Kodel alpsta, tai neisivaizduoju. Bet as kai gulejau toj kedej, dar nezinodama, kad laukiuos man irgi buvo negera...

Na man dar tik 6 sav. tai supratau kad dantu taisyt negalima dar. Lygtais turiu 1 skylute. tai reikes biskuti palaukt.
Man irgi ta mesa atsirado ant priekines danties ir ji tokia minksta, bijau kad dantis neiskristu,kai buvau pas stomatologa, tai nieko nesake. O jums gal jau praejo ?

[/quote]
mano dantenos taip isburko, net spec pastos nepadeda. viena danti pradejo kelti i virsu. gydytoja sako, kad tai nuo hormonu. vienintelis dalykas kuris padeda, tai skalavimas ramunelemis.
As sian buvau pas stotatologa.Paklausiau, ar galima
tvarkyt dantis? man pasake, kad butinai ir kuo greiciau. Tai nebedvejusiu ir eisiu susitvarkyt

Tikrai reikia butinai dantis taisyti, nes infekcija yra daug daug blogiau. As taisiausi va jau treciame trimestre. Ir beje, gulimoje padetyje. Kadangi jauciuosi gerai, tai nieko ir nenutiko. O siaip rekomenduojama neguldyti, kad neuzspausti kraujagysliu, tuomet ir alpstama. Bet manes gydytoja nuolat klausinejo, ar viskas gerai, tai normaliai ir pataise.
Tik va sake, akd nesciosioms del visokiu hormoniniu pokyciu atsiranda daugiau apnasu, taciau su tuo spec.aparatu negalima valyti, nes yra vibracija. Tai man kazkiek apvale rankiniu budu - tieisog su krapstikliu. Nelabai malonus jausmas, bet sake reikia, kadangi velgi su tais akmenimis atsiranda infekcijos pavojus.
Tik va sake, akd nesciosioms del visokiu hormoniniu pokyciu atsiranda daugiau apnasu, taciau su tuo spec.aparatu negalima valyti, nes yra vibracija. Tai man kazkiek apvale rankiniu budu - tieisog su krapstikliu. Nelabai malonus jausmas, bet sake reikia, kadangi velgi su tais akmenimis atsiranda infekcijos pavojus.
O as eisiu, kai bus 16 savaiciu. Ir bijau, kad jei pasakysiu, kad
, tai nenuskausmins..

Sveikos, o gal kas nors girdejote apie dantu protezavima nestumo metu?
QUOTE(etme @ 2009 02 09, 14:29)
O as eisiu, kai bus 16 savaiciu. Ir bijau, kad jei pasakysiu, kad
, tai nenuskausmins.. 

Nebijok nuskausmins, as tvarkiausi nuo nestumo antros puses- ir visad nuskausmindavo (aisku kur buvo butina)...o jei nenores , tai klausk kodel- nes kitos gyd. tikrai nuskausmina...
Man stomatologė nepatarė taisytis dantukų, nes nėra gerai nuskausminimas
O patiriamas stresas taisymo metu be nuskausminimo dar blogiau
Kadangi didelių problemų burnelėje nėra, eisiu daug vėliau pasitikrinti ar nepablogėjo

Su pirmu buvau priversta tvarkytis dantukus,nes iškritusi buvo plomba
,tvarkiaus be nuskausminimo ,bet labai švelni gydytoja buvo viskas buvo
O dabar ačiū Dievui po kol kas visi sveiki

as va jau kokios dvi savaites kaip susitvarkiau dantukus ir apnasas nusivaliau
turejau netgi dantuka,kurio nervus reikejo valyti, plombuoti - teko daryti ir nuotraukele (tiesa, jos turi kazkokias filmutes, kurios "labiau" tinka nestukems, neva ne taip kenkia..ezinau kiek cia tiesos) ir nuskausminamuosius leido,zinoma silpnesnius, bet nesu tokia as jau opi tai lyg ir nieko. O taisyti butina - ir pati taip galvoju ir daktarai taip sako, nes mamyte turi buti sveika,kad lelyte butu sveika