Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 16:54)
o i sita klausima neatsakysiu schmoll.gif  mano gelyte stovi ant palanges, ir ryte koki pusvalanduka i ja sviecia saule, bet kol kas tfu tfu tfu jai tas nekenkia atrodo  rolleyes.gif nei lapai spalva pakeite, nei ziedam kas atsitiko blush2.gif  jei jau jai tinka, tai man irgi gerai ax.gif

Mano stovi ant tokios palangės, kur nuo 14.30 mazdaug šviečia saulutė. Ne per karšta jom?
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 05 13, 16:43)

as ja cia ir radau, bet kad cia nieko neparasyta... arba as kvaila ir nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 16:13)
as ja cia ir radau, bet kad cia nieko neparasyta... arba as kvaila ir nesuprantu schmoll.gif

Tai tokia ir prieziura. Be poilsio, visus metus gana auksta temp, megsta buti dregniau ir beveik pavesy.Pagrindiniai principai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 13, 17:24)
Tai tokia ir prieziura. Be poilsio, visus metus gana auksta temp, megsta buti dregniau ir beveik pavesy.Pagrindiniai principai g.gif

pas mus ziema apie 23 ir daugiau temp buna... kazin mazai jei tiek butu? g.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 13:57-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 13:57)
Mano stovi ant tokios palangės, kur nuo 14.30 mazdaug šviečia saulutė. Ne per karšta jom?

jei nematai kad kazkas gelytei darytus, vadinas jai ten gerai ir saule netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 16:14-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 16:14)
smile.gif  O lapai raudonuoja ne nuo saulės?

na pas mane siaip tie lapai tai dar nuo ziedo spalvos priklauso g.gif vat ruzavos, tai jos ir lapai tokie biski ir raudonumo turi, o vat geltona, tai lapai sviesesni ir zali g.gif

smile.gif+2008 05 13, 16:57-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 16:57)

maniskem jau per karsta ant tokios palanges g.gif jau ziuriu lapai i geltonuma pradejo darytis, tai teks jas traukt nuo ten doh.gif
Atsakyti
Ir vel - tik dabar prisiregisruoju doh.gif

Nekrapstykit tu miniuku is samanu, tai kitokia orchideja nei visos. Viena taip ir prazudziau, kai iskrapsciau, pries koki gera pusmeti. Tai dabar jau nagu nekisu.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 13, 18:57)
Ir vel - tik dabar prisiregisruoju  doh.gif

Nekrapstykit tu miniuku is samanu, tai kitokia orchideja nei visos. Viena taip ir prazudziau, kai iskrapsciau, pries koki gera pusmeti. Tai dabar jau nagu nekisu.

a kuom ji kitokia? kiek esu pirkus miniuku visi kiminuos ir su supuvusiom saknim... ka tada su jais daryt?

merginos, kaip su ussakymu sekasi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iiudna: 13 gegužės 2008 - 18:03
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 18:02)
a kuom ji kitokia? kiek esu pirkus miniuku visi kiminuos ir su supuvusiom saknim... ka tada su jais daryt?

Nium renkasi po biski,tiksliau rena gali pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 13, 17:59)
na pas mane siaip tie lapai tai dar nuo ziedo spalvos priklauso g.gif vat ruzavos, tai jos ir lapai tokie biski ir raudonumo turi, o vat geltona, tai lapai sviesesni ir zali g.gif
maniskem jau per karsta ant tokios palanges g.gif jau ziuriu lapai i geltonuma pradejo darytis, tai teks jas traukt nuo ten doh.gif

Lapai negeltonuoja,bet Cambrijos jau nuo seniau atsirado toks bordo sveikas įraudimas nuo apačios rolleyes.gif , o šiandien žiūriu,kad ir Miltonijos vaikučių viršūnėlės tokios link patamsėjimo į bordo spalvą. blink.gif
Papildyta:
Manau matysit Cambrijos lapas koks http://public.fotki....a/imgp3052.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunytė kaip gėlytė :): 13 gegužės 2008 - 18:26
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 19:02)

nuo vakar prisidejau tik as g.gif o ka? biggrin.gif

smile.gif+2008 05 13, 19:36-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 19:36)
Manau matysit Cambrijos lapas koks http://public.fotki....a/imgp3052.html

zinai gal tu trauk ja nuo tos saules g.gif

Tina, tai tas miniukes palikt tuose kiminuose g.gif
Atsakyti
Reiks ieškot kitos vietos, o tiktų ŠR palangė? Nebūtų per tamsu ten jom?
Po karšto dušo augaliuką iškart dėt į reanimatorių ar nudžiovint dar?
Atsakyti