Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 13:18)
Gerai , pasirodom blush2.gif

O Jetau! blink.gif Ką Tu joms darai?! blink.gif wub.gif
Atsakyti
Aina sau thumbup.gif Net žiedstiebiukų nebeįmanoma surinkt ir prisegt doh.gif O tos žalsvos koks gražumėlis wub.gif Koks tas stebuklingas priežiūros receptas? SVEIKINU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2008 05 15, 23:33)
Merginos, kaip manote, ar galėjo mano Phaleonopsio nugaišimą įtakoti šildymo pradžia namuose? Na vis bandau rasti labiausiai įtikimų priežąsčių, kodėl ji numiro, nors nekeičiant vietos, pastoviai prižiūrint, tik ką žydėjusi ir su žiedpumpuriais ir naujais ūgliais ji užsivertė per savaitę. g.gif

gal saknys supuvusios buvo, nes maniskei tas pats buvo, dabar guli reanimatoriuje ir saknis su lapais auginasi smile.gif

QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 14:18)
Pirma fotke, tai saknytes, ziedstiebis ir dar keikio truputi matosi.
  zalsva gelyte irgi neblogai zydi wub.gif , bet taip idomiai, is tos pacios akutes antra ziedstiebiuka leidzia bigsmile.gif 

eina sau kaip grazu wub.gif lb jai jau ten pas tave gera thumbup.gif
Atsakyti
Net netekau žado, kai pamačiau tokią išbujojusią orchidėją bigsmile.gif wub.gif Tikras gražumėlis bigsmile.gif O kaip tu ją prižiūri? Turbūt pas tave labai drėgna, nes orinių šaknų kiek naujų leidžia smile.gif Tikrai labai gera pas tave namučiuose orchidėjai rolleyes.gif O tu ją gal kokiom ypatingom trąšom laistai? Kokia kambario temperatūra? ax.gif
Atsakyti
lucky ohmy.gif isduok paslapti kuo uzserei savo gelytes kad jos taip auga wub.gif
Atsakyti
  zalsva gelyte irgi neblogai zydi wub.gif , bet taip idomiai, is tos pacios akutes antra ziedstiebiuka leidzia bigsmile.gif  bigsmile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
  zalsva gelyte irgi neblogai zydi wub.gif , bet taip idomiai, is tos pacios akutes antra ziedstiebiuka leidzia bigsmile.gif  bigsmile.gif

swoon.gif swoon.gif swoon.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 16, 07:43)
Atidaryto lango jos nebijo schmoll.gif , tik skersvėjo biggrin.gif Pas mane jos stovi ant pietinės palangės, ji labai plati ir didelė, šalia atidarau balkono langą ir viskas joms gerai thumbup.gif Ir purškiu aš jas ir prie atidaryto balkono, svarbu, kad šalta nebūtų ir skersvėjo 4u.gif

O gėlytėm tavo nekaršta ant pietinės palangės?
Atsakyti
smile.gif+2008 05 16, 15:04-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 16, 15:04)
O gėlytėm tavo nekaršta ant pietinės palangės?

g.gif Gal ne g.gif Pasvieseje tik gigantines lapai. O kitu thumbup.gif

Lucky, parode savo grozi, visas suintrigavo ir paslapties neisdavusi dingo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mes pasirodom ax.gif patarkit ką man su ta atžalėle daryti, ji čia su dviem žiedais, bet vakar jau mačiau kad ir trečią leidžia.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 05 16, 14:28)

Lucky, parode savo grozi, visas suintrigavo ir paslapties neisdavusi dingo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kad nera tos paslapties. Ji mano pirmoji gelyte. Jau kokie 7 metai pas mane. Nuo pat pradziu auga moliniam vazone, kokius 6 metus auginau parduotuvinej orchideju zemej doh.gif ( nu nesidomejau ju auginimu, kas buvo pardej, ta ir pirkau doh.gif ) Tik visai neseniai persodinau i normalu substrata. Ziedstiebiu niekad nekerpu, nebent kai nudziuna.
Stovi visos mano gelytes ant pietrytines palanges, saules gauna daug. Visu vazonai istatyti i loveli su didesniais akmenukais, kai prisimenu , ipilu vandens, kad aplinka dregnesne butu, kasdien vandenuku su trasom papurskalioju saknis ir lapus. Visa laika naudojau Shultc trasas, tik visai neseniai nusipirkau is SKM tas guano. Tai thumbup.gif Nuo ju labai paryskejo ziedu spalva. Net vienoj nuotraukoj matosi, kad vieni ziedeliai blyskesni, kiti jau po tresimo su guanu, tokie ryskus.

Kambary ziema nustatyta 21-22 laipsniai(nakti 16). O vasara, kai sviecia suale, tai karsta buna. Kondikus galvojam siemet statyt, nes neimanoma. Visi kiti pietiniai langai, tai prisildo doh.gif

Tai va toks tas mano receptas. Tiksliau auginu kaip ir visos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky: 16 gegužės 2008 - 15:02
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 15:59)

Tai va toks tas mano receptas. Tiksliau auginu kaip ir visos blush2.gif

Šaunuolė, va ir atsidėkojo gėlytė už rūpestėlį thumbup.gif
Atsakyti