Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(silvva @ 2008 05 13, 14:46)
pasakykit kas negerai su Phalaenopsiu, jei jo lapai raukšlėjasi (minkštėja). Šiuo metu jis žydi o ir drėgmės stengiuosi duoti nei per mazai nei per daug.

geriausia idet nuotarukytes saknu ir lapu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 12:20)
Turejau omeny sveikas saknis. Kad naujas leidzia yra labai geras zenklas.
Patarciau idemiau apziureti senas saknis. Jos neturi buti rudos.
Sveikos saknys substratui padziuvus pasidaro tokios sidabrines, o suslapinus vel zalios.

Realiai, vazono viduryje nesimatys ar yra papuvusiu, o kiek prie vazono matosi, tai jos zalios.
O papuvusias nupjauti reikia?
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 05 13, 15:28)
Realiai, vazono viduryje nesimatys ar yra papuvusiu, o kiek prie vazono matosi, tai jos zalios.
O papuvusias nupjauti reikia?

jei tik lapai pavyte tai manyciau jai dregmes trukumas g.gif
Atsakyti
Tam puslapi kur daviau, DAUG nuotrauku, kaip patalpintos vandos i vazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 05 13, 15:16)
Tai kad tu šaknų yra ir dar naujas leidžia...  Ar imtis kokių specialių priemonių ir jei taip tai kokių?

1. Reiketu paskaityti tema nuo pacio pirmo puslapio 4u.gif
2. Galima paskaityti ir senesne tema 4u.gif (nieko jai neatsitiks per pora valandu)
3. imesk nuotrauka savo gelytes, galima ir istrauktos is vazonelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 08:59)
tu cia apie nobile sneki doh.gif tai jo tada karstas atpuola dusas g.gif

o pas mane tas paprastas dendrobis, tai laustau, kaip ir phalikus g.gif is pradziu karsta dusa padarau kokia 3-5min., poto pamirkau 15-20min, o poto dar trasom perlieju ir dar apie 5min. palaikau ax.gif

jo, pas mane nobile tipo dendrobis. vadinas dusa darysim kai nuzydes cool.gif o mirkysiu vietoj laistymo as ji ir toliau biggrin.gif
katlejas ir cimbidzius reikia truputi kitaip augint kiek skaiciau www.orchidee.ru kazkurim, tik nepamenu kuriam, reikia arklio kakucio kad geriau augtu, reikia isnest vasara i lauka, o as kadangi gyvenu bute, o balkonas stiklintas tai nelb ir tinka. o tevai gyvena uz beveik 300 km tai nepriveziosiu gelyciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 13, 11:08)

Papildyta:
Rena, specialiai tau, po ruskomy biggrin.gif  Man patinka sitas puslapis. Labai detaliai viskas aprasyta.

http://www.orchidee.ru/

Labai ačiu 4u.gif Nors ne man skirtas adresiukas, mielai paskaitinėsiu ax.gif Taip aiškiai kiekvienai mėgėjai parašytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 11:30)
elvina44 nuotraukos
user posted image

QUOTE(rena @ 2008 05 13, 11:58)
o man atrodo, kad lapai butu saules stipriai apdeginti g.gif gal as ir klystu g.gif

Kad saules nudeginti lapai tampa geltoni. O cia kazkokie pilki, permatomi. g.gif Man tai panasu, kaip ir Angelic sake, i kazkoki puvini g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 13, 15:31)
Tam puslapi kur daviau, DAUG nuotrauku, kaip patalpintos vandos i vazas mirksiukas.gif

nu apie vandas radau, o vat fotkiu tai ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 15:38)
katlejas ir cimbidzius reikia truputi kitaip augint kiek skaiciau www.orchidee.ru kazkurim, tik nepamenu kuriam,  reikia arklio kakucio kad geriau augtu, reikia isnest vasara i lauka, o as kadangi gyvenu bute, o balkonas stiklintas tai nelb ir tinka. o tevai gyvena uz beveik 300 km tai nepriveziosiu gelyciu schmoll.gif

Na as savo cimba isnesusi i istiklinta balkona,pastaciusi siektiek sone,kad negautu tiesiogines saules,o siaip jam ten kolkas gerai sekasi gyventi biggrin.gif Sviesos pakanka ir temperaturu kaita gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 15:38)
jo, pas mane nobile tipo dendrobis. vadinas dusa darysim kai nuzydes cool.gif o mirkysiu vietoj laistymo as ji ir toliau biggrin.gif 
katlejas ir cimbidzius reikia truputi kitaip augint kiek skaiciau www.orchidee.ru kazkurim, tik nepamenu kuriam,  reikia arklio kakucio kad geriau augtu, reikia isnest vasara i lauka, o as kadangi gyvenu bute, o balkonas stiklintas tai nelb ir tinka. o tevai gyvena uz beveik 300 km tai nepriveziosiu gelyciu schmoll.gif

Katlėją ir dendrobį į lauką išnešt vasarą galima?
Atsakyti
lucky, dasuto man doh.gif ten kur paryskintos raides spaudi ir tada viska rodo bigsmile.gif
puslapis tai thumbup.gif
kazkada buvau per google man ji ismete, bet pasirodo dar reik moket psl. naudotis biggrin.gif
Atsakyti