Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Skirte, man atrodo, tu bandai mums čia atskleisti kažkokią tarsi "paslaptį" apie homeopatiją, kurios mes tarsi nežinome ir dėl to tikime homeopatija. Pirmiausia tai homeopatinius vaistus mes naudojam todėl, kad jie mums PADEDA, net jei ir nėra kažkokių didžiulių tyrimų, patvirtinančių jos poveikį. O dėl tyrimų tai man sunku įsivaizduoti, kaip juos reiktų praktiškai atlikti, juk homeopatijoje kiekvienam žmogui su ta pačia liga yra skiriami skirtingi vaistai, tai jeigu norime atlikti tyrimą su 50 žmonių grupe, sergančių kokia nors liga ir jiems paskiriame homeopatinį vaistą X, tai natūralu ir normalu, kad tas vaistas X padės tik kokiems 5 žmonėms. Ar tai reiškia, kad homeopatinis vaistas niekam tikęs? Aišku ne, nes homeopatijoje vaistai skiriami individualiai! Ir nereiškia, kad gerai parinktas vaistas ligoniui neveiks, net jei 100 kitų žmonių jis yra neefektyvus! Taigi tokie tyrimai tikrai nėra argumentas, kad homeopatija neveikia schmoll.gif
Manau, čia susirinkusios mamos žino, kaip yra ruošiami homeopatiniai vaistai ir jokia čia sensacija, kad pradinės medžiagos, iš kurios ruošiamas vaistas, juose yra labai mažai arba jos visai nebelieka. Bet potencijuojant ta pradinė fizinė medžiaga savo gydomąsias savybes tiesiog perkelia į tarpinę medžiagą - cukrų ar alkoholį ir "palieka" ten savo energiją ir informaciją. Dėl to homeopatiniai vaistai ir gydo visai kitame lygmenyje, gydo visą organizmą, o ne atskirą organą, atskiro organo ląsteles...
Atsakyti
O tu neskubėk, gal ji tikrai žino kokią baisią paslaptį, kurios mes niekas nežinome ir sau ramiai vartojame.
Užtat jau antrą kartą klausiu Skirtės - gal gali pasakyti, kaip gaminami tie vaistai? Tu įdėjai straipsnį, bet jis tik bendro pobūdžio. Iš tavo pasisakymo suprantu, kad tu daugiau žinai kaip jie gaminai. Pasidalink su mumis prašau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 02 vasario 2010 - 11:09
Skirte, jeigu pasiskaitytumėte šią temą, rastumėte, kad yra įmesta nuorodų (nepamenu prieš mėnesį ar kelias savaites), kur yra išdėstyta ir homeopatinių vaistų veikimo principai, ir potencijavimas

Kodėl taip akcentuojate iš ko ir kaip gaminami? Iš įvairių medžiagų: mineralinių, augalinių, gyvūninių ir nozodų (t.y. potencijuotų ligos sukėlėjų, kuriuos turėtų skirti tiktai homeopatai).
Jeigu įdomu, pačios fizinės medžiagos nebelieka nuo 24x potencijos, tačiau būtent aukštesnės potencijos vaistai yra veiksmingesni ūminio negalavimo atveju.

Galiu daryti tiktai dvi prielaidas: homeopatiniais vaistais gydėtės pasirinkusi savo nuožiūra arba pasikonsultavusi su alopatinės vaistinės vaistininku ar gydytoju alopatu.
Kitas variantas: pati priklausote alopat
Tikrai patyrusio homeopato parinkti vaistai gali padaryti ženkliai daugiau nei cheminiai.

Negaliu placebo efektu paaiškinti fakto, kad pagyvenusiam žmogui širdies ritmas buvo sunormalizuotas homeopatiniais vaistais per 1 mėn., ko nepavyko padaryti cheminiais vaistais per 7 metus.
Neuralgija (kitaip tariant, nervų šaknelių uždegimas) išgydytas per 1,5 paros. Su sąlyga, kad atitaikyti tinkami vaistai. Vartojant alopatinius priešuždegiminius vaistus analogiškas atvejis nepasidavė gydymui apie 3 savaites.

