Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(saulaite @ 2009 12 03, 12:49)
girdėjau viskių gerų atsiliepimų apie homeopatiją, bet daugiausia ir čia forume kalbama apie peršalimo ligas, odos ligas ir pan.  Ir kilo klausimas: o homeopatiniais vaistais galima išgydyti nerimo simptomus, depresiją, įtampos tipo galvos skausmą?

Galima smile.gif 4u.gif gydausi aš jais daug ką ,bet skiria homeopatė ,pati savivališkai nesigydau.
Oij daug dar yra žmonių ,kurie netiki homeopatija,šneka bile šnekėti o tų įrodymų tikslių kodėl netiki juk neįrodo biggrin.gif biggrin.gif
Taigi ir aš atlikau bandymą ant savęs ,blogai padariau bet norėjau įsitikinti ar tikrai padeda ir t.t. rolleyes.gif taigi ... virš mėnesio nevartojau homeopatijos .Ir tuometinė mano savijauta: nerimas,liūdesys,pikta,irzli,pervargusi ir vėl dingo mėnesinės doh.gif pradėjau tik gerti iškarto sureagavo mėnesinėms atsirado ,viskas susitvarkė nu netikiu aš tokiais sutapimais .Tikiu ,kad man padeda. wub.gif
Man labai įdomu vis tik kaip jūs laikote ir kur savo homeopatinius vaistukus? gal foto parodytumėt ar kaip? ir dar gal galit kokių internetinių puslapiukų ar knygų paskaitymui parekomenduoti apie homeopatija . Gal net kas kokių audio knygų turite ? bigsmile.gif wub.gif lauksiu ir AZ ,kas norit pabendrauti visada malonu su bendraminčiais thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Irodymas: Glasgo homeopatinėje ligoninėje 1997 metais 55-erių metų vyrui , ilgą laiką kentusiam baisius migrenos priepuolius ,nuo kurių jis vemdavo ir jam nepadėdavo jokie vaistai,savaitę buvo skirti Bronia homeopatinis preparatas. Nuo to laiko galvos skausmai jo nebevargina.
Atsakyti
As giliai tikiu homeopatija, svarbiausia gydytis pas profesionalu gyd. homeopata, tada ir gydymas yra tikslus ir efektingas... Homeopatija, tai yra gilus ir sudetingas mokslas ir ne kiekvienam suprasti pasiskaicius is knyguciu, homeopatinius vaistus rimtiems susirgimams turi paskirti tik gydytojas homeopatas...
Atsakyti
Leisiu ir aš sau apie homeopatiją ir tradicinę mediciną pasisakyt. Ilgai sirgau laimo liga. Kadangi įprastos klinikos (t.y. eritemos) nebuvo niekas mano ligos pripažinti ir gydyti nenorėjo, siuntinėjo iš vieno kabineto įkitą. Ir tik mamos medikės dėka galų gale atsidūriau ligoninėj bei gavau gydymą labai stipriais antibijotikais. Po jų pradėjau sveikt, bet kadangi liga labai užsitęsus buvo (pusantrų metų gydžiaus tai ten tai šen), liga greit nesitraukė, o ir visos organizmo funkcijos sustreikavo. Dabar jau du metai gyvenu daugmaž kaip visi, bet sveikatos žiauriai nėra. Vis kąnors skauda, virškinimo sistema visai išėjus iš rikuotės. Neseniai nuėjau pas homeopatę. Maloniai nustebino empatiškas ir malonus elgesys, ko iš tradicinės medicinos atstovų per visą tą laiką nesulaukiau. Ji pralaikė mane 2 val, nagrinėjo mano atvejį, galiausiai paskyrė, kelias žirniukų ir kelias lašiukų rūšis. Sakė, laiko reiks daug, bet turėtų pamažu padėt. Nors kitos problemos neišsisprendė, bet skrandis tikrai pamažu gerėja. žiūrėsiu kaip bus toliau, bet kolkas man labai priimtina, nes nuo chemijos jau visai nusigalabyt baigiau.
Atsakyti
Norėjau paklausti.
Girdėjau,kad yra kažkokie homeopatiniai vaistukai laktacijai skatinti.
Kokie tai būtų,koks jų pavadinimas g.gif ?
Ačiū už atsakymą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 30, 18:48)
Norėjau paklausti.
Girdėjau,kad yra kažkokie homeopatiniai vaistukai laktacijai skatinti.
Kokie tai būtų,koks jų pavadinimas g.gif ?
Ačiū už atsakymą 4u.gif .

