Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 08 04, 08:23)
wow, žvaigždele, gražu žiūrėt... mirksiukas.gif  greitai mokaisi... biggrin.gif  tik iš to didelio noro žiūrėk nenusimažink dabar....

Aciu 4u.gif . Pasistengsiu atrasti "aukso viduriuka" biggrin.gif .
Atsakyti
man tai "mano dienos" tai valgiarastis nekoks smile.gif siandien isiegine, pasistengsiu pasitaisyti wink.gif
Atsakyti
Pirmadienis

11:30 indelis geriamo jogurto (82).
12:00 85g sausu pusryciu "Fibre & Fruits", 250ml pusriebio pieno (291+115).
13:55 250ml obuoliu sulciu (110kcal).
15:50 "vistos slauneles citrinoje ispaniskai", virtos bulves, 86g duonos, 6 alyvuoges, keli koncervuoti mini agurkeliai (410+110+206+30)
21:00 166g vynuogiu, uzpiltu "Danone Activia" jogurtu (118+65)

Viso 1537kcal.

Isgeriau apie 2 litrus vandens su citrina.

Sportavau 70min., sudeginau 415kcal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 04 rugpjūčio 2008 - 21:39
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 08 04, 22:39)
Pirmadienis

Grazu mirksiukas.gif Tik dar darzoviu reikia 4u.gif
Atsakyti
PIRMADIENIS

PUSRYCIAI: ryziu kose (360) su apelsinu dzemu (60)
PRIESPIECIAI: jogurtas (75), 3 abrikosai (90)
PIETUS: ryziai su darzovem (320), samosa su darzoviu idaru (150), jogurtas (100)
PAVAKARIAI: kriause (80), puse sokoladuko (120)
VAKARIENE: grilinta vistiena (200) su gvakamole (200) ir kukuruzu burbuole (200)

VISO: 1955

Man irgi mano dienos, apetitas zveriskas doh.gif Tai dar labai dziaugiuosi, kad tik tiek surinkau blush2.gif
Atsakyti
siandien buvau uzsiemusi baisiai, tai pasiskaiciavau, kad tik kokia apie 1500 kcal isejo,

ka valgiau nesakysiu, nes mane meskute vel uzsipuls lotuliukas.gif

pusryciams pienas su dirbsniais ir gemalais is semenimis,

vakarienei ryziu plovas su vistiena,grybasi,paprika ir daug pomidoru smile.gif

dar 1.20 val sporto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2008 08 04, 23:46)
PIETUS: ryziai su darzovem (320), samosa su darzoviu idaru (150), jogurtas (100)

o kas yra samosa? g.gif
Atsakyti
Galvojau, kad nutylėsiu, bet ai... vistik parašysiu savo pastarųjų dienų valgiaraščius, nors ir ne super pavyzdingi... ax.gif

Sekmadienis

Pusryčiai: duona su tepamu sūriu, pomidoras, agurkas, latte, pertepti vafliai doh.gif (342+75+60+20+110+420). gerai aš čia pusryčiam beveik 1000 susimečiau... swoon.gif
Priešpiečiai: šokolado gabaliukas, duoniukas su vyšnių džemu (50+50)
Pietūs: kepta žuvis su daržovėmis, pusė taurės balto vyno, 2 šok.saldainiai (200+100+95+100)
Vakarienė: arbūzas (210)
Viso: 1832, 1,20 val sporto. (saldumynų ryškiai per daug, bet šiaip kalorijų atžvilgiu pusė velnio, turint omeny, kad sportavau ir sudeginau apie 600 kcal).

Pirmadienis

Pusryčiai: weetabix dribsniai su braškėm, puse banano ir pienu, espresso, 2 javinukai (216+35+64+70+20+45)
Priešpiečiai: arbūzas (190)
Pietūs: burokėlių sriuba su grietine, duona, braškės (250+115+50)
Pavakariai: riešutai (300)
Vakarienė: cous-cous su daržovėm (350), varškė su puse banano ir braškėm (290).
Viso: 1995, 1,10 sporto (vėl sudeginau apie 700 kcal)
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 08 05, 11:38)
o kas yra samosa? g.gif

Indiškas pyragėlis essen.gif labai skanus dažniausiai smile.gif

Klausykit, o kokiu jūs būdu spėjat ar susikombinuojat normalius ir pietur ir vakarienę? Ar nedirbat, ar namu šeimininkes turit, ar maitinatės viešojo maitinimo įstaigose? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2008 08 05, 12:49)
Indiškas pyragėlis  essen.gif labai skanus dažniausiai smile.gif

Klausykit, o kokiu jūs būdu spėjat ar susikombinuojat normalius ir pietur ir vakarienę? Ar nedirbat, ar namu šeimininkes turit, ar maitinatės viešojo maitinimo įstaigose?  unsure.gif

aišku, ačiū, reiks pasidairyt.. bigsmile.gif

o pietus aš valgau darbe visada. Mes turim pusvalandžio pertrauką, kada mums patogu, ir valgau visada iš namų atsineštą maistą (kurį visada susiplanuoju iš vakaro). Turim normalų kambarį su visokiom ten mikrobangėm, šaldytuvais, indais, normaliais įrankiais, kavinukais ir pan. Taigi, jokių prooblemų. Ir dar dvi taip vadinamas kavos pertraukas turim, per kurias aš valgau užkandžius. O vakarienė jau namie.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 08 05, 15:04)
aišku, ačiū, reiks pasidairyt.. bigsmile.gif

o pietus aš valgau darbe visada. Mes turim pusvalandžio pertrauką, kada mums patogu, ir valgau visada iš namų atsineštą maistą (kurį visada susiplanuoju iš vakaro). Turim normalų kambarį su visokiom ten mikrobangėm, šaldytuvais, indais, normaliais įrankiais, kavinukais ir pan. Taigi, jokių prooblemų. Ir dar dvi taip vadinamas kavos pertraukas turim, per kurias aš valgau užkandžius. O vakarienė jau namie.

Aha, aš irgi turiu virtuvėlę darbe gerą, o mano darbas išvis nenormuotas - pati sau šeimininkė... bet nesugebu atsinešti (o gal iš vakaro pasigaminti) ir sriubos, ir antro... ax.gif įsimetu ką nors suplanuoto irgi, bet na ne taip turtingai smile.gif pvz., šiandien atsinečiau pusryčiams blynų (namie kažkaip nespėju pavalgyt), o pietums virto liežuvio su pomodirais...
Atsakyti
QUOTE(curry @ 2008 08 05, 15:15)
Aha, aš irgi turiu virtuvėlę darbe gerą, o mano darbas išvis nenormuotas - pati sau šeimininkė... bet nesugebu atsinešti (o gal iš vakaro pasigaminti) ir sriubos, ir antro...  ax.gif įsimetu ką nors suplanuoto irgi, bet na ne taip turtingai smile.gif pvz., šiandien atsinečiau pusryčiams blynų (namie kažkaip nespėju pavalgyt), o pietums virto liežuvio su pomodirais...

tai ir aš ir sriubos, ir antro nesinešu biggrin.gif biski per daug būtų.. nešuosi arba tą, arba tą... ir dar paskui kokį vaisių, ar saldainį suvalgau, užsisaldinimui, taip sakant...
liežuvis su pomidorais irgi gerai, bet man tai šilto norisi pietums, kažkaip nesijaučiu pavalgius, jei tai šaltas užkandis... unsure.gif
Atsakyti