Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

diena palieku aisku tik mieganti iki parduotuves neinu nes toli o pas kaimyne nueinu ji uz sienos gyvena o mano racija 250m traukia tai ne problema smile.gif ir nakti apie 11-12 buna su masina y parde nulekiam be problemu 10-15min nes nakti jis pas mane visai nesikelia 4u.gif blush2.gif
ai dar buvo nakti palikau mieganti ir y kluba isejau (cia turbut mane smerksit) bet klubas kitoj kelio pusej buvo tiesiai priesais namo duris ir veikia cia airijoj tik nuo 12 iki 3 nakties, bet begiojau kas antra daina paziuret bet miegojo, nes kaip jau sakiau nakti nesikelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *INSOMNIA*: 06 vasario 2010 - 01:43
Šiaip niekada nepalieku vieno lakstančio po namus, bet pvz anksti ryte, kai jis dar miega tokiom šaltom dienom nulekiu greit į parduotuvę kuri kitapus gatvės, kaip palieku taip ir randu miegantį, juolabiau, kad lovelė aukšta ir jis iš ten niekaip neiškristų...
Atsakyti
Palieku kasdien po kelis kartus. Reikia kazkaip ir iki tvarto nueit, ir malku parsinest. Mes jau seniausiai nusipirkom sesiakampi manieza dideli. Ji jame zaidzia, kol manes nera. Labai ramus vaikas.
Atsakyti
aš palieku tik kol malkyčių atsinešu,pasakau,kad prolangą pažiūrėtų,tai pasimojuojam linksmai biggrin.gif o parduotuvėn šalia esančion,palieku tik brolio kompanijoj ir tai skubu(10min ilgiausiai užtrunku)maža kas atsitiktų,nes abu judruoliai..
Atsakyti
iki parduotuvės tai taip ir tai tik su vyresniu broliuku,jei reikia kur toliau važiuoti jokiais būdais nepalieku blush2.gif
Atsakyti

savo mergaites vienos niekada nepalieku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vkr: 24 kovo 2010 - 14:50
Niekada.
Atsakyti
esu palikusi gal kokius tris kartus viena mieganti bet tik iki parduotuves ir jei butinai reikia,uztrukdavau 20 min. ilgiausiai o jis man po pora valandu ismiegodavo,bet iseidama istraukinedavau visas rozetes,uzsukinedavau dujas,langus uzdarydavau,maza kas,ir atgal lekdavau kaip kulka nes labai neramu budavo 4u.gif
Atsakyti
Niekada nei mieganciu, nei budraujanciu... Oi, net baisu pagalvoti, kad galima palikti... blink.gif
Atsakyti
Nepalieku namie vienos. Gyvenam nuosavam name, bet jei mergina miega, tvarkausi name, o jei reikia į parduotuvę, tai važiuojam abidvi.
Atsakyti
Kartą esu palikusi gal 5-10 min. kol MB iš darbo parsivežiau, daugiau gyvenime nepaliksiu, nes tokio streso kogero neesu turėjusi. lindo visokios mintys... o jei atpils ir užsprings, o jei ji pradės verkti ir manęs nebus doh.gif o jei netyčia man kas kelią pastos ir negrįšiu taip greit doh.gif ir n... panašių minčių. Jei kur reikia tam tikru laiku geriau pasižadinu ir lekiam kartu visur. Turiu gal baimę tokią nes pažįstamos dukrytės dvi taip sudegė, tevai išvažiavo trumpam į parduotuvę, o grįžę rado namą ir dukras liepsnuose...... verysad.gif
Atsakyti
niekada nepalieku vienos, kazkada kai miegojo nulekiau i rusi kazko nunesti, bet taip neramu buvo, nors per 1min sulaksciau.
Atsakyti