Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

vos tik užsuku į šią temą, iškart užsimanau valgyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 30, 10:18)
vos tik užsuku į šią temą, iškart užsimanau valgyti  doh.gif

Keista. Man tai tie tortai neprimena nieko valgomo... biggrin.gif
Atsakyti
man tai patys skaniausi tortai gulbinienes imonej, ten jie irgi padaro viska pagal tavo norus. tikrai zianu kad desiu torta ant stovo, tik dar galvoju ar puosti rozem ar kalijom smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O kas nors skaiciuoja saldumynus? Ta prasme yra alkoholio kazkokios normos, ten tiek ir tiek ant stalo rekomenduojama. o saldumynai? Ar ju kiek bus tiek jau.. ax.gif
Atsakyti
Laba diena visiems, ruosiames vaiko 1 gimtadieniui, uzsisakiem torta su valgoma nuotrauka, 3.5 kg. Sventej dalivaus 20 zmoniu ar pakaks 3.5 kg torto!!!, siandien dar yra galimybe pakesti uzsakyma, gal kas susidure su tokia problema ir gali patarti smile.gif l
Atsakyti
QUOTE(Bussinkka @ 2009 05 07, 16:06)
Laba diena visiems, ruosiames vaiko 1 gimtadieniui, uzsisakiem torta su valgoma nuotrauka, 3.5 kg. Sventej dalivaus 20 zmoniu ar pakaks 3.5 kg torto!!!, siandien dar yra galimybe pakesti uzsakyma, gal kas susidure su tokia problema ir gali patarti smile.gif  l

tai zinoma,juk nevalgys sveciai vien torta biggrin.gif ,o be to jo uztenka tik paragauti,juk nesidedam torto gabalais mirksiukas.gif

siaip tai,cia poster_offtopic.gif 4u.gif
Atsakyti
mane taip pat domina kiek pirkti kokiu saldumynu, kiek vaisiu pirkti ......
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 05 07, 01:08)
O kas nors skaiciuoja saldumynus? Ta prasme yra alkoholio kazkokios normos, ten tiek ir tiek ant stalo rekomenduojama. o saldumynai? Ar ju kiek bus tiek jau..  ax.gif

man atrodo, kad kiek bus tiek. dar priklauso nuo to ar jusu pulkas nesa saldainius, torciukus ar kazka.
as savo pulkui pasakiau kad nesinestu jokiu saldainiu, nes per akcijas pripirkau net 8kg. dabar turiu i saldytuva sukisus laikyt doh.gif gerai kad galioja ilgai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 07, 19:14)
mane taip pat domina kiek pirkti kokiu saldumynu, kiek vaisiu pirkti ......

del vaisiu... o kur juos jus zadat "naudot"? ta prasme toj vietoj kur svesit? jei taip - tai patys perkat ar tuo pasirupina seimininkes? nes mes tai tiesiai sviesiai paklausim ko ir kiek reikia, jie juk daznai organiuoja tokius renginius ir zino. mano tecio jubiliejus neseniai buvo, tai buvo dar daugiau zmoniu nei bus vestuvese tai nupirko kelis ananasus, ten juos supjauste graziai, kelis kg apelsinu, juos taip pat graziai sudejo, kelis kg vynuogiu ir viskas. ai dar citrinos pirko ten prie gerimu.... nemanau kad vaisiu reikia labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 05 07, 19:42)
man atrodo, kad kiek bus tiek. dar priklauso nuo to ar jusu pulkas nesa saldainius, torciukus ar kazka.
as savo pulkui pasakiau kad nesinestu jokiu saldainiu, nes per akcijas pripirkau net 8kg. dabar turiu i saldytuva sukisus laikyt  doh.gif gerai kad galioja ilgai  lotuliukas.gif
Papildyta:
del vaisiu... o kur juos jus zadat "naudot"? ta prasme toj vietoj kur svesit? jei taip - tai patys perkat ar tuo pasirupina seimininkes? nes mes tai tiesiai sviesiai paklausim ko ir kiek reikia, jie juk daznai organiuoja tokius renginius ir zino. mano tecio jubiliejus neseniai buvo, tai buvo dar daugiau zmoniu nei bus vestuvese tai nupirko kelis ananasus, ten juos supjauste graziai, kelis kg apelsinu, juos taip pat graziai sudejo, kelis kg vynuogiu ir viskas. ai dar citrinos pirko ten prie gerimu.... nemanau kad vaisiu reikia labai daug  mirksiukas.gif

na taip - sodyboje vaisius naudosim,kurgi daugiau? mes saldumynus vaisius perkam patys, del to ir klausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mes tai uzsakem tortuka nedideli ir daug pyragaiciu 4u.gif kad duoti sveiciams kaip sakant "issinesimui" tongue.gif kiek buvau vestuvese, tai niek beveik nevalge vestuvinio torto... schmoll.gif pas mus vestuvese bus 30 zmoniu, tai 3 kg. tortas bus kaip tik. + dar pyrageliai issinesimui
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 07, 23:18)
na taip - sodyboje vaisius naudosim,kurgi daugiau? mes saldumynus vaisius perkam patys, del to ir klausiu  mirksiukas.gif

tai ziurekit kiek zmoniu. pas mus apie 30-35, tai planuoju pirkt 2 ananasus, 2 kg apelsinu, 1 kg citrinu, 2kg vynuogiu.
saldainiu turiu 8kg, tai uzteks.
bus vienas didelis tortas.
ir dar sausainiu ivairiu imsiu, nes neplanuoju daryt sumustinuku. tai paimsiu kokiu, kai buna su suriu ir kitokiu gamtai... po to kas liks tas liks.
nors del sumustinuku dar abejoju, o kaip jus darot? mano vestuves 15.20val tai manau zmones vis tiek nebus alkani visiskai, nors gal reiktu.... net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti