Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 19, 20:49)
Viskas gerai. Omeny turėjau ne priedus, kuriuos prirašiau kaip pavyzdį, o tai, kad vakar kaip pagrindinis maistukas buvo košė- ir šiandien tas pats, vakar kulšelė- ir šiandien tas pats. Jei rytoj maistas bus kitoks- tadu viskas akėj  mirksiukas.gif

O užkandziai gali buti tokie pat? smile.gif
O dėl košės aš kitaip ryto niekada nepradedu,tik keičiu košių rūšis,o tai blogai? g.gif
Atsakyti
Cosmo, pradejau mesti pries kokius tris su puse menesio g.gif jau tiksliai ir nepamenu g.gif

CP, as nedristu savo receptu mesti, man atrodo, kad tik man skanu, o kitiems nepatiktu doh.gif

Cincikira, uzkandziai gali buti panasus, bet geriau (ir paciai idomiau), jei skirtingi. Pavyzdziui, viena diena priespieciams bananas, kita - pora obuoliu, pavakariams - kartais pora trapuciu, kartais dziovintu vaisiu, riesutu, sureli ar dar ko. Kose stenkis valgyti skirtingas, bet nieko blogo, jei rytais tik koses megsti - bet pietums ir vakarienei stenkis kuo ivairesni maista valgyti (kartais mesa, kartais darzoves, zuvi, sriuba, troskini, varske, apkepus, ryzius, makaronus, bulves) - kad organizmas gautu visu maisto medziagu. Zinau, kad buna dienu, kai kartojasi patiekalai, bet to neisvengsi, bet kai tik gali, keisk valgiarasti. Jei vakar valgei vistiena su ryziais, siandien pribaik ta vistiena su darzovem, ir tt.

Toliau rasau savo valgiarascius ax.gif

ANTRADIENIS

PUSRYCIAI: avizine kose (270) su dziovintom slyvom (30) ir medum (50)
PRIESPIECIAI: sausainis (85), cappuccino (100)
PIETUS: pupeliu-pomidoru troskinys (200) su rugine bandele (135), bananas (100) kivis (40)
PAVAKARIAI: melynes (30), arbuzas (80)
VAKARIENE: vistienos - darzoviu karis (400)

VISO: 1520
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piripiri: 19 rugpjūčio 2008 - 23:06
QUOTE(piripiri @ 2008 08 19, 14:05)
Cosmo, pradejau mesti pries kokius tris su puse menesio g.gif jau tiksliai ir nepamenu g.gif

labai smagu, kad pavyko taip greitai numesti smile.gif
Atsakyti
Šiandieninis:
Pusryčiai:
Avižinė košė+a.š uogienės
Priešpiečiai:130gr.jogurtas,5 vienetai migdolo riešutų
Pietūs:Ryžiai su daržovėm
Pavakariai:Obuolys,2 morkos
Vakarienė:Lietinis su varške+a.š grietinės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 20 rugpjūčio 2008 - 15:31
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 20, 16:27)
Šiandieninis:

Nagi tikrai gražu. Pagal mano paskaičiavimą kaip ir trūktų dar kiek kalorijų- jei būtum prie ryžių pietums suvalgiusi žuvies, vištienos ar šiaip mėsytės, būtų iš vis čiki piki thumbup.gif

Mano šiandiena:

Pusryčiai: kava 3 in 1 (90), vaisių duona su varške (200)
Priešpiečiai: kriaušė (60)
Pietūs: žuvis, grikiai, burokėlių salotos (450)
Pavakariai: 3 keptos krablazdės (210)
Vakarienė: kumpio- sūrio salotos (300), apelsinų sultys (100)
Naktipiečiai: pelėsinis brie su gr.riešutais (100)

Iš viso: 1510
Atsakyti
TRECIADIENIS

PUSRYCIAI: 3 grudu kose (270) su medum (50), cinamonu ir dziovintom slyvom (30)
PRIESPIECIAI: obuolys (75)
PIETUS: lieso farso-lesiu-darzoviu troskinys (450)
PAVAKARIAI: kapucino (100)
VAKARIENE: spageciai su krevetem ir parmezanu (600), gab. keksiuko (150)

