Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

QUOTE(Augė @ 2008 05 13, 10:43)
Pradedančiom kaktusininkėm pirma pasiskaitykit , o paskui ko nesuprantat klauskit , manau merginos pasistengs atsakyti  smile.gif

Mes aišku ne vien kaktusininkės,dar turim ir kitų gyvenime užsiėmimų,o kaktusus mylim nei daugiau nei mažiau,nei kitas gėles.Tad nereikia pykt,kad čia užsukam.Tiesiog norisi pasidalinti patirtimi,pabendrauti.Nebent čia jūsų uždara kaktusininkių profesionalių vartotojų grupė.Tas puslapis aišku neblogas,bet mano manymu gėles auginant reikia jas mylėt ir trupučio žinių.Nežadu kalt atmintinai kaktusų kalendorių ar pan.Tad jei taip siutinu,pasistengsiu daugiau čia nerašyt.
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 05 13, 10:08)
Mes aišku ne vien kaktusininkės,dar turim ir kitų gyvenime užsiėmimų,o kaktusus mylim nei daugiau nei mažiau,nei kitas gėles.Tad nereikia  pykt,kad čia užsukam.Tiesiog norisi pasidalinti patirtimi,pabendrauti.Nebent čia jūsų uždara kaktusininkių profesionalių vartotojų grupė.Tas puslapis aišku neblogas,bet mano manymu gėles auginant reikia jas mylėt ir trupučio žinių.Nežadu kalt atmintinai kaktusų kalendorių ar pan.Tad jei taip siutinu,pasistengsiu daugiau čia nerašyt.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif , kursim naują puslapį - kaktusų mylėtojoms likusioms už borto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2008 05 13, 10:08)
Mes aišku ne vien kaktusininkės,dar turim ir kitų gyvenime užsiėmimų,o kaktusus mylim nei daugiau nei mažiau,nei kitas gėles.Tad nereikia  pykt,kad čia užsukam.Tiesiog norisi pasidalinti patirtimi,pabendrauti.Nebent čia jūsų uždara kaktusininkių profesionalių vartotojų grupė.Tas puslapis aišku neblogas,bet mano manymu gėles auginant reikia jas mylėt ir trupučio žinių.Nežadu kalt atmintinai kaktusų kalendorių ar pan.Tad jei taip siutinu,pasistengsiu daugiau čia nerašyt.

aš irgi bandžiau prisijungti, bet pastebėjau, kad čia vien viską išmanančios bendrauja. tai geriau per google informacijos paieškau, nei čia ko nors klausiu..
Atsakyti
QUOTE(sonela @ 2008 05 13, 10:37)
aš irgi bandžiau prisijungti, bet pastebėjau, kad čia vien viską išmanančios bendrauja. tai geriau per google informacijos paieškau, nei čia ko nors klausiu..

nu ne visos tokios, gavau pagalbos ir su foto įdėjimu, ir dėkui Tinai už rebutijų kolekciją 4u.gif Geriausia aišku remtis tik savimi, ko gero, na o bendravimo pasimokyti galim iš sanpaulijų forumo, viskas baigiu šią temą bye1.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 13, 11:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , kursim naują puslapį - kaktusų mylėtojoms likusioms už borto lotuliukas.gif

Pritariu thumbup.gif ,galit registruot naujoj temoj ir mane drinks_cheers.gif Iki susitikimo bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 13, 10:33)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif , kursim naują puslapį - kaktusų mylėtojoms likusioms už borto lotuliukas.gif

Tai bus vandeninių (likusių už borto) kaktusų puslapis mirksiukas.gif lotuliukas.gif Sausumų kaktusų augintojos vaikščios pas jus į svečius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 13, 11:19)
Tai bus vandeninių (likusių už borto) kaktusų puslapis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Sausumų kaktusų augintojos vaikščios pas jus į svečius smile.gif

ir tada mes rodysim savo spygliukus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 05 13, 08:43)
Pradedančiom kaktusininkėm pirma pasiskaitykit , o paskui ko nesuprantat klauskit , manau merginos pasistengs atsakyti  smile.gif

Aciu uz puikia nuoroda, kaip pradedanciajai tikrai pravartu pakaityti g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 05 13, 11:24)
ir tada mes rodysim savo spygliukus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

iš vandens kyšančius mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O mes į svečius eidamos visokių plenciukų atsinešim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 13 gegužės 2008 - 10:49
Auge, tik noriu pasakyt, kad negalvotum, kad pamirsau tave del to gymniuko. Sia savaite bandysiu rast laiko ji tau atiduot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 13, 12:19)
Tai bus vandeninių (likusių už borto) kaktusų puslapis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Sausumų kaktusų augintojos vaikščios pas jus į svečius smile.gif

Nu jo kaktusą augint, tai nejuokai,augalas" reiklus" lotuliukas.gif .Va profesionalės tai jau žino,kad kaktusas,skiriasi nuo vandens lelijos ir vandenį nemirks.Patarčiau,[COLOR=yellow]nemanyt, kad kiti už jus žioplesni,o jūs čia visažinės.Nuomonę susidariau.Atsiprašau,bet jau aggressive.gif .Jokios tolerancijos ir bendravimo takto.Jeigu jum taip patinka ir visas iš čia vejat,tai susirašinėkit kelios.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 05 12, 17:15)
Čia mano cereusų miškelis
user posted image
O čia padariau dar tokią, bet ne sau
user posted image

Kaip gražu wub.gif thumbup.gif Ačiū, anril 4u.gif
TIkiuos, nė viena nesupyks, kad pacituosiu su nuotraukom - juk akys net pailsi į tokį grožį žiūrint wub.gif
Atsakyti