Apie medicinos studentų ruošimo lygį galima spręsti pagal paprastą faktą: KMU serveryje yra įdėtas testas homeopatijos dalyko, kuriame netgi vaistų pavadinimai yra sumaišyti, nekalbant apie kitus dalykus... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės ir ne tik.
Gaila, nes jūs jau įsiaudrinote, o kol kas nelabai galėsiu parašyti, nes apčiaudėjo mane kolegė, sušalau, ir panašu kad sirgsiu. Bent jau sloga, ir kažkuo su gerkle kol kas. Kita vertus - nuostabu - galėsiu patikrinti tam tikras teorijas drinks_cheers.gif
Cheminių vaistų nenaudosiu, nebent visai nekas bus, bet iki antradienio būtinai turiu pasveikti, o homeopatija, kaip jūs teigiate, suveikia per 3-5 dienas, taigi ji man tinkamiausia biggrin.gif

Taigi, puolu gamintis homeopatinį "vaistą":
Kaip žinia, homeopatai sako: kuo susirgai, tuo ir gydykis. Į "vaistą" teoriškai reikėtų įpilti mažą kiekį simptomus sukeliančios medžiagos, ir smarkiai skiesti vandeniu. Ne šiaip smarkiai, bet trilijonus kartų. Dėl maudžiančios galvos dabar nerašysiu, kaip lengviau įsivaizduoti tuos skaičius, kitą kartą...

Na, kas paprastai sukelia slogą ir skaudančią gerklę? Labai šaltas vanduo. Kur jo rasti g.gif Matyt po žeme tokio būna, taigi jeigu prisileisčiau vandens iš krano, kuriame turbūt yra ištirpusios mažos mažos dalelytės šalto šalto vandens, kuris panaudotas didesniais kiekiais paprastai susargdintų žmones, būtų visai neblogas vaistas, ir visai pigus. drinks_cheers.gif
Dar šitą šaltą vandenį užpilsiu karštu (juk norime, kad jo potencija padidėtų, ar ne?), pridėsiu uogienės ir lipsiu į lovą vartoti šio nuostabaus, pagal visas homeopatų rekomendacijas pagaminto preparato.

Nesirkite.
Atsakyti
Tai taip ir iš karto rašyk kad sergi.

Linkime pasveikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 02 vasario 2010 - 18:38
QUOTE(Skirte @ 2010 02 02, 18:32)
Sveikos, mamytės ir ne tik.
Gaila, nes jūs jau įsiaudrinote, o kol kas nelabai galėsiu parašyti, nes apčiaudėjo mane kolegė, sušalau, ir panašu kad sirgsiu. Bent jau sloga, ir kažkuo su gerkle kol kas. Kita vertus - nuostabu - galėsiu patikrinti tam tikras teorijas  drinks_cheers.gif 
Cheminių vaistų nenaudosiu, nebent visai nekas bus, bet iki antradienio būtinai turiu pasveikti, o homeopatija, kaip jūs teigiate, suveikia per 3-5 dienas, taigi ji man tinkamiausia  biggrin.gif

Taigi, puolu gamintis homeopatinį "vaistą":
Kaip žinia, homeopatai sako: kuo susirgai, tuo ir gydykis. Į "vaistą" teoriškai reikėtų įpilti mažą kiekį simptomus sukeliančios medžiagos, ir smarkiai skiesti vandeniu. Ne šiaip smarkiai, bet trilijonus kartų. Dėl maudžiančios galvos dabar nerašysiu, kaip lengviau įsivaizduoti tuos skaičius, kitą kartą...

Na, kas paprastai sukelia slogą ir skaudančią gerklę? Labai šaltas vanduo. Kur jo rasti  g.gif  Matyt po žeme tokio būna, taigi jeigu prisileisčiau vandens iš krano, kuriame turbūt yra ištirpusios mažos mažos dalelytės šalto šalto vandens, kuris panaudotas didesniais kiekiais paprastai susargdintų žmones, būtų visai neblogas vaistas, ir visai pigus.  drinks_cheers.gif
Dar šitą šaltą vandenį užpilsiu karštu (juk norime, kad jo potencija padidėtų, ar ne?), pridėsiu uogienės ir lipsiu į lovą vartoti šio nuostabaus, pagal visas homeopatų rekomendacijas pagaminto preparato.

