Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 13:50)

Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  blush2.gif

su dziovintais vaisiais ar riesutais(as bent taip valgau bigsmile.gif ) ar kokiu trintu bananu ,cinamonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 12:50)
Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais 4u.gif ,nes kitaip man nieko neišeis doh.gif
Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  blush2.gif

Džiovintais ar šviežiais vaisiais, jogurtu, arba aš tokią košę verdu, kai maždaug per pusę sudedu avižų dribsnių ir tarkuotų obuolių su cinamonu. Kai viskas išverda būna labai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^Ingucia^ @ 2008 08 18, 10:37)
Sveikos smile.gif  noreciau ir as prisijungti i Jusu gretas smile.gif  4u.gif

Sveika, ir iškart pradėk nuo vakarykščio valgiaraščio mirksiukas.gif

QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 18, 11:50)
1. Esu visiška nemokšėlė o noriu gražiai kaip Jūs čia maitintis,tai gal nesupyksit jeigu aš čia atkeliausiu su savo kvailais klausimėliais 4u.gif ,nes kitaip man nieko neišeis doh.gif
2. Su kuo galima dar valgyti košę ryte be uogienės ir sviesto?  blush2.gif

1. Atleisk, vakar gal ir per smarkiai tave užsipuoliau rolleyes.gif Klausimus, žinoma, kad uždavinėk- tikrai atsiras, kas atsako mirksiukas.gif

2. Jei netingiu (tiksliau, jei yra ryte laiko), miksuoju košę su daržovėmis (dažniausiai svogūnas/česnakas, morkos, gali būti tarkuotos bulvės). Apkepinu daržoves ir suverčiu į verdančią košę (morkos skanu į grikius, bulvės- į perlinių kr. košę). Avižinė košė, kaip ir kitoms, man geriausiai "žiūrisi" su vaisiais... rolleyes.gif

Mano šiandiena:

Pusryčiai: kava su pienu (40)
Priešpiečiai: j.lydekos filė su riešutų padažu, bulvių košė, kopūstų salotos, apgnaibytas vištienos ("Jūratės", ar kaip jie vadinami) kotletas (valgyklos meniu, viskam daviau 700)
Pietūs: pieno kokteilis (130), 3 spurgelės (60g, 205 kcal), kava
Pavakariai: pomidorų salotos (100)
Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g j. duonos (120)

VISO 1545 kcal

Paaiškinsiu, kodėl čia viskas taip susiplakę ax.gif Su dukra lakstėm po gydytojus (skirtingose miesto poliklinikose doh.gif ), buvo daug vaikščiojimo (pvz., įsėdus ne į tą troleibusą teko pėdint geras 3 stoteles biggrin.gif ), bet galimybė normaliai pavalgyt- minimali....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meškutė_Nida: 18 rugpjūčio 2008 - 13:28
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 18, 14:27)
Sveika, ir iškart pradėk nuo vakarykščio valgiaraščio mirksiukas.gif
1. Atleisk, vakar gal ir per smarkiai tave užsipuoliau rolleyes.gif Klausimus, žinoma, kad uždavinėk- tikrai atsiras, kas atsako mirksiukas.gif

2. Jei netingiu (tiksliau, jei yra ryte laiko), miksuoju košę su daržovėmis (dažniausiai svogūnas/česnakas, morkos, gali būti tarkuotos bulvės). Apkepinu daržoves ir suverčiu į verdančią košę (morkos skanu į grikius, bulvės- į perlinių kr. košę). Avižinė košė, kaip ir kitoms, man geriausiai "žiūrisi" su vaisiais... rolleyes.gif

Mano šiandiena:

Pusryčiai: kava su pienu (40)
Priešpiečiai: j.lydekos filė su riešutų padažu, bulvių košė, kopūstų salotos, apgnaibytas vištienos ("Jūratės", ar kaip jie vadinami) kotletas (valgyklos meniu, viskam daviau 700)
Pietūs: pieno kokteilis (130), 3 spurgelės (60g, 205 kcal), kava
Pavakariai: pomidorų salotos (100)
Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g j. duonos (120)

VISO 1545 kcal

Paaiškinsiu, kodėl čia viskas taip susiplakę ax.gif Su dukra lakstėm po gydytojus (skirtingose miesto poliklinikose doh.gif ), buvo daug vaikščiojimo (pvz., įsėdus ne į tą troleibusą teko pėdint geras 3 stoteles biggrin.gif ), bet galimybė normaliai pavalgyt- minimali....

Ačiū 4u.gif man labai padėjo tas "užsipuolimas" ,labai džiugu,kad atsiranda tokių žmogučių ,kurie netingi ax.gif ir pasako,kad blogai,o dar geriau ,kad ir kas netaip.
Žinoma,norisi man greitų rezultatų lieknėjime,o kai daugiau pavalgau manau,kad sustorėsiu verysad.gif ,bet vakar po Jūsų postų bigsmile.gif pagalvojau,kad tikrai aš nesimaitinsiu taip visada unsure.gif ,tai geriau valgysiu daugiau,bet tuo pačiu ir po truputi trauksiuos. rolleyes.gif
Beja,Jūs rašykit rašykit savo valgiaraščius thumbup.gif ,nes nuo šiandien aš po vieną vogtelsiu(žinoma ,Jums leidus 4u.gif ),nes kaip matot pačiai neišeina, reikia iš kažkur imti pavyzdį,o vėliau,gal ir pati pramoksiu. blush2.gif
Atsakyti
PUSRYČIAI: kava 3 in 1 (90), riestainis (200)
PRIEŠPIEČIAI: kriaušė (60)
PIETŪS: balandėliai su vynuogių lapais, bulvių košė, daržvės (400)
PAVAKARIAI: apelsinų sultys (100), varškės sūrelis (140)
VAKARIENĖ: koldūnai su mėsa (350), grietinė (50)
NAKTIPIEČIAI: gabalėlis pelėsinio brie sūrio (100)

