Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

Mano vyresniai 10m.tai as palieku kartu jas,buna ir pusei dienos.Vienos negaliu palikti,nes ji man neleidzia,sako nepabusiu, eisiu su tavim smile.gif mazajai ketvirti metukai.
Atsakyti
g.gif nesu palikus nei karto, negaleciau.
Atsakyti
viena vaiko dar nebuvau palykusi,o va su kaimyne viena karta buvau palikusi smile.gif
Atsakyti
Nepalikdavau maziuko visai, nes miegodavo gan jautriai, per kelis syk doh.gif dabar ir tai tik iki masinos ar rusio nulekiu su juo susitarus, kad sedes prie tv ir nesitrauks, nieko kito nedarys biggrin.gif
Atsakyti
Nepalieku ne minutei.
Atsakyti
Vieno nepalieku, nebent kai uzmiega siuksles isnesu.
Atsakyti
Vienos nepalieku namuose, o kai miega visad ijungiu racija (gyvenam nuosavam name) 4u.gif
Atsakyti
Mano zuikai 1 metai. Esu palikusi viena namie, taciau visada miegancia. Ir siuksles nesu, ir iki parduotuves esu ne karta nulekusi (zinoma su masina - kazkur 5 min kelio), ir pas kaimyne su reikalais isejusi. Kadangi yra ipratusi miegoti ne absoliucioje tyloje, tai problemu nera. Zinoma, tai buna isimtiniai atvejai, kai nera galimybes pasiimti jos kartu.
Atsakyti
NA IR AS NEPALIEKU NEBENT KELIOMS MINUTEMS,KOL UZSIEMES KUO NORS ZAIDZIA.
Atsakyti
Niekada nebuvau nei vieno palikusi ne minutei.Turiu pazystama kuri 3men maze uzmikdydavo ir palikdavo masinoje kol apsipirkinejo,buvau tiesiog pakraupusi blink.gif
Atsakyti
Nu ne - nežinau, ką dvyniai pridarytų, jei vieni liktų nors dešimčiai minučių. doh.gif
Atsakyti
Palieku kai tik užmiega (tada kiečiausiai būna įmigusi), kai reikia į parduotuvę vaikui pieno nusipirkt. Parduotuvė gretimame name, tai užtrunku daugiausia 5-6 min. Kartą palikau, nes reikėjo iki pašto nubėgt (jis kitoj gatvės pusėj), ir užtrukau apie 25 min., nes žmonių pasitaikė. Tai širdis skaudėjo, patikėkit, nerealiai. Bet radau tebemiegančią biggrin.gif .
Atsakyti