VISO: 1725, 1 val.sporto
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 20, 18:19)
Nagi tikrai gražu. Pagal mano paskaičiavimą kaip ir trūktų dar kiek kalorijų- jei būtum prie ryžių pietums suvalgiusi žuvies, vištienos ar šiaip mėsytės, būtų iš vis čiki piki  thumbup.gif

[b][/b]

Ačiū,butinai atsižvelgsiu y jūsų pastebėjimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 21 rugpjūčio 2008 - 09:47
KETVIRTADIENIS

PUSRYCIAI: avizine kose (270) su cinamonu ir medum (50), bananas (100)
PRIESPIECIAI: obuolys (75)
PIETUS: spageciai su krevetem, pomidorais, brokoliais, parmezanu (400), kapucino (100)
PAVAKARIAI: pita su lydytu suriu ir agurku (230), ananasas (100)
VAKARIENE: brokoliu sriuba (140) su 2 kukuruzu paploteliais (260), saukstelis riesutu sviesto (100)

VISO: 1725
Atsakyti
Mano šiandiena cool.gif

Pusryčiai: kava su pienu (40), grikių košė su sviestu (250), stiklinė pieno (110)
Priešpiečiai: kava, stiklinė morso (trintų vaisių kokteilis, 150), pora saujų saldaus popcorno (taikau aklai į kcal, net neįsivaizduoju, kiek ten gali būti gramų...200)
Pietūs: raug. kopūstų sriuba (80), 2 kiaulienos/kalakutienos kotletai (450), 200g liesų burokėlių/žirnelių salotų (100)
Vakarienė: indelis grūdėtos varškės su agurkais, krapais ir česnaku (260)

VISO: 1640
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 22 rugpjūčio 2008 - 14:35
Šiandieninis:
Pusryčiai:Avižinė košė + a.š uogienės
Priešpiečiai:Obuolys,5 migdolai.
Pietūs:10 mažyčių kiaulienos kumpio gabaliukų(keptų aliejuje)+3 mažos virtos bulvytės+salotos(pomidorai,agurkai,pekino kopūstai,stikl.kefyro)
Pavakariai:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,įvairių grūdų traputis
Vakarienė:Sumuštinis(juodos duonos riekė+margarinas unsure.gif +agurkas)

Ar nepermažai visko? unsure.gif
Kas,turit lično laiko ir netingit,peržiūrėkit ir parašykit kas blogai,man labai reikia mokytis topsecret.gif
Liksiu begalo dėkinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 22 rugpjūčio 2008 - 17:54
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 22, 18:30)
Šiandieninis:
Pusryčiai:Avižinė košė + a.š uogienės
Priešpiečiai:Obuolys,5 migdolai.
Pietūs:10 mažyčių kiaulienos kumpio gabaliukų(keptų aliejuje)+3 mažos virtos bulvytės+salotos(pomidorai,agurkai,pekino kopūstai,stikl.kefyro)
Pavakariai:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,įvairių grūdų traputis
Vakarienė:Sumuštinis(juodos duonos riekė+margarinas unsure.gif +agurkas)

Ar nepermažai visko? unsure.gif
          Kas,turit lično laiko ir netingit,peržiūrėkit ir parašykit kas blogai,man labai reikia mokytis  topsecret.gif
        Liksiu begalo dėkinga aciuks.gif

manyciau pavakarius su vakariene galejai apkeisti vietomis g.gif liesas baltymas daugiau vakarienei tinka,nei angliavandeniai,o ir kieki varskes galejai imti didesni 200gr
Atsakyti
Aš būčiau į vakarienę perkėlusi tik varškę. O šiaip tai man gražu ir kcal. priskaičiuoju pakankamai, kad svoris pamažu kristų.
Šaunuolė, Čikinkira thumbup.gif Ir ypač už tai, kad ne šiaip įmeti valgiaraštį, o reaguoji į pastabas ir mokaisi- mėgstam mes, senkos, papamokslaut čia, uj, kaip mėgstam laugh.gif Jei taip ir toliau- tikiu, kad tikrai pasieksi savo tikslą mirksiukas.gif
Atsakyti