Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų gydymas nėštumo metu

QUOTE(Vasaraitė @ 2008 10 14, 19:14)
Nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif  Nieko nenutiks tavo mazyliui, o kad isrove ir panaikino infekcijos zidinuka, tik geriau mirksiukas.gif

As labai ir nepergyvenu, tiesiog vat kaip eme ir nutiko doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2008 10 18, 13:23)
As labai ir nepergyvenu, tiesiog vat kaip eme ir nutiko  doh.gif  smile.gif

na man tai skauda kai valgau obuoli, ir tokios nebegrazio palei dantis, isdideje dantenos raudonos. na nekaip atrodo. blush2.gif
Atsakyti
Siaip yra skirtingos rusys nuskausminamuju...nesciosioms galima leisti tik be adrenalino...

QUOTE(Poskis @ 2008 07 30, 11:40)
Nekenkia jokie nuskausminamieji, kuriuos naudoja stomatologas, nes jie veikia vietiškai tik toje vietoje, burnos gleivinėje ir dantenas. Aš negirdėjau, kad  nestuke.gif butu kokie specialūs nuskausminamieji.. g.gif

Atsakyti
oj mergaites, matau, kad panasaus likimo cia musu nemazai verysad.gif
mums 9-ta savaite,
siandien teko pjaustyti dantenas, nes mano protinis nelabai nori pats prasikalti.. unsure.gif
siaubelis kaip skauda, nuskausminamuju labai mazai leido, tik i pacia vieto, jokiu vaistu naudoti neleido verysad.gif
Atsakyti
man irgi pas stomatologa reikia, bet gal palauksiu tu 12 savaiciu, tuo labiau, kad nedaug jau liko laukt... niekas neskauda, bet mano dantukai silpni, tai jauciu vistiek kazka atras negero...
Atsakyti
Geriausia taisyt antra trimestra. Kai taisiausi, prasiau nuskausminimo, bet provincijoj gydytojas neikaip nepasirase...
Atsakyti
pas stomatologe ejau 12 sav, skyluciu nerado, tik uztaise vieno danties pavirsiu be jokiu grezimu rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=geguzevasaris,2008 10 14, 22:18]
o vienoj vietoj tai ypatingai baisus vaizdelis-aplink dantį iš abiejų pusių dantenų mėsa aplipus ir dar visad pasiruošus kraujuot.

Man irgi ta mesa atsirado ant priekines danties ir ji tokia minksta, bijau kad dantis neiskristu,kai buvau pas stomatologa, tai nieko nesake. O jums gal jau praejo ? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano vyras yra odontologas, tai jis man dabar dantuku negydo. Sako, kad geriau palaukt, jei nera dideles skubos. Siaip nesciosioms patartina nestumo metu tureti sugydytus dantukus, bet jei nera skausmo ar kokiu dideliu kariesu, tai geriau tu vaistu nesileisti. Man vyras sake, dabar gydys dantukus tik kai baigsiu maitint, o dar iki gimdymo liko labai daug laiko lotuliukas.gif Zodziu dar negreit smile.gif

Be to, nesciosios kartais, o gal ir daznai (net nezinau) kedeje gali apalpti. Nescioju negalima kedeje guldyti. jei butina gydyti dantuka reikia, kad daktaras tai darytu nesciajai sedint, o ne gulint kedeje.
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 14, 23:52)

Be to, nesciosios kartais, o gal ir daznai (net nezinau) kedeje gali apalpti. Nescioju negalima kedeje guldyti. jei butina gydyti dantuka reikia, kad daktaras tai darytu nesciajai sedint, o ne gulint kedeje.

O kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 14, 23:52)
Sveikos,

mano vyras yra odontologas, tai jis man dabar dantuku negydo. Sako, kad geriau palaukt, jei nera dideles skubos. Siaip nesciosioms patartina nestumo metu tureti sugydytus dantukus, bet jei nera skausmo ar kokiu dideliu kariesu, tai geriau tu vaistu nesileisti. Man vyras sake, dabar gydys dantukus tik kai baigsiu maitint, o dar iki gimdymo liko labai daug laiko  lotuliukas.gif  Zodziu dar negreit  smile.gif

Jau buvau keturis k. pas dantiste. Visus kartus gulde. Ne vieno - nenualpau. Ir net bloga nebuvo.
Atsakyti
Nuo zmogaus priklauso. Man teks eiti, tai jau dabar bijau, nezinau kaip reikes istverti, brrrrrr doh.gif Jau viena karta esu nualpusi blush2.gif
Atsakyti