QUOTE(bbg23 @ 2008 05 23, 15:50)
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 23, 15:07)
na driclor yra pigesnis...tad jei padeda manau nera tikslo svaistyt pinigeliu, o jei nepadeda, taj reiktu isbandyti
matai nebandziau, negaliu pasakyt, bet kiek girdejau atsiliepimu tai daug merginu patenkintos.
Papildyta:
zinoma
jei nepades tada galesi si isbandyti
siaip siuos ahc preparatus galima naudoti visam kunui
galima ir galva, krutine, kojas, rankas pasitepti....sakyciau saunu 
Papildyta:
butinai jai si nupirksiu.ir taip pigu
savaitgali lekiu nusipirkti kelias naujas bliuskutes, labai noriu kazka naujo uzsideti, sviesaus ar spalvoto
jauciuos kaip naujai gimus
ir MB labai patenkintas, sake lb dziagias uz mane, nes zino kokia kancia man tai buvo
kuriam mieste jus rasa24 gyvenat?
matai nebandziau, negaliu pasakyt, bet kiek girdejau atsiliepimu tai daug merginu patenkintos.
Papildyta:
zinoma
Papildyta:
Sveikute, saunu kad patenkinta
QUOTE(rasa24 @ 2008 05 25, 09:41)
Sveikute, saunu kad patenkinta
As gyvenu Dubline, dublin 15, conee. O kur jus gyvenate?
as taj liemricke
jo as labai patenkinta.savaitgali turejom bbq party, kiek komplimentu gavau
mergytes , rytoj jau jusu siuntinuku diena ar taip?
O tu Lietuvoj gyveni?
Kiek laiko tau ejo uzhsakymas.. as jau tureciau rytoj atsiimti..
Papildyta:
joviliukste,
aha.. ryt siuntinukas:)
as jau treciadieny eisiu i koncerta,t ai galvoju, gal viena grazia pilka suknele uzhsideti?
tik ar nuo pirmo karto iskart sumazhes prakaitavimas?
o tu kai tik gavai, kokia tne instrukcija, kaip naudojai?
Papildyta:
meow,
junkis prie musu ir uzhsisakyt ta pati dezika:)
mes jau laukiam siuntinuku rytoj:)
Papildyta:
joviliukste,
as jau treciadieny eisiu i koncerta,t ai galvoju, gal viena grazia pilka suknele uzhsideti?
Papildyta:
meow,
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 26, 17:32)
O tu Lietuvoj gyveni?
Papildyta:
joviliukste,
Papildyta:
meow,
Papildyta:
joviliukste,
Papildyta:
meow,
nu man taj po pirmo kart kai pasitepiau, taj vakare dar biski suprakaitavo viena pazastis, bet labai nezymiai, o jau po 2 karto, taj dar nejauciau slapiu pazastu, db jau 4 dienas nesitepiau, ir pazastys net issauseje atrodo, lyg butu tokia sausa oda.tiesa, dar 2kart kai pasitepiau taj kaire pazasti pabere, buvau issigandus, galvoju nebegalesiu naudot, bet viskas dabar ciki
parasykit kai jau gausit siuntinukus
p.s. instrukcija labai paprasta tiesa pasakius, pamatysi su paveiksliukais, taj is viso aisku
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 26, 21:32)
meow,
na as jau laukiu, kada mano dricloras atvaziuos i pasta. gal veliau prisijungsiu prie jusu ir isigysiu ahc 20. dabar paziuresiu, kaip sitas veikia.
laukiu nesulaukiu, kada gausiu ta lapuka ir galesiu siausti i pasta atsiimti.... jau svajoju, kaip apsirengsiu ryskiom maikutem....
QUOTE(meow @ 2008 05 27, 14:36)
na as jau laukiu, kada mano dricloras atvaziuos i pasta. gal veliau prisijungsiu prie jusu ir isigysiu ahc 20. dabar paziuresiu, kaip sitas veikia.
laukiu nesulaukiu, kada gausiu ta lapuka ir galesiu siausti i pasta atsiimti.... jau svajoju, kaip apsirengsiu ryskiom maikutem....
tikiuosi, sitas daiktas man tiks, o tai tiek i ji vilciu sudeta.... 
tiks tikrai
Gavau jau!

o tu man sakyk, tu iprastini dezika naudoji? ir kai 5 dienas isitepi, ka tada darai, tik karta i savaite naudoji??????
As dabar varau i dusa ir isitepsiu:)
wheeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i am happy!
o tu man sakyk, tu iprastini dezika naudoji? ir kai 5 dienas isitepi, ka tada darai, tik karta i savaite naudoji??????
i am happy!
man atrodo negalima teptis po duso.reik ant labai sausu pazastu.ir pries piat miega.
Papildyta:
jei pasitepi tik po duso tai tada ir isberia, skauda.as irgi galvojau kad negalesiu naudotis nes tokia alegija buvo kad baisu.bet paskui supratau kad kai pasitepiau tik po duso tai ir sudirgo oda.as kai zinau kad tepsiuos tai i dusa einu tik ryte ir vakare pries pat mioega tepuyos.uztenka 1 karto i menesi.
tikiuosi visom pades kas tokia problema turi
Papildyta:
jei pasitepi tik po duso tai tada ir isberia, skauda.as irgi galvojau kad negalesiu naudotis nes tokia alegija buvo kad baisu.bet paskui supratau kad kai pasitepiau tik po duso tai ir sudirgo oda.as kai zinau kad tepsiuos tai i dusa einu tik ryte ir vakare pries pat mioega tepuyos.uztenka 1 karto i menesi.
tikiuosi visom pades kas tokia problema turi
nezinau, gal as kazka praleidau, gal jau kazkas klauset ar raset, bet man idomu-o kaip su iprastiniu dezodorantu? ar reikia dar juo pasitepti ar uztenka to stebuklo?
QUOTE(bbg23 @ 2008 05 27, 18:36)
Gavau jau!

i am happy!
i am happy!
Papildyta:
QUOTE(meow @ 2008 05 27, 19:41)
nezinau, gal as kazka praleidau, gal jau kazkas klauset ar raset, bet man idomu-o kaip su iprastiniu dezodorantu? ar reikia dar juo pasitepti ar uztenka to stebuklo?
man nereikia nieko kito