QUOTE(LadyLina @ 2014 01 21, 19:46)
O kaip atsakote į klausimą kodėl norite išeiti iš dabartinio darbo arba kas netikdavo praeituose darbuose?  smile.gif

Mano tikrosios priežastys:
- bukas viršininkas
- nekokios atlyginmo kėlimo perspektyvos
- labai mažas kolektyvas
- neįdomūs, monotoniški darbai
Betgi nesakysiu tokių, nes galvos, kad tik pinigai ir tūsai galvoj. biggrin.gif


1. Argumentuokite, kodėl bukas viršininkas? Jei bukas, tai Jums gera proga kilti pareigose, nes matote jo klaidas ir žinote, kaip ištaisyti.
2. Atlyginimas priklauso nuo ekonomikos, pardavimų ir t.t. jei apyvarta (kompanija dirba pelningai) didėja Jums darbo daugėja galit prašyti pakelti arba išdirbus tam tikrą laiką.
3. Mažas kolektyvas, vadinasi parinktas optimalus darbuotojų skaičius pavestoms užduotims atlikti ir jos nesidubliuoja. Bus daugiau darbo, kolektyvas plėsis arba Jums alga didės. Įdarba einam dirbti, o ne dėl kolektyvo drinks_cheers.gif
4. Visur yra monotonija darbe, rinkdamiesi specialybę žinojom, kas mūsų laukia. Beto dirbti teks dar koki 40 metų monotonija bus. Organizuokis darbą taip, kad jos nebūtų. Eik į kvalifikacijos kėlimo kursus, mokymus. Darbe pravesk mokymus, paprašyk komandiruotės. Kad ir koks įdomus darbas, po kelių mėnesiu taps monotoniškas. Pvz: nusipirkai naują automobilį mėnesį ar du pasidžiaugei, o vėliau jau džiaugsmo nebėr automobilis, kaip automobilis įpranti ir tiek.
Patarimas, rodyk iniciatyvą ir potencialą, jei to nevertina, nepastebi (nenori pastebėti), keisk darbą jei manai esi verta daugiau.