niekad nepalieku,man baisu kazkaip smile.gif
Atsakyti
viena karta pabandziau palikt vienus namie.daugiau nebenoriu.abu uzmigo pietu miego,lauke lynojo,tai pagalvojau nubegsiu greitai iki parduotuves(parduotuve visai salia),kad nereiktu vaiku per lietu i lauka temt.tyliai uzrakinau duris ir nuejau,apsipirkau.gryztu abu atsikele ir taip graudziai verke,kad net sirdi uzspaude,o vyresnele pasake,MAMYTE GALVOJAU,KAD TU MUS PALIKAI IR NEGRYSI,net asara nubego. verysad.gif verysad.gif
utrukai gal kokia 20min,o jie jau pajuto,kad manes nera.
daugiau nepalieku vienu,visada su manimi arba paprasau kaimynes,kad su jais pabutu.
vat tokia mano patirtis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Siaubas kazkoks,niekada net mintis tokia nekilo doh.gif Kazkaip net nezinau,kas galetu buti tokio neatideliotino,ko negaletum nuveikti su pabudusiu vaiku unsure.gif
Atsakyti
as irgi esu kelis kart palikus viena namie mieganti, bet tik iki parduotuves ar siuksliu isnesti, visa laika gryzusi rasdavau mieganti, ilgiausiai teko uztrukti apie 30 min ax.gif bet jau namo lekiau kaip kulka.
Atsakyti
kadangi pas mus istatymai neleidzia to daryti tai nedarau,o man ir mintis nekyla.kai mazyte buvo,tai isvis apsikabinus racija sedejau ir kas minute tikrindavau ar kvepuoja,ar ko neuzsimetus ant galvos ir t.t... blush2.gif o dabar irgi neesu palikusi,nesugebeciau turbut. ax.gif ji netgi kai sodelyje miega po langais as arba salia prie vezimo ka veikineju,ar prie lango akiu nunutraukdama.siaip jei turiu kokiu reikalu,zinaukada ji miega,apsirengiu,isodinu i vezima ir mes isvaziuojam.ji ramiausiai sau miega,o as galiu tvarkyti reikalus ar apsipirkineti,niekur neskubedama. smile.gif
Atsakyti
Bet gi per tas pacias 20-30 minuciu daug ko gali atsitikti doh.gif ar masina nutrenks po keliui iki parduotuves arba koks kaimynu vaikas su kamuoliu langa isdauzis blink.gif ir vaika isgasdins..
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Hastalavista @ 2009 06 22, 22:11)
As irgi panasiai visada masciau, bet susikloste tokia situacija, kad su dideliu sunim turejom bute gyvent kelis menesius. Tad nori-nenori tekdavo isvest ji nors karta per diena laukan (ryte-vakare jau vyras juo pasirupindavo). Kantrus jis vargsas buvo, laukdavo, kol uzmigdysiu dukryte pokaituko, ir begdavom abu greit laukan, 5 minutem maksimum. Ir viena karta taip isbegam iki pievutes, griztu atgal - o raktu kisenej ner... bijau.gif Butas nuomojamas, durys sarvuotos, raktu komplekta tik viena seimininkai dave (patys - Anglijoj)... O zolej ne taip lengva atrast raktus, nors ir visas buntas ju buvo. cry.gif  Zliumbiau kruvinom asarom, paskambinau vyrui (dirbo kitam mieste, uz 30 km), kol jis vaziavo namo, nusiteikes langa lauzt, keliais visa zolyna isvaiksciojau. Ten pulkelis vaiku susirinko pagelbet - ir po kokiu 20 min paiesku atrado viena mergaite tuos raktus. karsta.gif Norejau isbuciuot ja, ale paskutine sekunde susiprotejau, kad sutraumuociau vaika.  hihihi.gif Parlekiau pas dukryte - o ta parpia ramiai...  doh.gif
Tai po to ivykio suni dienom pririsdavo vyras pas pazistamus kieme, o pasitaikius progai issinuomojom namo dali.  unsure.gif

Net susigraudinau skaitydama, tarsi pati viską pergyvenau 4u.gif
Atsakyti
Nepalieku vieno namuose net jei miega ir zinau,kad ta laikotarpi,kai manes nebus,jis miegos!.
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2009 07 09, 20:31)
viena karta pabandziau palikt vienus namie.daugiau nebenoriu.abu uzmigo pietu miego,lauke lynojo,tai pagalvojau nubegsiu greitai iki parduotuves(parduotuve visai salia),kad nereiktu vaiku per lietu i lauka temt.tyliai uzrakinau duris ir nuejau,apsipirkau.gryztu abu atsikele ir taip graudziai verke,kad net sirdi uzspaude,o vyresnele pasake,MAMYTE GALVOJAU,KAD TU MUS PALIKAI IR NEGRYSI,net asara nubego. verysad.gif  verysad.gif
utrukai gal kokia 20min,o jie jau pajuto,kad manes nera.
daugiau nepalieku vienu,visada su manimi arba paprasau kaimynes,kad su jais pabutu.
vat tokia mano patirtis doh.gif  doh.gif

ir man asara isbego kai paskaiciau ka mazoji pasake, buvau ir as palikus minutem kokiom 5 nerado gimines namo kur gyvenam begau i lauka pasitikt, taipogi radau nusiverkusi, tsiprasinejau visa diena, nors jis jau buvo tai pamirses, o man dar iki dabar sirdi del to skauda. verysad.gif
Atsakyti
gyvenam nuosavame name,tai jei ramus žaidžia arba miega,tai išlekiu šiukšlių išmesti,ar taip ko greit greit į kiemą.o jau kad palikčiau ir į parduotuvę išeičiau tai jau ne schmoll.gif neišdrysčiau
Atsakyti
as kol buvo visai mazyte tikrai nepalikdavau, bet dabar kartais iskarto kai tik uzmiega nulekiu iki parduotuves ax.gif
Atsakyti