Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(rena @ 2008 05 13, 14:41)
nu apie vandas radau, o vat fotkiu tai ne schmoll.gif

Atsiverti vandas, po to kur bendra info, ieskai Субстрат: ,в стеклянных сосудах
smile.gif+2008 05 13, 14:46-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 14:46)
Katlėją ir dendrobį į lauką išnešt vasarą galima?

Galima nuo geguzes vidurio
Atsakyti
Dar vienas klausimukas: reanimatorių ant saulės pastatyt ar kad truputį pavėsis būtų?
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 12:46-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 12:46)
Katlėją ir dendrobį į lauką išnešt vasarą galima?

dendrobi galima tik reikia taip pastatyt kas nepasiektu tiesiogine saule ir saugot nuo lietaus ir stipraus vejo 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 15:53-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 15:53)
Dar vienas klausimukas: reanimatorių ant saulės pastatyt ar kad truputį pavėsis būtų?

irgi trauk nuo tiesioginiu saules spinduliu unsure.gif
Atsakyti
Aišku smile.gif ačiū už patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 15:54)
dendrobi galima tik reikia taip pastatyt kas nepasiektu tiesiogine saule ir saugot nuo lietaus ir stipraus vejo  4u.gif

Niekam nepatinka tiesioginiai saulės spinduliukai.. unsure.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 13:03-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 13:03)
Aišku smile.gif ačiū už patarimus  4u.gif
Papildyta:
Niekam nepatinka tiesioginiai saulės spinduliukai..  unsure.gif

nera uz ka mirksiukas.gif bile gelytem butu geriau drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
gal galetumet man padeti? nusipirkau savaitgali orchideja ir šiandien pamaciau po visa vazonelį begiojančius mazus voriukus blink.gif kas tai? ir ka man daryti?labai reiktu patarimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 13, 16:04)
nera uz ka mirksiukas.gif  bile gelytem butu geriau drinks_cheers.gif

smile.gif O lapai raudonuoja ne nuo saulės?
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 05 13, 15:15)
Jei visiskai neliko saknu, tai laukia ilgi menesiai reanimacijos  unsure.gif
Papildyta:

Na kiek zinau visiems bullbophylumams reikia daug silumos. Vis gi pasiziurejus i ju augimo sriti aisku kodel:
user posted image
O del to auginimo ant bloko... Tai cia irgi reiketu labiau pasidometi. Silumameges orchidejas dazniausiai augina orchidariumose, o ten butu visai logiska auginti ant bloko... Vat idomu kaip jas augina be orchidariumu.
Vandas juk irgi patartina auginti be substrato, nors yra zmoniu, kurie sekmingai augina ir substrate.

kiek radau, tai atskiroms bullbophylum veislems skirtinga prieziura... vienos auga vazone ir temp 25, kitos kabo ir temp apie 30 laipsniu... bet butent apie lobbii neradau...
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 13, 15:31)
kiek radau, tai atskiroms bullbophylum veislems skirtinga prieziura... vienos auga vazone ir temp 25, kitos kabo ir temp apie 30 laipsniu... bet butent apie lobbii neradau...

http://www.orchideen...41dc5e3ba03d19d

Atsakyti
[quote=ruge2,2008 05 13, 15:07]
sveikos,
gal galetumet man padeti? nusipirkau savaitgali orchideja ir šiandien pamaciau po visa vazonelį begiojančius mazus voriukus blink.gif kas tai? ir ka man daryti?labai reiktu patarimo verysad.gif
[/quo
Laistyk "Actara"
Atsakyti
smile.gif+2008 05 13, 13:14-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 13, 13:14)
smile.gif  O lapai raudonuoja ne nuo saulės?

o i sita klausima neatsakysiu schmoll.gif mano gelyte stovi ant palanges, ir ryte koki pusvalanduka i ja sviecia saule, bet kol kas tfu tfu tfu jai tas nekenkia atrodo rolleyes.gif nei lapai spalva pakeite, nei ziedam kas atsitiko blush2.gif jei jau jai tinka, tai man irgi gerai ax.gif
Atsakyti