Įkraunama...
Įkraunama...

tupperware 3

QUOTE(rapolas @ 2008 06 03, 19:22)
Pirmiausia reikejo miltais apibarstyti formą, smile.gif  padarius apverti formą ir nupurtyti, jie nukrenta savaime, thumbup.gif  o jei koks neiškrenta su saukstelio galu lengvai issistumia thumbup.gif

Taigi barsciau ta forma miltais gana gausiai, bet tik keli patys iskrito (o pridariau beveik 3 kg). Teko kiekviena istuminet is tos puses, kur idaras islenda, ir ne tai, kad lengvai stumtelet, bet gerokai pavargti, kol ta idara sukisi atgal per skylute doh.gif Jauciu, reiktu maziau idaro det ir tesla kietesne daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 06 04, 09:24)
Taigi barsciau ta forma miltais gana gausiai, bet tik keli patys iskrito (o pridariau beveik 3 kg). Teko kiekviena istuminet is tos puses, kur idaras islenda, ir ne tai, kad lengvai stumtelet, bet gerokai pavargti, kol ta idara sukisi atgal per skylute doh.gif  Jauciu, reiktu maziau idaro det ir tesla kietesne daryt g.gif

Tešla turi būti kietoka smile.gif ,ją reikia palaikyti šaldytuve, tada gerai tamposi smile.gif . Pirmą lakštą aš darau storesnį negu antrą, nes pirmajame darosi duobutės smile.gif . Ir reikia patrankyti negailint. Dar vakar dariau užšaldymui, nė vieno nereikėjo krapštyti schmoll.gif .
Atsakyti
I varskes apkepas as dedu banana, arba pjaustau arba tiesiog viska sudedu i Quick shefa 4u.gif Mano dukryte labai megsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 06 04, 09:36)
Tešla turi būti kietoka  smile.gif ,ją reikia palaikyti šaldytuve, tada gerai tamposi  smile.gif . Pirmą lakštą aš darau storesnį negu antrą, nes pirmajame darosi duobutės  smile.gif .  Ir reikia patrankyti negailint. Dar vakar dariau užšaldymui, nė vieno nereikėjo krapštyti  schmoll.gif .

Kazkaip baisu trankyt stipriai, dar kaimynai subegs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 06 04, 12:00)
Kazkaip baisu trankyt stipriai, dar kaimynai subegs mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba , labai dėkoju už varškės apkepuko receptą - gavosi thumbup.gif . Tai aš dar norėčiau jums paikyrėti smile.gif , mano panelės užsimanė mielinių bulkučių . Gal galėtumėt pasakyti kokioj temperatūroj ir kiek laiko kepti orkaitėje ( kepsiu bandelių formoj ) . Iš anksto dėkoju mirksiukas.gif .
Atsakyti
o kaip atrodo bandeliu forma? g.gif
Atsakyti
as bandeles kepu 190-200 laipsniu temperaturoje,bet turbut jau visas menuo kaip nekepiau.Man labai skanios su aguonom.Aguonas nuplikau,nusausinu,dedu ant iskociotos teslos laksto,uzbarstau cukraus,vanilinio cukraus,uztarkuoju sviesto,susuku i voleli ir supjaustau nedidelais gabaleliais.Skanu! pamirstu visas dietas.
Atsakyti
laba,
ar yra tokia dėžutė iš kurios ištraukus orą vakuumas pasidaro? kiek maždaug ji gali kainuoti? per rusų kanalą mačiau teleparduotuvėje, kad joje labai greitai marinuojami produktai... gal kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(kristina.domeikiene @ 2008 06 05, 17:06)
laba,
ar yra tokia dėžutė iš kurios ištraukus orą vakuumas pasidaro? kiek maždaug ji gali kainuoti? per rusų kanalą mačiau teleparduotuvėje, kad joje labai greitai marinuojami produktai... gal kam teko susidurti?

Kur pilnai ištraukiamas oras nėra, tačiau galimas dalinis oro išleidimas iš samba, btb dubenų. Uždengiama su hermetiųku dangčiu, truputi vienoj vietoj pradaroma, su kita ranka paspaudžiama ant dangčio ir uždaroma. Nežinau ar aiškiai parašiau ? g.gif Visada yra geriau parodyt, nei parašyt. Dubenio dangtis tada net įdumba.
Atsakyti
Nagi merginos, paporinkit man apie TW saltkrepsi biggrin.gif Ar verta, ar Maximini nusipirkt? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 06 05, 20:50)
Nagi merginos, paporinkit man apie TW saltkrepsi biggrin.gif Ar verta, ar Maximini nusipirkt? rolleyes.gif

Maxsiminio nemačiau, tad negaliu ir kokybės lyginti. Tačiau prisimenant, kad tw gaminiams taikoma 30 metų garantija, išvada peršasi pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 05 birželio 2008 - 21:00