Nesirkite.

Uogienė, jeigu jinai yra stebuklinga (kaip sakė Karlsonas) yra didelis gėris bigsmile.gif O vanduo iš krano stebuklo pats savaime nepadarys (dėl šaltinio vandens esu kitokios nuomonės).

O jeigu rimčiau, patariu pasiųsti ką nors iki artimiausios vaistinės ir paprašyti Homeovox. Tik čia per pirmąsias 2 paras patartina vartoti, vėliau dažnai jau reikia kitokių variantų.

Linkiu giedros ir kad nesikabintų kvarabos 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites gal galit surasti gyd. Vidmanto Misis kontaktus? buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 02 02, 23:48)
Uogienė, jeigu jinai yra stebuklinga (kaip sakė Karlsonas) yra didelis gėris  bigsmile.gif O vanduo iš krano stebuklo pats savaime nepadarys (dėl šaltinio vandens esu kitokios nuomonės).

O jeigu rimčiau, patariu pasiųsti ką nors iki artimiausios vaistinės ir paprašyti Homeovox. Tik čia per pirmąsias 2 paras patartina vartoti, vėliau dažnai jau reikia kitokių variantų.

Linkiu giedros ir kad nesikabintų kvarabos  4u.gif

Obuoliausia ir kitos merginos, neverta eikvoti schmoll.gif savo energijos įtikinėjant skeptikų arba cheminių vaistų propaguotojų. Jie dar nesubrendę homeopatijai. mirksiukas.gif Jei kada nors subręs, džiaugsis, jei ne - tesižino. Tik gaila jų vaikučių. Aš paskutiniu metu nebeeikvoju savo energijos netgi įtikinėdama savo brolio , sesės ir kitų artimųjų, kurių sveikata man rūpi. Kas ieško, klausia, tam ir suteikiu informaciją kiek pati žinau. Nors skauda širdį, kai matai,kad saviškis eina neteisingu keliu, bet per prievartą niekam mielas nebūsi. Taip ir su homeopatija. Mano pačios šeimos nariai jau 13 metų kitokių vaistų negauna, o aš, nors esu krimtusi farmakologijos mokslo, cheminiais vaistais nebesidomiu ir nebežinau naujienų, nes jų tiesiog neprireikia. thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ką galite rekomenduoti nuo galvos skausmo - būna kad užeina karts nuo karto; nuo pervargimo, minčių gausos, rūpesčių. Katės man niekas nebeatiduoda (vat ir paskolink kam nors - paskui nebeatiduoda), tai vėl užeina galvos skausmai (kai ji buvo - tai nebežinojau kas tai yra galvos skausmas).
Atsakyti
Sveikos mergaites. skaitineju sita temele jau senokai, bet dabar jungiuosi i jusu gretas, turiu pora mazyliu su visokiom bedom bedelem- dauguma kuriu iveikem butent homeopatijos deka. Mergaitei (5 m) buvo neiprasti galvos skausmai- jau bijojau kad tik nebutu koks auglys, istampem po visokiu gydytojus, n visokiu tyrimu ir t.t., be viso to daznai skaudedavo pilva, kulnus- nu zodziu skauduliu maisas. Nusipirkom" broliuka- su tuo prasidejo visokios alergines problemos ir kai viena diena alergologe israse hormonini tepala galvoju viskas- man jau gana. Susiradau homeopatines klinikos kontaktus ir nuejome. Istyre abu vaikus Folio metodu, net neklaususi gydytoja pradejo apie mergaite pasakoti ir klausineti ar neturime nerviniu problemu (o turejome nervinius galvos skausmus, rysium su brolio atsiradimu, pavydu ir t.t., nu cia taip mums neurologe paaiskino), paklause ar neskauda rytais kojyciu (o mergaitei skaudedavo kulniukus), paklause ar nesigydem nuo kirmeliu (o mes kaip tik i poliklinika su kakuciu lakstem del kirminu, nes ir pilva skaudejo) ir ka jus manot skyre mums zirniuku, gal kokias 7 rusis, pagerem vadinamaji viena perioda (3 savaites, savaite pertrauka, 3 savaites, savaites pertrauka) ir dingo mums visi tie galvos, kulnu, pilvo skausmai tfu, tfu, tfu po siai dienai bedu neturime, neseniai pulinga angina per 2 dienas isvijome, slaga mums uztrunka ne ilgiau kaip 1-2 dienas, viduriavima irgi "uzrisome" zirniuku pagalba. taigi as isitikinus, kad nera cia jokio placebo desnio, nes jo vaikai nesupranta ir homeopatija jegu, jega, jau mano vaistineleje visokie Actifedai ir kitokie paracetamoliai stovi uzdziuvusiais kamsteliais, nes neatsimenu kada juos naudojau. Berniukui ir gydom alergija, buna geriau, buna blogiau, nes pradedam valgyti ivairu maista, bet homeopatija irgi padeda, kol nepradejom ivairaus maisto valgyti, tai zirniukais buvom taip susitvarke visas odos bedas, kad ne spuogelio kelis menesius neturejome. Dabar aisku ziema, sausas oras, naujas maistas, laaaaabai skaudziai dygstantys dantys mums dar isprovokuoja raudonus zandus, bet pakaitaliojus zirniukus juos puikiai apsitvarkome, beje mazyli neseniai isgydziau nuo bronchito irgi tik zirniukais.

