Įkraunama...
Įkraunama...

Ar paliekate namuose vieną?

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 05 11, 13:52)
Kažkaip kilo klausimas, ar daug mamyčių palieka mažylius ir išbėga, pvz. trumpam pas kaimynę ar į parduotuvę?
Prisipažinsiu, kartais palieku miegančią ir žaibo greičiu nulekiu į greta esančią parduotuvę. Nors ji tik už kelių žingsnių ( sugaištu daugių daugiausiai 4-5 min), bet skuodžiu atgal kaip įgelta, nors grįžus visada  randu parpiančią.

Tai ar paliekate vaikus namuose vienus?

As tumpam miegancius palikdavau smile.gif
Atsakyti
viena karta buvau palikusi (mieganti) kai skubiai reikejo i parduotuve, bet ji buvo kitam name blush2.gif grizusi radau mieganti cool.gif
Atsakyti
Nepalieku nei kelioms minutėms..
Atsakyti
Svarsciau gal siandien pirmakart palikti mieganti ir nubegti maisto nusipirkti i parduotuve, nes labai sninga... Bet neisdrisau... atsikels, eisim abu per puga. o pas mama kaime kazkodel be problemu iseinu i kiema, palieku, vis nueinu patikrint ir nekilo niekad problemu. na o mieste vis nesiryztu...
Atsakyti
Ryte, kai vedu didžiąją į darželį ( kitapus kelio), tai mažoji miega dar, tad palieku. Šiaip, jei miega, įjungiu raciją ir atlieku savo suplanuotus darbus kieme, sode, rūsy ar pan, aišku, vis ateidama kartais dar patikrinti.
Atsakyti
nesu palikus ne minutei schmoll.gif net mintis nekyla tokia unsure.gif
Atsakyti
nesu palikus ilgiau nei 5min unsure.gif ir taip sirdis draskosi , nors visad rasdavau miegancia
Atsakyti
Niekada nepalieku.....
Atsakyti
Nepalieku.
Atsakyti
na mano jau paaugusios,bet kai buvo mazos ,uzmigdavo ir palikdavau,iki parduotuves nueidavau,ar i darza,na koki pusvalandi tai tikrai pabudavo vienos.Miegodavo lovytej,zinau kad neislips,neiskris.Dabar skaitau,kad beveik nei viena nepalieka,nebent 5 min.man net keista,as tokia is jautriu,is bailesniu skaitausi,bet pagal jus tai tada as drasuole.
Atsakyti
jei yra reikalas ,palieku kokiom 15 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dajna @ 2010 02 02, 17:12)
jei yra reikalas ,palieku kokiom 15 min smile.gif

Ir koks tas reikalas? g.gif
Atsakyti