Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(Mama_Tania @ 2008 06 08, 10:04)
rodos skustuko peiliukams garantija netaikoma...

taikoma, žinau kam pakeitė ne vieną skustuką. O beje skustuko peiliuką galima išimti ir apsukti, tada jis vėl bus aštrus.
Papildyta:
QUOTE(jepsius @ 2008 06 08, 07:43)
siaip esu patenkinta dauguma TW gaminiu, taciau bace-to-basic pjaustykle tai visikas sss.... galvojau va dabar salotas morku darysiu saiudeliais, daikono ridiko is viso nepavyko sutarkuot, morkos irgi stringa...  blink.gif tik riekutes graziai supjausto ir agurka siaudeliais.. daugiau nieko gero kaip uz tokia kaina  doh.gif  arba as visai nemoku juo naudotis....

tiesa, man skuteklio (zalio) peiliukai issidevejo  bigsmile.gif (ir kur ta 30 metu garantija)  lotuliukas.gif  nors juo esu labai patenkinta... kaip ir kepsnine marinavimui bei saldymo indeliais  thumbup.gif  tik va mini chef irgi nereikalingas, nesusmulkina svogunu ir cesnaku taip gerai, kaip noretusi......

dėl mini chef.... man ir pirmą kartą kai panaudojau sakau nea, nu nesamonė... tiesiog reik išmokti naudoti. Vis pasukant reik pakratyti ir tada tolygiai susismulkina, be to gal per daug pridedat svogūnų ar kitų daržovių?
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2008 06 08, 08:43)
siaip esu patenkinta dauguma TW gaminiu, taciau bace-to-basic pjaustykle tai visikas sss.... galvojau va dabar salotas morku darysiu saiudeliais, daikono ridiko is viso nepavyko sutarkuot, morkos irgi stringa...  blink.gif tik riekutes graziai supjausto ir agurka siaudeliais.. daugiau nieko gero kaip uz tokia kaina  doh.gif  arba as visai nemoku juo naudotis....

Morkos su papildomu ašmeniu tarkuojasi super, geriau nebūna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 06 08, 11:04)

Taikoma, nes daugiau skustuke nėra kam garantijos taikyt. Garantija taikona susidėvėjimui ir surūdijimui.
Atsakyti
Labas mamytes,
gal kuri turit peiliu rikini parduot pigeu arba po viena? smile.gif
Mano Mamytes gymtadienis arteja noreceu padovanoti,tik aiskiu kuo pigeu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2008 06 08, 08:43)
siaip esu patenkinta dauguma TW gaminiu, taciau bace-to-basic pjaustykle tai visiskas sss....

Man irgi ji visiškas nesusipratimas g.gif unsure.gif Nemoku ja pjaustyti nors tu ką. Pirkt niekas nepirko pusdykiai, reiks mokytis pjaustyti lotuliukas.gif
Gal kas kokios vizualios medžiagos turite - kažkada buvo TW filmukas berods. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikute: 09 birželio 2008 - 16:02
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 06 08, 10:04)

man keite ir 3 savo klientems pakeiciau mirksiukas.gif be problemu cool.gif
Atsakyti
pasakykit man blondinei flirt.gif ar silikonines TW formas galima plauti indaplovej g.gif parsiveziau is mamos ir dabar suabejojau ar galima g.gif kad visokius indelius galima plauti tai zinau, o silikonines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 09, 22:59)
pasakykit man blondinei flirt.gif ar silikonines TW formas galima plauti indaplovej g.gif parsiveziau is mamos ir dabar suabejojau ar galima g.gif kad visokius indelius galima plauti tai zinau, o silikonines unsure.gif

Galima, tik jos labai lengvos ir indaplovėj nuo vandens srovės gali apsiversti. Greičiau ir lengviau išplaut rankomis mirksiukas.gif Kartais užtenka tik praskalaut šiltu vandeniu ir išvalyt sausai.
Atsakyti
ir man reikia keist skustuka.Kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 06 10, 08:30)
ir man reikia keist skustuka.Kur kreiptis?

Į savo demonstruotoją arba tiesiogiai į sandėlius Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.
Atsakyti
QUOTE(Mama_Tania @ 2008 06 08, 11:04)

QUOTE(vixiuke @ 2008 06 08, 14:30)
taikoma, žinau kam pakeitė ne vieną skustuką. O beje skustuko peiliuką galima išimti ir apsukti, tada jis vėl bus aštrus.

QUOTE(Jurgitak @ 2008 06 08, 22:26)
Taikoma, nes daugiau skustuke nėra kam garantijos taikyt. Garantija taikona susidėvėjimui ir surūdijimui.

QUOTE(+333+ @ 2008 06 09, 23:52)
man keite ir 3 savo klientems pakeiciau  mirksiukas.gif  be problemu  cool.gif

tai reiskia jums pasiseke (Lietuvoje)!!!!!!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Gal kas gali man pasiūlyti šaldymo indą tą didžiausią (kur koldūninė užsideda)???? blush2.gif blush2.gif Aišku, norėtųsi pigiau.... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti