Įkraunama...
Įkraunama...

kaktusai

QUOTE(Kaktusine @ 2008 05 30, 08:10)
Siuntinys Lietuvoj, nežinau kada pasiimsiu.

Kokia naujiena!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2008 05 30, 07:10)
Siuntinys Lietuvoj, nežinau kada pasiimsiu.

thumbup.gif

QUOTE(Aina @ 2008 05 30, 09:30)
15 ir 30 menesio dienas  biggrin.gif

Nu musu grafikeliai, kaip kazkada minejau, super sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Tai kanieciu kaktusus isdalinti??
Kam reiks pasodinti- is anksto pasakykit. O kavageri mano kieme "padarom"?

Sakykit merginos, kaip- ir kam- kam kavos, kam kaktusu zemes thumbup.gif
O dar norejau pasirodyti straipsniuka apie paroda ir kita karta gal aktyviau visos sudalyvausit!!!! http://www.rojaussod...nis.php?id=1588
Atsakyti
Crassula, kaip gi be taves dalinimas? Tik tu pranesk kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 29, 18:14)
atsiusk man pabandysiu atgaivint 4u.gif

turejau viena toki dideli kaktusa, kuris eme rauksletis, vyto, nors ir liejau ziema po truputi, vienu momentu norejau jau ismesti, nebesitikejau, kad atsigaus. bet va pries kelias savaites nusipirkau siltnamiuka, pastaciau balkone, ir ji ten su visais ikisau. nakti buna apie 7-10 silumos jame, o diena virs 30. tai matyt ta temperaturu kaita ji pazadino (esu girdejus, kad tempu kitimas stimuliuoja augima). kai pamaciau siandien istraukus ji is tolimojo kampelio, tai vos nenugriuvau, tiesiog centimetro gilumu tarpeliai isproge zaliuoja, ir dar vaikas is po zemiu grazutis visas blizgantis islindes bigsmile.gif . grysiu namo pafotkinsiu biggrin.gif

taip kad jei ka siusk i mano siltnami, pabus moment lotuliukas.gif  biggrin.gif
tiesa norejau paklaust ar neemezal tinka nuo grybeliu g.gif ? kazko toks itarimas, kad grybeline kokia tai liga vienas kaktusas turi, nes vienas sonas visas baltas patapo blink.gif

O kur pirkai siltnamiuka?
Nuo grybiniu lygi neemazalis niekaip, reiktu berods, fungicidu.

Papildyta:
As Kaktusines nurodymu sulauksiu, o kol kas neturiu ko dalinti...
Savaitgali turiu atlikti pries seima pareiga- maitinti sode uodus. Tai sekmadieni nuo pietu galiu kava pradet virti...
Nu begu pareigu atlikineti:))) Kitu...
Atsakyti
Man paciai gali tekti visa savaitgali uodus serti doh.gif O tada Crassula manes nepazinsi, nes man alergija puola nuo uodu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 05 30, 08:30)
15 ir 30 menesio dienas  biggrin.gif

Oho,kaip griežtai biggrin.gif

Kaktusine,puikios naujienos thumbup.gif ir kavagėris lauke atrodo kaip stebuklas,kai nuosavo kiemo neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2008 05 30, 14:36)
kavagėris lauke  atrodo kaip stebuklas,kai nuosavo kiemo neturi  rolleyes.gif

Jeigu JUms mano juokeliai dar neatsibodo, papasakosiu, ką prisiminiau perskaičius paskutines temos žinutes: blokados gal metai buvo, kad mūsų šeimos ekonominė padėtis buvo labai šiaip sau (liūdna, bet ir dabar ne ką geriau mirksiukas.gif lotuliukas.gif ). Gyvenom tada daugiabuty, nupirkom arbūzą, papjausčiau, vaikai nori neštis laukan. Sakau, pavalgykit namuos, kiti vaikai irgi norės, jiems širdutes skaudės. Vaikai - paklusnūs, pavalgė to arbūzo namie ir išlėkę į kiemą rėkia "mes turim arbūzą, bet mama liepė jums nerodyti".
Tai va, erzinatės su kava ir susitikimu mad.gif O gal bijot manęs, kad su savo juokerliais užknisiu
Atsakyti
Vilioja, atkeliauk i kavageri. Taigi kas cia yr?? Vyras jau zino kur gyvenu mirksiukas.gif Linkejimai jam rolleyes.gif
Aisku ekonomine blokada daug ka daro- bet svarbiausia- linksmai mirksiukas.gif - kava be cukraus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Merginos, gal kas stikline cukraus prigriebsit lotuliukas.gif blink.gif
Tik va galvoju- ar sekmadieni pavyks su kaktusais ar be ju.
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 05 30, 14:02)
"mes turim arbūzą, bet mama liepė jums nerodyti".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi tie vaikai,atviraširdžiai laugh.gif

QUOTE(Crassula @ 2008 05 30, 14:08)
: Merginos, gal kas stikline cukraus prigriebsit lotuliukas.gif  blink.gif

laugh.gif aš be cukraus geriu,ir kitoms nevešiu,galės šokoladu užkąst cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 05 30, 15:08)
kava be cukraus

Aš - tikra suvalkietė ( meilės tremtinė Aukštaitijoje esu).
Kavą namuose geriu su vienu, svečiuose su trim šaukšteliais cukraus smile.gif
Atsakyti
sekmadienį tokia diena šauni , nežinau ar išeitu pasikavinti , bet labai norėčiau smile.gif
ir kaktusiukų norėčiau biggrin.gif
Kava geriu taip pat be cukraus ax.gif
kokios taupuoklės , kad tik kitom nevežt lotuliukas.gif
Atsakyti