Įkraunama...
Įkraunama...

gausus pažastų ir kitų kūno vietų prakaitavimas

QUOTE(bbg23 @ 2008 05 23, 15:50)
gerai atrodytu, neprakaituojanciu balius:)

nerealu!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi prikolas, neprakaituojanciu balius bigsmile.gif bet zinokit merginos as tai kaip nesava jauciuos, atrodo kad vistiek prakaituoju, atrodo net jauciu kad jau slapia - bet paziuriu nu nieko - ne lasiuko blink.gif ir snd uzsidejau sviesia bliuskute, kaip smagu buvo.dziaugiuos uz jus visas kurios greit tai patirsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 23, 15:07)
na driclor yra pigesnis...tad jei padeda manau nera tikslo svaistyt pinigeliu, o jei nepadeda, taj reiktu isbandyti  mirksiukas.gif
matai nebandziau, negaliu pasakyt, bet kiek girdejau atsiliepimu tai daug merginu patenkintos.

Papildyta:

zinoma  4u.gif jei nepades tada galesi si isbandyti  4u.gif siaip siuos ahc preparatus galima naudoti visam kunui  mirksiukas.gif galima ir galva, krutine, kojas, rankas pasitepti....sakyciau saunu  mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif butinai jai si nupirksiu.ir taip pigu  thumbup.gif savaitgali lekiu nusipirkti kelias naujas bliuskutes, labai noriu kazka naujo uzsideti, sviesaus ar spalvoto  mirksiukas.gif jauciuos kaip naujai gimus  bigsmile.gif ir MB labai patenkintas, sake lb dziagias uz mane, nes zino kokia kancia man tai buvo  ax.gif kuriam mieste jus rasa24 gyvenat?

Sveikute, saunu kad patenkinta mirksiukas.gif As gyvenu Dubline, dublin 15, conee. O kur jus gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 25, 09:41)
Sveikute, saunu kad patenkinta  mirksiukas.gif  As gyvenu Dubline, dublin 15, conee. O kur jus gyvenate?

as taj liemricke ax.gif vis galvoju gal yra mamyciu kur netoli gyvenanciu, limerickas nedidelis , taj laisvai galima susitikti kartais, nes draugu su leliais visai neturim, o butu geraj, ir mazieji pazaistu, ir teveliai pasibut galetu mirksiukas.gif

jo as labai patenkinta.savaitgali turejom bbq party, kiek komplimentu gavau ax.gif net keista buvo, bet pasitikejimas per krastus verzias, lengva pastebeti mirksiukas.gif

mergytes , rytoj jau jusu siuntinuku diena ar taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 26 gegužės 2008 - 13:44
O tu Lietuvoj gyveni?
Kiek laiko tau ejo uzhsakymas.. as jau tureciau rytoj atsiimti..
Papildyta:
joviliukste,
aha.. ryt siuntinukas:)
as jau treciadieny eisiu i koncerta,t ai galvoju, gal viena grazia pilka suknele uzhsideti?smile.gif
tik ar nuo pirmo karto iskart sumazhes prakaitavimas?
o tu kai tik gavai, kokia tne instrukcija, kaip naudojai?
Papildyta:
meow,

junkis prie musu ir uzhsisakyt ta pati dezika:)
mes jau laukiam siuntinuku rytoj:)
Atsakyti
Taip, nuo pirmo karto viskas susitvarke, ir kuo toliau tuo reciau driclora vartoju, ne dazniau kaip karta per dvi savaites,...negaliu atsidziaugt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soft: 27 gegužės 2008 - 12:32
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 26, 17:32)
O tu Lietuvoj gyveni?
Kiek laiko tau ejo uzhsakymas.. as jau tureciau rytoj atsiimti..
Papildyta:
joviliukste,
aha.. ryt siuntinukas:)
as jau treciadieny eisiu i koncerta,t ai galvoju, gal viena grazia pilka suknele uzhsideti?smile.gif
tik ar nuo pirmo karto iskart sumazhes prakaitavimas?
o tu kai tik gavai, kokia tne instrukcija, kaip naudojai?
Papildyta:
meow,

nu man taj po pirmo kart kai pasitepiau, taj vakare dar biski suprakaitavo viena pazastis, bet labai nezymiai, o jau po 2 karto, taj dar nejauciau slapiu pazastu, db jau 4 dienas nesitepiau, ir pazastys net issauseje atrodo, lyg butu tokia sausa oda.tiesa, dar 2kart kai pasitepiau taj kaire pazasti pabere, buvau issigandus, galvoju nebegalesiu naudot, bet viskas dabar ciki mirksiukas.gif

parasykit kai jau gausit siuntinukus mirksiukas.gif

p.s. instrukcija labai paprasta tiesa pasakius, pamatysi su paveiksliukais, taj is viso aisku mirksiukas.gif is pradziu reik maziau pasitept, 2 diena daugiau, trecia visa plota...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joviliukste: 27 gegužės 2008 - 16:36
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 26, 21:32)
meow,

na as jau laukiu, kada mano dricloras atvaziuos i pasta. gal veliau prisijungsiu prie jusu ir isigysiu ahc 20. dabar paziuresiu, kaip sitas veikia.
laukiu nesulaukiu, kada gausiu ta lapuka ir galesiu siausti i pasta atsiimti.... jau svajoju, kaip apsirengsiu ryskiom maikutem.... smile.gif tikiuosi, sitas daiktas man tiks, o tai tiek i ji vilciu sudeta.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2008 05 27, 14:36)
na as jau laukiu, kada mano dricloras atvaziuos i pasta. gal veliau prisijungsiu prie jusu ir isigysiu ahc 20. dabar paziuresiu, kaip sitas veikia.
laukiu nesulaukiu, kada gausiu ta lapuka ir galesiu siausti i pasta atsiimti.... jau svajoju, kaip apsirengsiu ryskiom maikutem....  smile.gif tikiuosi, sitas daiktas man tiks, o tai tiek i ji vilciu sudeta.... blush2.gif

tiks tikrai mirksiukas.gif pamatysi, as jau jauciu ta malonuma kai nebeprakaituoju thumbup.gif tik dar moraliskai kazkaip neina patiketi ir pirkti drabuziu,kuriu negalejau deveti, kazkaip jau is iprocio dairausi i drabuzelius, ant kuriu nesimatytu prakaito doh.gif na bet ner ko noret, tiek metu kompleksas ziaurus buvo, po biski po biski, apsiprasiu, nes db vis kasdien lieciu ir tikrinu ar tikari neprakaituoju rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau jau!
smile.gif
o tu man sakyk, tu iprastini dezika naudoji? ir kai 5 dienas isitepi, ka tada darai, tik karta i savaite naudoji??????
As dabar varau i dusa ir isitepsiu:)
wheeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile.gif
i am happy!
Atsakyti
man atrodo negalima teptis po duso.reik ant labai sausu pazastu.ir pries piat miega.
Papildyta:
jei pasitepi tik po duso tai tada ir isberia, skauda.as irgi galvojau kad negalesiu naudotis nes tokia alegija buvo kad baisu.bet paskui supratau kad kai pasitepiau tik po duso tai ir sudirgo oda.as kai zinau kad tepsiuos tai i dusa einu tik ryte ir vakare pries pat mioega tepuyos.uztenka 1 karto i menesi.
tikiuosi visom pades kas tokia problema turi 4u.gif
Atsakyti
nezinau, gal as kazka praleidau, gal jau kazkas klauset ar raset, bet man idomu-o kaip su iprastiniu dezodorantu? ar reikia dar juo pasitepti ar uztenka to stebuklo?
Atsakyti
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 27, 18:36)
Gavau jau!
smile.gif
o tu man sakyk, tu iprastini dezika naudoji? ir kai 5 dienas isitepi, ka tada darai, tik karta i savaite naudoji??????
As dabar varau i dusa ir isitepsiu:)
wheeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smile.gif
i am happy!

thumbup.gif l a b a i dziaugiuosi uz tave !!! butinai parasyk kai tau rytoj bus mirksiukas.gif as irgi tepiau po duso, bet labai isausinau pazastis, o daugiau nieko kito nenaudoju, nes kaip ir reikalo nera, nes ten nei kvapas neatsiranda, nei suslampa...taj gali tik siaip, jei skaniai kvepia ar pan.bet pamatysi, butinybes nebus nieko kito teptis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2008 05 27, 19:41)
nezinau, gal as kazka praleidau, gal jau kazkas klauset ar raset,  bet man idomu-o kaip su iprastiniu dezodorantu? ar reikia dar juo pasitepti ar uztenka to stebuklo?

man nereikia nieko kito schmoll.gif bet manau galima pasiteti, nepakenks mirksiukas.gif
Atsakyti