QUOTE(smiltyte @ 2008 07 03, 19:43)
Gal kas pardavinesit termo iskylos krepsi su sportine gertuve, tai prisiminkit mane, nes labai noreciau.
Rugpjūčio mėn bus galima užsisakyti

QUOTE(13liepa @ 2008 07 03, 13:31)
Sveikos mamytės,
nusprendžiau ir aš pasidžiaugti savo turimais TW daiktais. Man geriausiųjų trejetukas:
1. Silikoninės kepimo formos
2. Kepsnių-šašlykų dėžutė
3. Indelis skirtas gaminti mikrobangėje, atrodo, Microplius vadinasi
.
Dabar mąstau apie spalvingas Optimum dėžutes ir bulvių skutuką
....
Kažkaip gaila pinigėlių, bet kai pagalvoji kiek maistui išleidi, tai ir tos prekės ne tokios jau brangios atrodo.........
nusprendžiau ir aš pasidžiaugti savo turimais TW daiktais. Man geriausiųjų trejetukas:
1. Silikoninės kepimo formos

2. Kepsnių-šašlykų dėžutė

3. Indelis skirtas gaminti mikrobangėje, atrodo, Microplius vadinasi

Dabar mąstau apie spalvingas Optimum dėžutes ir bulvių skutuką

labai geri skustukai.Pirk,tikrai nesigailesi.As tai nauvoju zalia.labai geras,o kitoms labiau patiko raudonas.Geriausai butu pabandyti
Ledų formelę tai turiu, bet kažin kaip tas galąstuvas
ir konservų atidarytuvas
iš akcijinio rinkinuko

Rinkinys: "M - Series" šefo, universalusis peiliai, galąstuvas ir konservų atidarytvas

Rinkinys: "M - Series" šefo, universalusis peiliai, galąstuvas ir konservų atidarytvas
QUOTE(Balandė31 @ 2008 07 04, 14:44)
ir konservų atidarytuvas
iš akcijinio rinkinuko

Galąstuvas ir konservų atidarytuvas patys patys patys superiausi TW gaminių.

As irgi galiu del galastuvo pasisakyt-nu superinis dalykas. Kai mamai pries men nunesiau parodyt-ir ji uzsisake.
QUOTE(cius @ 2008 07 04, 15:40)
Pasiklausiau jūsų pagyrimų ir jau užsisakiau pas vieną SM visą rinkinuką už 260 Lt, dabar lauksiu, kol atsiųs

QUOTE(Balandė31 @ 2008 07 04, 13:44)
ir konservų atidarytuvas
iš akcijinio rinkinuko

Tas rinkinukas tikrai vertas dėmesio

QUOTE(Oliukas31 @ 2008 07 07, 16:03)
Tas rinkinukas tikrai vertas dėmesio
. Kur tu jį radai užsisakyti už 260 Lt, aš kiek žiūrėjau, tai 325 kainuoja 

Parašiau nicką į až, susisiek su ja