taigi trumpai prisistaciau, o dabar norejau paklausti apie Camomilla, raso kad nuo skausmingo dantu dygimo

1. Sunkus prasikalimas vaikams, pasireiškia didelis karščiavimas, tracheitis, arba viduriavimas. Vienas skruostas baltas, kitas raudonas.

cia citata is rusisko puslapio, taigi norejau paklausti, ka reiskia vienas zandas raudonas, ar cia gali taip buti panaudojus Camomilla, ar cia buna vienas is simptomu kalantis dantims, nes kaip tik mes ir turim viena raudona skruosta ir niekaip as nesuprantu ar cia mums nuo kokiu kitu zirniuku kuriuos vartojame, ar cia dantu dygimas ji isprovokavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melide: 09 vasario 2010 - 13:24
QUOTE(melide @ 2010 02 09, 13:18)

taigi trumpai prisistaciau, o dabar norejau paklausti apie Camomilla, raso kad nuo skausmingo dantu dygimo

1. Sunkus prasikalimas vaikams, pasireiškia didelis karščiavimas, tracheitis, arba viduriavimas. Vienas skruostas baltas, kitas raudonas.

cia citata is rusisko puslapio, taigi norejau paklausti, ka reiskia vienas zandas raudonas, ar cia gali taip buti panaudojus Camomilla, ar cia buna vienas is simptomu kalantis dantims, nes kaip tik mes ir turim viena raudona skruosta ir niekaip as nesuprantu ar cia mums nuo kokiu kitu zirniuku kuriuos vartojame, ar cia dantu dygimas ji isprovokavo.

Jei vienas žandas raudonas, tai vienas iš požymių, kad galima skausmui malšinti pasirinkti būtent Chamomillą.

Atsakyti
QUOTE(balta @ 2010 02 09, 14:41)
Jei vienas žandas raudonas, tai vienas iš požymių, kad galima skausmui malšinti pasirinkti būtent Chamomillą.

Aciu uz atsakyma, bandysim. Homeopate irgi sake bandyti, o del alergizavimo pasake kad neturetu alergizuoti ramunele, nes as jau bijau dar labiau ji ierzinti. Dabar butent tas zandas ir raudonas toje puseje kur kalasi dantis, o jau toje vietoje kur jis kalasi taaaai tikrai neperdedu toks kaip bumbulas ant dantenu pasidares, jau skauda vaikui, tai skauda isivaizduoju.
Atsakyti