As asmeniskai jo neturiu, bet tikrai uzsisakysiu, net mano vyras laukia, kad turetu kur salta alu laikyti
Atsiliepimai apie saltkrepsi tik geri
Kas turi, negali atsidziaugti. Viena mano kolege jo is ranku nepaleidzia, net i parduotuve nesasi
Jau nekalbant apie keliones. Jei prikrausi pilna, jis tikrai ilgai islaikys ta pacia temperatura. Galima net kamera saldytuvo atitirpinti, viskas sekmingai saltkrepsyje issilaikys.
As asmeniskai jo neturiu, bet tikrai uzsisakysiu, net mano vyras laukia, kad turetu kur salta alu laikyti
QUOTE(spiglys @ 2008 06 05, 20:59)
Maxsiminio nemačiau, tad negaliu ir kokybės lyginti. Tačiau prisimenant, kad tw gaminiams taikoma 30 metų garantija, išvada peršasi pati 
per susirinkimą sakė, šaltkrepšiui garantija netaikoma, nes jis nėra iš plastmasės
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 05, 21:26)
per susirinkimą sakė, šaltkrepšiui garantija netaikoma, nes jis nėra iš plastmasės
Ačiū, žinosiu
turiu daržovių skustuką,man jis labai patinka
,jei jo neturėčiau,vyras į bulvių pusę turbūt net nepažiūrėtų
,o dabar skuta ir nesiginčina
nors ir kaip mėgstu Tupperware gaminius - man koldūninė ne tik įspūdžio nepadarė, bet net ir nepatinka - tikėjausi kaip iš visų Tupperware gaminių, kad palengvins man gyvenimą virtuvėje - o galiu pasakyti - man lengviau rankomis padaryti koldūnus nei terliotis su ta koldūnine - koldūnai gaunasi maži - o labiausiai nepatinka įdarą dėlioti - jo reikia labai nedaug nutaikyti - vienu žodžiu kokia Tupperware fanatė bebūčiau, bet koldūnų darymo su T. koldūnine kitaip kaip terlione nepavadinčiau. 
Papildyta:
man atrodo tu turi omenyje Zepter gaminius - pažiūrėk kažkur mačiau šitame forume jų skyrelį
Papildyta:
QUOTE(kristina.domeikiene @ 2008 06 05, 18:06)
laba,
ar yra tokia dėžutė iš kurios ištraukus orą vakuumas pasidaro? kiek maždaug ji gali kainuoti? per rusų kanalą mačiau teleparduotuvėje, kad joje labai greitai marinuojami produktai... gal kam teko susidurti?
ar yra tokia dėžutė iš kurios ištraukus orą vakuumas pasidaro? kiek maždaug ji gali kainuoti? per rusų kanalą mačiau teleparduotuvėje, kad joje labai greitai marinuojami produktai... gal kam teko susidurti?
man atrodo tu turi omenyje Zepter gaminius - pažiūrėk kažkur mačiau šitame forume jų skyrelį
Kas nors iš kauniečių demonstruotojų yra forume ?
QUOTE(editamm @ 2008 06 06, 22:11)
man lengviau rankomis padaryti koldūnus nei terliotis su ta koldūnine
na jau ne, rankomis daryti užima daug laiko, nebent l.didelius mėgstate, o čia fainulkos, tokie gurmaniški gaunasi, du blynus iškočioji, sudedi įdarą, su kočėlu pereini ir viskas
Nu koks tas kočėlas smagus
vakuminis marinavimo indas yra internetineje parduotuveje TOP SHOP .kaina 169lt. raso,kad mesa ismarinuoja per 9 minutes.
siaip esu patenkinta dauguma TW gaminiu, taciau bace-to-basic pjaustykle tai visikas sss.... galvojau va dabar salotas morku darysiu saiudeliais, daikono ridiko is viso nepavyko sutarkuot, morkos irgi stringa...
tik riekutes graziai supjausto ir agurka siaudeliais.. daugiau nieko gero kaip uz tokia kaina
arba as visai nemoku juo naudotis....
tiesa, man skuteklio (zalio) peiliukai issidevejo
(ir kur ta 30 metu garantija)
nors juo esu labai patenkinta... kaip ir kepsnine marinavimui bei saldymo indeliais
tik va mini chef irgi nereikalingas, nesusmulkina svogunu ir cesnaku taip gerai, kaip noretusi......
QUOTE(jepsius @ 2008 06 08, 07:43)
Garantija ir yra tame, kad skustuką jums turi pakeist į naują
QUOTE(jepsius @ 2008 06 08, 08:43)
(ir kur ta 30 metu garantija)
nors juo esu labai patenkinta... kaip ir kepsnine marinavimui bei saldymo indeliais
tik va mini chef irgi nereikalingas, nesusmulkina svogunu ir cesnaku taip gerai, kaip noretusi......
rodos skustuko peiliukams garantija netaikoma...