Yra, tik reikia žinoti kokie tinka - kreipkis į homeopatą.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2009 12 30, 16:53)
Yra, tik reikia žinoti kokie tinka - kreipkis į homeopatą.

O kokie jų?Kokie būtų pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 30, 21:53)

Kadangi manęs tai nedomina, tai nežinau. Bet esu užtikusi bent kelis, kurie didina laktaciją. O kad suveiktų - geriausia kreiptis pas homeopatą. Nebent kitos tau pasakys. O šiaip yra ir vaistažolių, kurios didina laktaciją - pankoliai, kmynai ir daugiau. Vėlgi - nereikia ir nesidomiu. Internete apie vaistažoles rasi nemažai informacijos, ypač rusų, anglų kalbomis. Homeopatinių vaistų reikia daug gilintis - pačiam manau įmanoma tik jau senai besidomintiems.
Jei labai reikia - tada į AŽ, gal rasiu tarp savo visų knygų ką nors naudingo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 30 gruodžio 2009 - 20:08
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 30, 19:53)

geriausia tartis su homeopatu
Atsakyti
Mane tai labai domina,nes tuoj susilauksiu vaikelio ir labai noriu kuo ilgiau maitinti.Todėl ir domiuosi, šia tema,ieškau informacijos.
Girdėjau,kad laktacijai skatinti galima naudoti Agnus castus complex.Bet noriu įsitikinti,kiek tame yra treisybės.Gal dar be jų yra kokie vaistukai.Viena ausim girdėjau,kad tų kitų vaistų pavadinime yra žodis"lactus".
Ačiū už suteiktą informaciją 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 31, 00:42)
Mane tai labai domina,nes tuoj susilauksiu vaikelio ir labai noriu kuo ilgiau maitinti.Todėl ir domiuosi, šia tema,ieškau informacijos.
Girdėjau,kad laktacijai skatinti galima naudoti Agnus castus complex.Bet noriu įsitikinti,kiek tame yra treisybės.Gal dar be jų yra kokie vaistukai.Viena ausim girdėjau,kad tų kitų vaistų pavadinime yra žodis"lactus".
Ačiū už suteiktą informaciją 4u.gif .

Man padare gydytoja vaistus laktacijai skatinti smile.gif poveikio nepasstebejau, pieno zymiai padidejo, kai pradejau papildomai po kiekvieno maitinimo nusitraukinet 4u.gif Taip pat gert apie 2-3l karstu skysciu mirksiukas.gif normaliiai valgyt, o ne laikytis dietos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 12 31, 12:36)
Man padare gydytoja vaistus laktacijai skatinti smile.gif  poveikio nepasstebejau, pieno zymiai padidejo, kai pradejau papildomai po kiekvieno maitinimo nusitraukinet  4u.gif  Taip pat gert apie 2-3l karstu skysciu  mirksiukas.gif  normaliiai valgyt, o ne laikytis dietos  biggrin.gif

Jei ne paslaptis,kas čia per vaistai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 31, 16:06)
Jei ne paslaptis,kas čia per vaistai g.gif ?

Be pavadinimo, nes pati dare, tai sudetinis preparatas - kompleksas laktacijai skatinti, tokio vaistinese nebus smile.gif
Atsakyti