Esu Oriflame konsultante, gal is jusu kanors sudomintu galimybe keisti Kolumbus i Oriflame gaminius?
Laba diena, Tupperware mergaites
Esu Oriflame konsultante, gal is jusu kanors sudomintu galimybe keisti Kolumbus i Oriflame gaminius?
ir man idomu ,kokia talpa kesniu dezuciu,bet as uzsisakiau.Dar noriu suzinot apie salotu centrifuga.gal kuri galit apie ja gero ar blogo pasakyt? Nesenai isbandziau koldunine.Fantastika!
QUOTE(Balandė31 @ 2008 05 31, 15:05)
Klausiu patarimo
: ar verta įsigyti kepsnių dėžutes (tas, kur akcija birželio mėnesį)? Ar tikrai šašlykai jose geriau išsimarinuoja?
Kaip jose marinuojate kepsnius, vištieną
? Ar jos užsidaro sandariai
? Kokia jų talpa
?
pati irgi dar neturiu, bet kas naudoja, sakė, kad sandarios, telpa maždaug dvi vištos (ant pačios dėžutės talpos nerašo - žiūrėjau) na ir išsimarinuoja mėsa greičaiu ir tolygiai.
QUOTE(vaida39 @ 2008 06 01, 00:00)
ir man idomu ,kokia talpa kesniu dezuciu,bet as uzsisakiau.Dar noriu suzinot apie salotu centrifuga.gal kuri galit apie ja gero ar blogo pasakyt? Nesenai isbandziau koldunine.Fantastika! 
Man irgi koldūninė fantastika
Niu ka, laukiu patarimu ir papasakojimu kaip Jus naudojate. As va neapsisprendziu apie normaluji ir mini Chef...
QUOTE(Bėganti @ 2008 06 01, 21:35)
Niu ka, laukiu patarimu ir papasakojimu kaip Jus naudojate. As va neapsisprendziu apie normaluji ir mini Chef... 
žiūrint kokiems kiekiams jums reikia smulkinti... pvz aš mažiuką nudoju tik svogūnams smulkinti, man nepakeičiamas dalykas, o su dideliu dažniausiai darau salotas (pekinas, pomidorai, agurkai ar kopūstų...). Taip pat su dideliu galite ir plakti, tešlas maišyti (tam atvejui turiu speedy
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 01, 08:03)
pati irgi dar neturiu, bet kas naudoja, sakė, kad sandarios, telpa maždaug dvi vištos (ant pačios dėžutės talpos nerašo - žiūrėjau) na ir išsimarinuoja mėsa greičaiu ir tolygiai.
Tikrai mėsa išsimarinuoja greičiau ir tolygiau
QUOTE(Balandė31 @ 2008 05 31, 15:05)
Klausiu patarimo
: ar verta įsigyti kepsnių dėžutes (tas, kur akcija birželio mėnesį)? Ar tikrai šašlykai jose geriau išsimarinuoja?
Kaip jose marinuojate kepsnius, vištieną
? Ar jos užsidaro sandariai
? Kokia jų talpa
?
as turiu mazaja kepsniu dezute, laabai naudojamas daiktas, ne tik vasara shaslykams, bet istisus metus marinuojant vista gabaleliais. As sudedu mesyte, suberiu prieskonius, uzdarau ir gerai pakratau su visa deze, nereikia ir ranku kisti, visi prieskoniai tolygiai pasiskirsto ant mesos
QUOTE(+333+ @ 2008 06 02, 22:50)
as turiu mazaja kepsniu dezute, laabai naudojamas daiktas, ne tik vasara shaslykams, bet istisus metus marinuojant vista gabaleliais. As sudedu mesyte, suberiu prieskonius, uzdarau ir gerai pakratau su visa deze, nereikia ir ranku kisti, visi prieskoniai tolygiai pasiskirsto ant mesos 
O kiek i mazaja telpa? 2 Kg saslyku tilptu?
Labutis , gal kuri galėtumėt parašyti varškės apkepuko receptėlį . Nusipirkau silikono formą bandelėms tai norėčiau išbandyti . Kadangi nesu kepusi tokio apkepo tai net nežinau jo proporcijų tokiai formai
.
QUOTE(linaslau @ 2008 06 03, 16:26)
Labutis , gal kuri galėtumėt parašyti varškės apkepuko receptėlį . Nusipirkau silikono formą bandelėms tai norėčiau išbandyti . Kadangi nesu kepusi tokio apkepo tai net nežinau jo proporcijų tokiai formai
.
2 pok. varškes 3 kiaušiniai 2 v. šaukštai cukraus, 3v. šaukštai manų kruopų.
Išbandyta ne kartą
Dariau vakar koldūnus su koldūnų formele. Nu galvojau nusišauti, kiek laiko užėmė
Ar mano tešla per minkšta buvo, kad taip lipo (nors ir barsčiau miltais), ar įdaro per daug dėjau, bet niekaip man jie nenorėjo kristi iš tų skylučių. Teko kiekvieną atskirai krapštyt
O gal tešlą per plonai kočiojau