Iš viso: 1400
Atsakyti
PUSRYČIAI:50gr(nevirtų kruopų) grikių dribsnių košė+stikl.pieno.
PRIEŠPIEČIAI:įvairių grūdų ryžių traputis,obuolys.
PIETŪS: nedidelė vištos kulšelė+2bulvės+daaug salotų(pomidorai,pekino kopūsto lapai,agurkai)
PAVAKARIAI:120gr.liesos varškės+įtarkuotas obuolys,6 migdolo riešutai.
VAKARIENĖ:virtas kiaušinis+pomidoras+5-ių grūdų duona.

Labai stengiuos taisytis iš beviltiško valgymo,gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis 4u.gif (prašau,ko trūksta,ko per daug rėžkit unsure.gif )?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 19 rugpjūčio 2008 - 14:47
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 14:46)
  Labai stengiuos taisytis iš beviltiško valgymo,gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis 4u.gif (prašau,ko trūksta,ko per daug rėžkit unsure.gif )?

Labai gražus valgiaraštis, Čikinkira (kartojuosi biggrin.gif ) O užvis smagiausia- kad atsižvelgi į pastabas mirksiukas.gif
O tu svorį meti ar tik stengiesi išlaikyti stabilų? Sportuoji ar nelabai? rolleyes.gif

Mano šiandiena:
Pusryčiai: lietinis su grybais ir neaiškiu padažu (bistro meniu, todėl duodu 400), kava, 150g apelsinų sulčių (80)
Priešpiečiai: 150g snieginių krabų lazdelės (120)
Pietūs: a la plovas (su jaut. faršu ir daug cukinijos, 400), pomidorų salotos (60)
Pavakariai: kava su pienu (40)
Vakarienė: burokėlių sriuba su frikadelėm (250), 50g kvietinės duonos (115)

VISO: 1465 kcal
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2008 08 19, 16:07)
Labai gražus valgiaraštis, Čikinkira (kartojuosi biggrin.gif ) O užvis smagiausia- kad atsižvelgi į pastabas mirksiukas.gif
O tu svorį meti ar tik stengiesi išlaikyti stabilų? Sportuoji ar nelabai? rolleyes.gif

Ačiū,va čia jūsų pagalba mano valgiaraštis šiandieninis gražus 4u.gif
Svori tai po biški noriu mesti,o sportuoti tai nelabai besportuoju schmoll.gif (bėgiojau tris savaites rytais,bet va šia diena sėdžiu su kojos trauma tai niekaip nebeišeina unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 19 rugpjūčio 2008 - 15:20
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 15:46)
gal dabar šiandienos valgiaraštis bent kiek geresnis 4u.gif

Valgiaraštis gražus, bet... vos ne toks pat, kaip ir praėjusią dieną- ar taip monotoniškai žadi maitintis visą gyvenimą? Pirmas ir vienintelis patarimas- nebijok maisto. Kol bijosi, tol nenukris nei gramelis.

PUSRYČIAI: kava 3 in 1 (90), vaisių duona (200)
PRIEŠPIEČIAI: persikas (60)
PIETŪS: cepelinas su mėsa spirgučių- grietinės padažu (400)
PAVAKARIAI: žagarėliai (100), apelsinų sultys (100)
VAKARIENĖ: kotletas (300), kopūstų salotos (70), duona (100)
NAKTIPIEČIAI: šokoladinis saldainis (80)

Iš viso: 1500
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 08 19, 17:45)
Valgiaraštis gražus, bet... vos ne toks pat, kaip ir praėjusią dieną- ar taip monotoniškai žadi maitintis visą gyvenimą? Pirmas ir vienintelis patarimas- nebijok maisto. Kol bijosi, tol nenukris nei gramelis.

[b][/b]

Tai aš norėju pamėgint pasimaitint pagalt Jūsu panele flirt.gif Ciocia Polia valgiaraštį ir pažiūrėt ,kaip jis man.

Gal patartumėte ,ką vakarienei galėčiau sukrimst? mirksiukas.gif Esu visiška nemokšėlė,net nežinau ką valgyt. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čikinkira: 19 rugpjūčio 2008 - 19:06
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 19:05)
Gal patartumėte ,ką vakarienei galėčiau sukrimst? mirksiukas.gif Esu visiška nemokšėlė,net nežinau ką valgyt. schmoll.gif

doh.gif Mergina, valgyk tai, ką nori. Nedrausk sau. Suvalgyk vaisių, vištienos, žuvies, išsivirk kiaušinį, pasidaryk salotų, galų gale ir sumuštinis nepakenks. Pasiskaityk valgiaraščio temų (ankstesnių taip pat) ir rasi puikių pavydžių ne tik vakarienės.
Atsakyti
QUOTE(Čikinkira @ 2008 08 19, 20:05)
Tai aš norėju pamėgint pasimaitint pagalt Jūsu panele  flirt.gif Ciocia Polia valgiaraštį ir pažiūrėt ,kaip jis man.

Viskas gerai. Omeny turėjau ne priedus, kuriuos prirašiau kaip pavyzdį, o tai, kad vakar kaip pagrindinis maistukas buvo košė- ir šiandien tas pats, vakar kulšelė- ir šiandien tas pats. Jei rytoj maistas bus kitoks- tadu viskas akėj mirksiukas.gif
Atsakyti