Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- IX

kadangi sian jau nebevalgysiu, tai rasau:
penktadienio apsirijimas smile.gif
pusryciai: omletas is dvieju kiausiniu, su agurkeliu. be duonos.
pietus - burokeliu sriuba.
nu o po to sustresavau darbe labai, tai privakarieniavau labai daug - cili kaime kugelis su vistiena ir grybu padazu, trecdalis gabaliuko sokoladinio torto, puslitriakas sidro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaksiuks @ 2008 05 23, 21:03)
kadangi sian jau nebevalgysiu, tai rasau:
penktadienio apsirijimas smile.gif

Viskas cia normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos siūlau pradėt valgyt priešpieėčius ir pavakarius, susidėliokit kad maždaug kas tris valandas valgymai būtų, bus į naudą mirksiukas.gif
Atsakyti
PENKTADIENIS

PUSRYCIAI: sumustinis su mesa (345)
PRIESPIECIAI/PIETUS: 2 samosos (200), 1 scotch egg(130), 1/4 sumustinio (70), gab.quiche (200) doh.gif, jogurtas (100)
PAVAKARIAI: ryziu pudingas (220), kriause (60)
VAKARIENE: pasta su darzovem (280), keksiukas (300), duoniukas su lyd. suriu (60)

VISO: 1965 doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2008 05 24, 03:08)
PENKTADIENIS

PUSRYCIAI: sumustinis su mesa (345)
PRIESPIECIAI/PIETUS: 2 samosos (200), 1 scotch egg(130), 1/4 sumustinio (70), gab.quiche (200) doh.gif, jogurtas (100)
PAVAKARIAI: ryziu pudingas (220), kriause (60)
VAKARIENE: pasta su darzovem (280), keksiukas (300), duoniukas su lyd. suriu (60)

VISO: 1965 doh.gif  blush2.gif

nesuprantu pusės tavo meniu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Achaltekas @ 2008 05 24, 09:03)

jo man irgi idomu pasidare kas ten per... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Achaltekas @ 2008 05 24, 09:03)

QUOTE(gretoole @ 2008 05 24, 10:37)
jo man irgi idomu pasidare kas ten per... biggrin.gif

lotuliukas.gif Cia darbe dave toki maista (as uzsienyje). Samosos - tai tokios riebaluose keptos nedidukes a la bandeles su darzoviu idaru; scotch egg - tesloje apvoliotas riebaluose keptas kiausinis; quishe - toks kaip omletas tesloje. Labai nesveikas ir riebus maistas, bet jie tokie nedidukai, uzkandziu dydzio biggrin.gif Nezinau, kaip lietuviskai butu g.gif atrodo, nieko nepavalgiau, o kaloriju prisirinkau doh.gif Siandien griztu i doros kelia su sveiku maistu blush2.gif
Atsakyti
Šeštadienis:

pusryčiai - košė su margarinu (300)
priešpiečiai ir pietūs - varškėčiai su grietine ir cukrum (710)
pavakariai - bananas (110), konservuoti pomidorai su svogūnais (100)
vakarienė - keptas varškės sūris (250)

+bodyflex'as
Iš viso: 1470 kcal
Atsakyti
SESTADIENIS

PUSRYCIAI: weetabix (220), pienas (60)
PRIESPIECIAI: 2 obuoliai (120), 2 mazi saldainiai (100)
PIETUS: pupeliu-pomidoru sriuba (200), gab. troskintos zuvytes (200) su padazu (80)
VAKARIENE: saldi ryziu kose su obuoliais ir razinom (600)

VISO: 1520

Tiek nedaug tos koses buvo, o kaloriju tiek daug doh.gif Bet labai norejosi kazko saldaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piripiri @ 2008 05 24, 23:06)
Tiek nedaug tos koses buvo, o kaloriju tiek daug doh.gif Bet labai norejosi kazko saldaus smile.gif

tas pats pas mane su varškėčiais biggrin.gif arba blyneliais, jei kartais kepu doh.gif Atrodo, ir iš kur tos kalorijos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka... @ 2008 05 24, 23:12)
tas pats pas mane su varškėčiais biggrin.gif arba blyneliais, jei kartais kepu  doh.gif  Atrodo, ir iš kur tos kalorijos?  blush2.gif

Aha, butent unsure.gif Su ta kose taip gavosi, kad pienas prisidejo, truputis cukraus, razinos, obuoliai.... riebalu nedejau, o kaloriju kaip kokiam mcDonalds rinkinuke doh.gif
Atsakyti
Šiandien mano valgiaraštis ne "dietinis", todėl jo nepateiksiu, suvartojau 2160 kcal, nėra taip blogai, normali nelieknėjančio žmogaus norma, tik maistas toks bet koks doh.gif Ne tas, kad labai nesveikas, ar riebus, ar kad daug saldumynų, bet šiaip toks "be ryšio" blush2.gif Praleidžiu šiandien biggrin.gif
Atsakyti