Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų gydymas nėštumo metu

QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 09, 10:00)
Kas taip pasakė? Gal vaistinėj, kurioje neturi? Tik nenusimink, paieškok kitose vaistinėse-jų  dabar "milijonas", tad tikrai kur nors rasi mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif , bandysiu ieskoti
Atsakyti
o kam ta dantenų želė skirta? blush2.gif kuo ji padeda?
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 10 09, 11:28)
o kam ta dantenų želė skirta? blush2.gif kuo ji padeda?

Bent jau man skyre todel, kad labai stiprus dantenu uzdegimas.
Atsakyti

na man ir nelabai senai pradejo kraujuoti dantenos. is pradziu dar nekreipiau demesio, bet dabar tiesiog baisu, ka kandi tuoj kraujas. tai nusipirkau pastos parodontax nuo dantenu kraujavimo. tikiuosi pades. g.gif
Atsakyti
Sveikos.
O man kaip kvailai nutiko doh.gif
Vasara buvau uzsiregistravusi pas stomatologe, nes buvo neaiskumu del vieno danties. Nuvaziavau, padare rentgeno nuotrauka, sako, yra zidinukas. Sako, galim palikt, gal nieko blogo nebus, galim raut.
As jai sakau, kad planuoju antra vaikeli. Tada jinai pasiule geriau neturet infekcijos zidiniu ir israut. Ta ir padarem. Ir tik veliau suzinejau, kad jau tuo metu buvau nestuke.gif
QUOTE(Poskis @ 2008 07 30, 11:40)
Nekenkia jokie nuskausminamieji, kuriuos naudoja stomatologas, nes jie veikia vietiškai tik toje vietoje, burnos gleivinėje ir dantenas. Aš negirdėjau, kad  nestuke.gif butu kokie specialūs nuskausminamieji.. g.gif

Nu itariu, kad ne tik vietiskai. Nes raunant, kai suleido vaistu, tai tiek pradejo sirdis kalatotis, itariu, kad dar be nuskausminanciu buvo pritraukusi ir adrenalino.
Atsakyti
QUOTE(TaLina @ 2008 10 09, 12:22)
Aciu 4u.gif , bandysiu ieskoti

Paieškok "Litfarma " vaistinėj.
susirask savo mieste
Pas mus tai tikrai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2008 10 14, 14:47)
Paieškok "Litfarma " vaistinėj.
susirask savo mieste
Pas mus tai tikrai yra  rolleyes.gif

Radau, labai aciu uz pagalba smile.gif
Beje, vaistineje, kurioje pirkau Elugel, paemiau paskutine dezute, ir vaistininke pasake, kad jo tikrai vaistinems nebetiekia. Taip kad, kam aktualu, stverkit likucius kur tik rasit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(INDIERA @ 2008 10 09, 16:16)
na man ir nelabai senai pradejo kraujuoti dantenos. is pradziu dar nekreipiau demesio, bet dabar tiesiog baisu, ka kandi tuoj kraujas. tai nusipirkau pastos parodontax nuo dantenu kraujavimo. tikiuosi pades. g.gif

Man irgi dantenos kraujavo,bet kiek skaitinejau apie tai-tai normalu.
Atsakyti
QUOTE(planetax @ 2008 10 10, 13:20)
Sveikos.
O man kaip kvailai nutiko  doh.gif
Vasara buvau uzsiregistravusi pas stomatologe, nes buvo neaiskumu del vieno danties. Nuvaziavau, padare rentgeno nuotrauka, sako, yra zidinukas. Sako, galim palikt, gal nieko blogo nebus, galim raut.
As jai sakau, kad planuoju antra vaikeli. Tada jinai pasiule geriau neturet infekcijos zidiniu ir israut. Ta ir padarem. Ir tik veliau suzinejau, kad jau tuo metu buvau  nestuke.gif

Nu itariu, kad ne tik vietiskai. Nes raunant, kai suleido vaistu, tai tiek pradejo sirdis kalatotis, itariu, kad dar be nuskausminanciu buvo pritraukusi ir adrenalino.

Nepergyvenk, viskas bus gerai 4u.gif Nieko nenutiks tavo mazyliui, o kad isrove ir panaikino infekcijos zidinuka, tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
mano ir dantenos pradejo kraujuoti, na bet sako tai normalu. A is kur zinot kad uzdegimas prasidejo? Skauda ar dar kas nors vyksta?
Atsakyti
QUOTE(eglishka @ 2008 10 14, 20:57)
mano ir dantenos pradejo kraujuoti, na bet sako tai normalu. A is kur zinot kad uzdegimas prasidejo? Skauda ar dar kas nors vyksta?

Nebūtinai skauda smile.gif Man , pvz., visai neskauda , bet dantenos raudonos truputį pabrinkę, o vienoj vietoj tai ypatingai baisus vaizdelis-aplink dantį iš abiejų pusių dantenų mėsa aplipus ir dar visad pasiruošus kraujuot. Tačiau aš jau rašiau, kad lankiausi pas paradontologę, sakė:" kentėk, pagimdysi praeis, tai atrodo negražiai, tau diskomfortas, bet nieko dabar nepadarysi...". Ir kas keisčiausia , šiandien pamačiau, kad viena pusė to baisaus vaizdelio susitvarkė-savaime, vakar dar buvo patinę, šiandien-gražu pažiūrėt blink.gif Taip atrodė nuo liepos vidurio iki vakar doh.gif , šiandien kažkas nutiko į gerąją pusę thumbup.gif ( gal hormonai kaip nors persigrupavo, vistik iki gimdymo liko mėnuo su truputuku)
Atsakyti
Snekejau su drauge, kuri kaip tik mokosi akuserija ir bendrauja su gydytojais, tai sake reiketu palaukti II trimestro ir tada eiti tvarkytis dantuku 4u.gif as turiu skylute, viena eduonies uzpulta dantuka ir viena dar auganti protini doh.gif tai dar palauksiu keleto savaiteliu ir tada eisiu tvarkytis, nes nuskausminamu tikrai reiks blush2.gif 4u.gif
Atsakyti