Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(merga @ 2008 05 15, 20:16)
Panos,mano viena kaimyne cia uzklause: ar orchidejos bijo skersveju ar ne.o tai ji kaip supratau turi ant palanges gelyte ir nori vedinti kambari.

mano geliukas stovi ant rytines palanges, ryte pasviecia saulute, ir laikau atidaryta langa ir atrodo tas jai visai patinka, nes nerodo jokiu nepasitenkinimo pozymiu smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 05 15, 20:57-->
QUOTE(Ramunytė kaip gėlytė smile.gif @ 2008 05 15, 20:57)
Aš turiu cimbidžio plastmasinius žiedus,buvo sukišti tarp cymbo lapų,tai draugas ir pagalvojo,kad tikri  biggrin.gif

Visai gera iseitis, kai uzknisa, kad nezydi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 15, 21:01)
O ta bjaurybe panasi i tuos kur dregme megsta vabalus.Dazniausiai rusiuose juos sutikti galima mastau.gif

skirtumas tas, kad tie rūsį gyvenantys, nepukuoti, nė prie ko neprisisiurbę(lengva paimt), ir nepamsta mūsų gėlėm bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gekoniuke: 16 gegužės 2008 - 09:06
O as siaip pasidziaugt ilindau ax.gif
Mano viena gelyte auga kaip isprotejus wub.gif Ant 6 ziedstiebiu turi 30 ziedu ir dar toliau pumpurus krauna wub.gif Dar 2 ziedstiebius ir 5 sakneles leidzia. Plius jos keikis saknytes irgi augint pradejo. doh.gif Tuoj ji man ant palanges netilps doh.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 10:55)
Mano viena gelyte auga kaip isprotejus wub.gif  Ant 6 ziedstiebiu turi 30 ziedu ir dar toliau pumpurus krauna wub.gif  Dar 2 ziedstiebius  ir 5 sakneles leidzia. Plius jos keikis saknytes irgi augint pradejo.  doh.gif  Tuoj ji man ant palanges netilps  doh.gif  ax.gif  wub.gif

Nuotraukytės clap.gif nuotraukytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 16, 11:11)
Nuotraukytės clap.gif nuotraukytės thumbup.gif

drinks_cheers.gif pritariu drinks_cheers.gif
Noreciau ir a spamatyti bujojancia orchideja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 09:55)
Mano viena gelyte auga kaip isprotejus wub.gif  Ant 6 ziedstiebiu turi 30 ziedu ir dar toliau pumpurus krauna wub.gif  Dar 2 ziedstiebius  ir 5 sakneles leidzia. Plius jos keikis saknytes irgi augint pradejo.  doh.gif  Tuoj ji man ant palanges netilps  doh.gif  ax.gif  wub.gif

netas zodis kaip uzpavyyyydejau, o maniske nezydi... jau laukiu beveik 2 metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 09:55)

lens.gif Kur įrodymai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 07:55)

prasom pasirodyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 15, 18:30)
Panos jau klausiau,ar verta imti pusdvasia miltonija?

Nu, man tai tai tokios pusdvasės nepavyko išgelbėt. Jau šiukšlių dėžėj guli. Gal kitos turi gerenės patirties. ax.gif
Atsakyti
Tai vat su tom Miltonijom sudetinga,phalika reanimuoti sakyčiau tikrai paprasta,o kitos rolleyes.gif
Atsakyti
Gerai , pasirodom blush2.gif
Pirma fotke, tai saknytes, ziedstiebis ir dar keikio truputi matosi.
zalsva gelyte irgi neblogai zydi wub.gif , bet taip idomiai, is tos pacios akutes antra ziedstiebiuka leidzia bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti