Ne veltui vakar bais didele kaktusine nusipirkau

QUOTE(Tina* @ 2008 05 30, 16:52)
Galim ir pirmadieni vakare ta kava be cukraus sugerti- nes sekmadienis tikra pareigu pries seima diena

Idomu ar viska gausim, ka uzsakem

QUOTE(Kaktusine @ 2008 05 30, 07:10)
Siuntinys Lietuvoj, nežinau kada pasiimsiu.

pirmadieniu bent kuriuo metu
tik kad kaktusai pasiektu Kauną

tik kad kaktusai pasiektu Kauną
QUOTE(Crassula @ 2008 05 30, 14:05)
Tai kanieciu kaktusus isdalinti??
Kam reiks pasodinti- is anksto pasakykit. O kavageri mano kieme "padarom"?
Sakykit merginos, kaip- ir kam- kam kavos, kam kaktusu zemes
O dar norejau pasirodyti straipsniuka apie paroda ir kita karta gal aktyviau visos sudalyvausit!!!! http://www.rojaussod...nis.php?id=1588
Kam reiks pasodinti- is anksto pasakykit. O kavageri mano kieme "padarom"?
Sakykit merginos, kaip- ir kam- kam kavos, kam kaktusu zemes

O dar norejau pasirodyti straipsniuka apie paroda ir kita karta gal aktyviau visos sudalyvausit!!!! http://www.rojaussod...nis.php?id=1588
Būtų labai gerai, kad sutiktumėt išdalinti

buvau nuvažiavus į Pegasą , deja ten enciklopedija kainuoja vos ne 47 lt, gaila

QUOTE(Augė @ 2008 05 30, 20:41)
Nu va,nespėjai

reiks gal nusipirkt , na dar pagalvosiu

QUOTE(Augė @ 2008 05 30, 21:58)
O MANIŠKĖ NE TOKIA JAU BRANGI, KAIP RAŠIAU - 27 LT. PEGASE, AŠ IRGI NUOLAIDOS NERADAU, IR NET NEĮSIVAIZDUOJU KADA JI BUVO - NES KLUBO NARIŲ KATALOGUS GAUNU

QUOTE(pabirze @ 2008 05 30, 21:17)
O MANIŠKĖ NE TOKIA JAU BRANGI, KAIP RAŠIAU - 27 LT. PEGASE, AŠ IRGI NUOLAIDOS NERADAU, IR NET NEĮSIVAIZDUOJU KADA JI BUVO - NES KLUBO NARIŲ KATALOGUS GAUNU 

Buvo praeitą savaitą nuolaidos knygoms Pegase,sesuo dar man skambino,klausė,ar neturiu tos enciklopedijos, būtų nupirkus

QUOTE(@asta @ 2008 05 30, 22:23)
Buvo praeitą savaitą nuolaidos knygoms Pegase,sesuo dar man skambino,klausė,ar neturiu tos enciklopedijos, būtų nupirkus
Matyt baigės geros dienos 

Palauksiu, nieko baisaus, juk turiu ką skaityt - vakar pusę nakties kaktusus studijavau