Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(lucky @ 2008 05 15, 23:06)
[]
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man cia sios dienos anekdotas lotuliukas.gif

Man irgi!! drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos,mano viena kaimyne cia uzklause: ar orchidejos bijo skersveju ar ne.o tai ji kaip supratau turi ant palanges gelyte ir nori vedinti kambari.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 15, 23:16)
Panos,mano viena kaimyne cia uzklause: ar orchidejos bijo skersveju ar ne.o tai ji kaip supratau turi ant palanges gelyte ir nori vedinti kambari.

bijo. o ypac po laistymo ar karsto duso tai ypatingai.
Atsakyti
Merginos, kaip manote, ar galėjo mano Phaleonopsio nugaišimą įtakoti šildymo pradžia namuose? Na vis bandau rasti labiausiai įtikimų priežąsčių, kodėl ji numiro, nors nekeičiant vietos, pastoviai prižiūrint, tik ką žydėjusi ir su žiedpumpuriais ir naujais ūgliais ji užsivertė per savaitę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kkavka @ 2008 05 15, 23:21)
bijo. o ypac po laistymo ar karsto duso tai ypatingai.

Tiksliai.Apie karsta dusa jai reiks pasakyti wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nusipirkau dar vieną orchidėją už juokingą kainą 14,99. thumbup.gif Vėl pataikiau ant akcijos. Tik šį kart MB pradėjo burbuliuot, kad ir taip lango negali atsidaryt, o aš jau ketvirtą orche namo partisau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 05 16, 00:22)
Sveikos,

Nusipirkau dar vieną orchidėją už juokingą kainą 14,99.  thumbup.gif Vėl pataikiau ant akcijos. Tik šį kart MB pradėjo burbuliuot, kad ir taip lango negali atsidaryt, o aš jau ketvirtą orche namo partisau.  lotuliukas.gif

Ar taip, ar taip negali tavo MB lango prasivert, tai gali ir dar porą parsinešt mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 16, 00:24-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 16, 00:24)
Ar taip, ar taip negali tavo MB lango prasivert, tai gali ir dar porą parsinešt  mirksiukas.gif

Deja, bet negaliu nes nebeturiu kur statyt.
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2008 05 16, 00:22)
Sveikos,

Nusipirkau dar vieną orchidėją už juokingą kainą 14,99.  thumbup.gif Vėl pataikiau ant akcijos. Tik šį kart MB pradėjo burbuliuot, kad ir taip lango negali atsidaryt, o aš jau ketvirtą orche namo partisau.  lotuliukas.gif

Jei ka gausi kraustytis su savo kvietkais pas mane,bo mano MB ir vis bando mane su mano turtu i ukini iskraustyti.O jis pas mane dideles kvadraturos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 16, 00:37)
Jei ka gausi kraustytis su savo kvietkais pas mane,bo mano MB ir vis bando mane su mano turtu i ukini iskraustyti.O jis pas mane dideles kvadraturos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

A kuriam krašte tavo ūkinis?
Papildyta:
Gerai viskas einu miegot, tai tuoj akys išvarvės nuo kompo, o rytoj anksti keltis. doh.gif
Atsakyti
Atidaryto lango jos nebijo schmoll.gif , tik skersvėjo biggrin.gif Pas mane jos stovi ant pietinės palangės, ji labai plati ir didelė, šalia atidarau balkono langą ir viskas joms gerai thumbup.gif Ir purškiu aš jas ir prie atidaryto balkono, svarbu, kad šalta nebūtų ir skersvėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 15, 23:16)

jei skersvejo nebus... prie pradaro lango gali laisvai stovet.... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2008 05 16, 07:43)
Atidaryto lango jos nebijo schmoll.gif , tik skersvėjo biggrin.gif Pas mane jos stovi ant pietinės palangės, ji labai plati ir didelė, šalia atidarau balkono langą ir viskas joms gerai thumbup.gif Ir purškiu aš jas ir prie atidaryto balkono, svarbu, kad šalta nebūtų ir skersvėjo 4u.gif

truputy vesiau jom ir nieko mirksiukas.gif
Atsakyti