Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Super kvietka wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikinimai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 05 16, 15:18)
Gerai , pasirodom blush2.gif
Pirma fotke, tai saknytes, ziedstiebis ir dar keikio truputi matosi.
  zalsva gelyte irgi neblogai zydi wub.gif , bet taip idomiai, is tos pacios akutes antra ziedstiebiuka leidzia bigsmile.gif  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia tai bent gelyte didis.gif angel.gif angel.gif NUOSTABU clap_1.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif drinks_cheers.gif photo.gif Prisipazystu-pavydziu baltu pavydu.Bet tai jau grozis tos gelytes neispasakytas!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
O as klausimeli turiu, man tos virsuj esancios saknys po truputi dziuna, gele auga graziai, ar nieko tokio jei jos nudzius? ar bandyti persodineti ir jas pakisti po zemem? ar reikia palikti oriniu atidengtu saknu butinai?
pardon, jei klausimas labai kvailas blush2.gif bet vienur matau vienaip, kirut kitaip- nezinau ka daryt
Atsakyti
siaip dziusta orines saknys, jei aplinkoje dregmes truksta 4u.gif Gerai butu papurskalioti g.gif I zemes ju kisti negalima, sako jos neprisitaikiusios po zemem gyventi, gali nuputi g.gif
Atsakyti
QUOTE(prunskiene @ 2008 05 16, 21:01)
O as klausimeli turiu, man tos virsuj esancios saknys po truputi dziuna, gele auga graziai, ar nieko tokio jei jos nudzius? ar bandyti persodineti ir jas pakisti po zemem? ar reikia palikti oriniu atidengtu saknu butinai?
pardon, jei klausimas labai kvailas  blush2.gif bet vienur matau vienaip, kirut kitaip- nezinau ka daryt

as kai kuriu orchiu virsu apdejusi kiminais ir 1-2 kartus per diena juos apipurskiu,kad palaikytu dregme. O kitas,kurios be kiminu siaip papurskalioju, kai tik turiu laiko,purskeklis pas mane visada rankose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, orchidutės mirksiukas.gif
Vis dar ne namie, todėl negaliu įdėti savo kelių fanelopsių foto, bet už kelių savaičių būtinai pasirodysiu. Dabar palikau savo gražuoles anytai prižiūrėt, kol kas gavau raportą, kad žydi, viskas gerai, tik man neramu dėl to, kad ji neturėdama laiko palaikyti vazonėlius įmerktus, pripila vandens ir palieka savaitei g.gif Kol kas sako, kad viskas gerai, o aš galvoju, gal būtų geriau jei į stiklinius vazonėlius (į kuriuos įstatytos orchės su plastmasiniais vazonėliais) pridėtų keramzito?
Šiandien žiūrėjau seną, 2002m., filmą "Adaptacija" apie orchidėjas su Nichol'u Cage'u, tikėjausi ne to, bet visai patiko, ypač kai braidė po pelkes ir ieškojo rečiausios orchės Vaiduoklio, mane ta laukinė gamta užbūrė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chada: 16 gegužės 2008 - 23:08
Grožis gi jūsų kvietkų. Mano ir gražiai žydi, bet nei lapų , nei šaknų neleidžia ar aš nieko nepastebiu. Lapų tai tikrai tiek pat kaip padovanojo, taip ant vietos.
Merginos, klausimas - supratau, kad purškiat irgi trąšom, o kokias dedat tas pačias kaip ir užmerkiant ar kokias kitas? g.gif Kad taip gėlės augtų ir dar orchidėjos lotuliukas.gif pasaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vailija @ 2008 05 17, 10:04)
Grožis gi jūsų kvietkų. Mano ir gražiai žydi, bet nei lapų , nei šaknų neleidžia ar aš nieko nepastebiu. Lapų tai tikrai tiek pat kaip padovanojo, taip ant vietos.
  Merginos, klausimas - supratau, kad purškiat irgi trąšom, o kokias dedat tas pačias kaip ir užmerkiant ar kokias kitas?  g.gif  Kad taip gėlės augtų ir dar orchidėjos lotuliukas.gif  pasaka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

taip tom paciom,tik as dedu laaabai maza kieki biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote kur Kaune galima actaros nusipirkti? Verkiant reikia, nes tokius bjaurius parazitus įsitaisiau, kad vienas penelopsis renimacijoje, kitas neteko apie 70 procentų šaknų, bijau, kad visai neprapultų. Dar kelios atrodo sveikos, bet labai bjau, kad ir šitos gali būti užkrėstos verysad.gif
Atsakyti
Senukuose geliu ermitaze, prie Urmo bazes, ten nesenai pirkau, paklausk pardaveju uzves ant kelio kur sudeta, nes sudeta atskirai, kitoj vietoj, tokioj stiklineje lentynoje. Ne prie trasu.
Atsakyti