Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai, šakočiai ir kiti saldumynai

QUOTE(something else @ 2009 05 11, 10:12)
įdomu patį padėklą be torto nuomotų?  g.gif bet tai irgi tada nesąmonė gaunas nuomotis padėklą, turbūt geriau su tortais užsisakyt ax.gif

as domejausi taip pat tik torto padeklo nuoma , tai gulbinienes imone padeklu nenuomoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 11, 18:48)
as domejausi taip pat tik torto padeklo nuoma , tai gulbinienes imone padeklu nenuomoja  g.gif

O kas žinote kokie skaniausi tortai iš Gulbinienės?
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2009 02 18, 19:48)
mano mamyte mums toki nori uzsakyti

kokia gera ideja smile.gif grazu thumbup.gif

as nesuprantu tu, kurie vestuviu proga renkasi paprasta torta, kuris net ne panasus i vestuvini g.gif
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 05 11, 19:28)
kokia gera ideja  smile.gif  grazu  thumbup.gif 

as nesuprantu tu, kurie vestuviu proga renkasi paprasta torta, kuris net ne panasus i vestuvini  g.gif

O koks skitumas? Man tortas tik tortas, tai jei jis bus 3 aukštų ir puoštas gėlėmis vestuvės labiau nuo to rimtesnės bus?

Kiekvienas renkasi pagal save
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 05 11, 19:28)
as nesuprantu tu, kurie vestuviu proga renkasi paprasta torta, kuris net ne panasus i vestuvini  g.gif

o aš, tiesa sakant, nesuprantu tų, kurie žūt būt stengiasi mane suprasti dirol.gif
šiek tiek nesuprantamo paslaptingumo - tai taip romantiška! flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 05 11, 18:53)
O kas žinote kokie skaniausi tortai iš Gulbinienės?

aš ragavau 4 rūšis jų tortų ir visi buvo thumbup.gif pati rinkausi vestuviniam tortui Konkorėžį (jis bus kietokas, su morengu) ir vyšniuką (jis minkštesnis, gaivesnis)
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 05 12, 09:12)
aš ragavau 4 rūšis jų tortų ir visi buvo  thumbup.gif  pati rinkausi vestuviniam tortui Konkorėžį (jis bus kietokas, su morengu) ir vyšniuką (jis minkštesnis, gaivesnis)

o kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 12, 09:28)

kainos yra ju internetiniame psl mirksiukas.gif http://www.tortai-py...atalog.php?id=1
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2009 05 12, 10:51)
kainos yra ju internetiniame psl  mirksiukas.gif  http://www.tortai-py...atalog.php?id=1

dėkui 4u.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif o gal man kas nors galetu paaiskinti kaip susidaryti bendra kaina tam gulbinienes puslapyje? tarkim torto kilogramo kaina 23litai, o mano pasirinkto puosimo kaina irgi 23litai/kilogramas. tai bendra kaina vieno kilogramo gaunasi 46litai? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 05 13, 10:25)
labukas 4u.gif o gal man kas nors galetu paaiskinti kaip susidaryti bendra kaina tam gulbinienes puslapyje? tarkim torto kilogramo kaina 23litai, o mano pasirinkto puosimo kaina irgi 23litai/kilogramas. tai bendra kaina vieno kilogramo gaunasi 46litai?  blink.gif  blink.gif  blink.gif

kad kažin ar toks brangus puošimas gali būti g.gif išsirenkate tortą, spaudžiate ant jo, o paskui pasirenkate papuošimą ir žiūrite kokia to papuošimo kaina kg.

aha... dabar pati pažiūrėjau - nu rimtai papuošimo kaina nereali nurodyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 13 gegužės 2009 - 09:58
QUOTE(something else @ 2009 05 13, 11:57)
kad kažin ar toks brangus puošimas gali būti  g.gif išsirenkate tortą, spaudžiate ant jo, o paskui pasirenkate papuošimą ir žiūrite kokia to papuošimo kaina kg.

aha... dabar pati pažiūrėjau - nu rimtai papuošimo kaina nereali nurodyta  doh.gif

tai zodziu prie torto kainos dar reikia sumuoti ir puosimo kaina?tada gaunasi bendra kaina uz kilograma? o dar atvezimas jauciu nemazai kainuoja.... niekad nemaniau kad taip brangiai reiktu uz torta moketi.o kazin 37 zmonem (is ju 2vaikai) uztektu 6kg torto ?
Atsakyti