Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

piripiri,

o kada tu pradejai svori mesti???
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 14, 21:49)
Šiandieninis:
PUSRYČIAI:50gr.ryžių košės su stikline 2.5proc. pieno.

Jei tik tiek košės, o ne sausų kruopų- atleisk, bet čia badmečio valgiaraštis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2008 08 15, 00:17)
neseniai kepiau avizinius sausainius su dziovintais vaisias, dribsniais ir medum (flapjackus)

Įmesk receptą į receptų temą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

Paklaidžiojau, paklaidžiojau- ir grįžtu cool.gif

Vakarykštis:

Pusryčiai: kava su pienu (40), 2 virti kiaušiniai (160), 35g ekologiškos duonos (VICI "Inteligentų", 95)
Pietūs: vištos blauzdelių šašlykas, sauja ryžių, dubenėlis salotų (nebuvo kaip lakstyt su svarstyklėm, tai viskam daviau 650 kcal cool.gif ), 3 skardinės alaus (750 kcal, doh.gif )
Vakarienė: 2 finn crispai, aptepti varškės sūreliu su baravykais ("Tartare", 140)

VISO: 1835 kcal

Šiandiena

Pusryčiai: karšti ryžiai su daržovėm (250), kava su pienu (40)
Priešpiečiai: stiklinė kefyro (110), 2 trapučiai (60)
Pietūs: silkė su daržovėmis (260 kcal), 250g virtų bulvių (210), burokėlių salotos (150)
Vakarienė: pomidorų-agurkų salotos su grietine (150), 50g j. duonos (120)

VISO: 1350 kcal
Atsakyti
ŠIANDIENINIS:

PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė.
PRIEŠPIEČIAI:1ryžių traputis.
PIETŪS:Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos(niam wub.gif )
PAVAKARIAI:2ryžių trapučiai,1morka,3pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto.
VAKARIENĖ:2virti kiaušiniai su pomidoru.

Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 17, 14:58)
PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė.

Ačiū, kad bent tokiu būdu teikeisi atsakyti unsure.gif

Tavo ir šiandieniniam valgiaraštyje suskaičiavau, viso labo, 800 Kcal. Tai yra BADAVIMAS cool.gif

Maniškis:

Pusryčiai: 8 koldūniukai (180), burokėlių salotos (50), kava su pienu (40)
Pietūs: k.r. šoninė (400), virtos bulvės (300), agurkas (20),
Vakarienė: pomidorų-picarelos sūrio salotos (230), 50g j. duonos (120)

VISO: 1340 kcal
Atsakyti
[quote=meškutė_Nida,2008 08 17, 16:16]
Ačiū, kad bent tokiu būdu teikeisi atsakyti unsure.gif

Tavo ir šiandieniniam valgiaraštyje suskaičiavau, viso labo, 800 Kcal. Tai yra BADAVIMAS cool.gif

Net neysivaizduoju,ką man dar suvalgius doh.gif ggal turit minčių?
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 17, 17:01)
Net neysivaizduoju,ką man dar suvalgius  doh.gif ggal turit minčių?
Būtų buvę 100 kartų geriau ir skaniau kad ir taip:
PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė + šaukštas aviečių uogienės
PRIEŠPIEČIAI: 1 ryžių traputis+ obuolys/ kriaušė/ persikas
PIETŪS: Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos+ 2 virtos bulvės
PAVAKARIAI: 2 ryžių trapučiai,1 morka,3 pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto vietoj trapučių- varškės sūrelis/ trinta varškė su dž. vaisiais/ jogurtas
VAKARIENĖ:2 virti kiaušiniai su pomidoruvietoj to- 1 kiaušinis, pomidoras+ 5- ių grūdų duona, a.š. majonezo
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 17, 19:12)
Būtų buvę 100 kartų geriau ir skaniau kad ir taip:
PUSRYČIAI:50g(nevirtų kruopų) 4-ių grūdų dribsnių košė + šaukštas aviečių uogienės
PRIEŠPIEČIAI: 1 ryžių traputis+ obuolys/ kriaušė/ persikas
PIETŪS: Vištos kulšelė(normali ne baisiai didelė)+morkų ir kopūstų salotos+ 2 virtos bulvės
PAVAKARIAI: 2 ryžių trapučiai,1 morka,3 pekino kopūsto lapai ir daaug kopusto vietoj trapučių- varškės sūrelis/ trinta varškė su dž. vaisiais/ jogurtas
VAKARIENĖ:2 virti kiaušiniai su pomidoruvietoj to- 1 kiaušinis, pomidoras+ 5- ių grūdų duona, a.š. majonezo

Nuoširdžiai ačiū už suteikta pagalba mirksiukas.gif Aš visiškai nesigauau su kcal tiesiog stengiuos mažinti porcijas,o kaip matot perdaug numažinu doh.gif
Dar karta labai AČIŪ. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif noreciau ir as prisijungti i Jusu gretas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais 4u.gif ,nes kitaip man nieko neišeis doh.gif
Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 13:50)
Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais 4u.gif ,nes kitaip man nieko neišeis doh.gif
Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  blush2.gif

as irgi cia visai nemoksele blush2.gif o kose as ai vaisiais pagardinu - obuoliais, bananais ( zinau kad kaloringa 4u.gif ), avietes dejau kol buvo smile.gif
Atsakyti